Η Ρούλα Ρέβη δεν τελείωσε το σχολείο λόγω bullying αλλά στο μάθημα της έμπνευσης παίρνει άριστα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ρούλα Ρέβη δεν τελείωσε το σχολείο λόγω bullying αλλά στο μάθημα της έμπνευσης παίρνει άριστα

Η γνωστή φωτογράφος αποκάλυψε πώς δέχτηκε bullying στο σχολείο και επιθυμεί να τελειώσει το Λύκειο για να δώσει κίνητρο στα παιδιά της.

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και στον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε πριν λίγες ώρες η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, στο άγχος, το #metoo και το bullying που υπέστη στο σχολείο.

«Παλιότερα είχα το άγχος να προλάβω δουλειά και οικογένεια, τώρα έχω τον έλεγχο, δηλαδή λέω αν δεν βγαίνει κάτι, αυτό θα το κάνω αργότερα», ανέφερε αρχικά η Ρούλα Ρέβη. «Το άγχος μεγαλώνοντας δεν λειτουργεί δημιουργικά, μπορεί να σε μπλοκάρει», παραδέχεται η γνωστή φωτογράφος.

Οι κακοποιητικές συμπεριφορές και το #metoo

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε σχετικά με το κίνημα του «me too» και αποκάλυψε: «Έχω πέσει θύμα στην εφηβεία, αλλά και αργότερα σαν επαγγελματίας από εργοδότες».

Σε ερώτηση πώς αντέδρασε, η 48χρονη απάντησε: «Από τότε που πήγαινα σχολείο, αντιδρούσα, αντιδρώ και πάντα θα αντιδρώ σε κακοποιητικές συμπεριφορές».

Η επιθυμία της φωτογράφου να τελειώσει το Λύκειο

Σε άλλο σημείο, η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε και στην απόφασή της να σταματήσει το σχολείο στο Λύκειο αλλά και την επιθυμία της να μπορέσει να το τελειώσει κάποια στιγμή.

Η Ρούλα Ρέβη είπε το πιο σοφό πράγμα για τους τοξικούς ανθρώπους

«Δε θα ήθελα να ξανακάτσω στη σχολική αίθουσα που ήμουν τότε. Με τίποτα γιατί για να σταματήσω τότε το σχολείο σημαίνει ότι δεν ένιωθα καθόλου καλά. Έφαγα bullying μέσα στο σχολείο από το ίδιο το σχολείο σαν περιβάλλον. Πολλές φορές σκέφτομαι να βρω ένα όμορφο σχολείο να τελειώσω αυτές τις δυο τάξεις που δεν έχω τελειώσει μόνο και μόνο για να πω στα παιδιά μου ότι δεν είχα τελειώσει το σχολείο αλλά το έκανα τώρα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Ρούλα Ρέβη.

Η γνωστή φωτογράφος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα δηλώνοντας πως είναι ο πιο φωτογενής άνθρωπος στην Ελλάδα. Η ίδια δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει «εκνευριστικά φωτογενή».

https://www.instagram.com/p/CiLFZG9I_UW

Οι #couplegoals φωτογραφίες με τον Αποστόλη Τότσικα

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι ένα από τα ζευγάρια που σε κάνει να πιστεύεις ότι το hashtag #couplegoals φτιάχτηκε για εκείνους. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 27 Ιουνίου 2014. Μετρούν 8 χρόνια έγγαμου βίου με τα δίδυμα παιδιά τους (Μιχαήλ Άγγελος- Ειρήνη Χρυσή) να ολοκληρώνουν τον μεγάλο τους έρωτα.

Η γνωστή φωτογράφος και ο ηθοποιός ποζάρουν συχνά μαζί, με τα posts τους στο Instagram να είναι εντελώς ακομπλεξάριστα, cool και τρυφερά. Ο 39χρονος είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα της συζύγου του, η οποία τον φωτογραφίζει συνήθως σε αυθόρμητες, καθημερινές στιγμές.

5 Έλληνες celebrities που δεν τελείωσαν το σχολείο και έκαναν λαμπρή καριέρα

1) Βασίλης Μπισμπίκης

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το σχολείο.

«Με σταμάτησαν και το σταμάτησα. Δεν το πήγαινα το σχολείο. Με έδιωξαν από σχολεία και του Λουτρακίου και της Κορίνθου, δεν είχε άλλα να πάω. Δεν γούσταρα, δεν μου άρεσε. Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και οι γονείς μου, τους ξεφτίλιζα όπου πήγαινα, είχαν απαυδήσει οι άνθρωποι. Έκανα καταλήψεις, έπαιζα ξύλο, έβριζα τους καθηγητές».

2) Έλενα Παπαρίζου

Η Ελληνίδα σταρ ξεκίνησε να εργάζεται σε ηλικία 17 ετών με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τελειώσει το σχολείο.

«Δούλευα από τα 17 μου – στην Α’ Λυκείου ξεκίνησε η καριέρα μου- μετά το τέλος και της Β’ Λυκείου, άρχισα να ταξιδεύω κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν φοίτησα ποτέ στην τρίτη τάξη του λυκείου», είχε αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

3) Νίκος Οικονομόπουλος

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό mou» ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε αποκαλύψει ότι δεν κατάφερε να τελειώσει το Λύκειο και όπως δήλωσε πήγε 3 φορές στην Α’ Λυκείου, έμεινε από απουσίες και εγκατέλειψε τις προσπάθειες.

4) Γιάννης Πλούταρχος

H δυσλεξία ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο.

«Δεν τα πήγαινα καλά στο σχολείο. Είχα και μιας μορφής δυσλεξία. Πήγα σε τεχνικό λύκειο. Δεν μπόρεσα να προχωρήσω και τα παράτησα», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο γνωστός τραγουδιστής.

5) Γιάννης Μποσταντζόγλου

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Λοιπόν το γεγονός ότι δεν κατάφερε να τελειώσει το εξατάξιο Γυμνάσιο γιατί ήταν «άτακτος μαθητής».

«Έχω πάει σε εκατό σχολεία, με έδιωχναν από όλα! Ήμουν άτακτος, με είχαν πιάσει στην κηδεία του Παπανδρέου και με είχαν διώξει από τα σχολεία της περιοχής… της Ελλάδος», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Πήγα μέχρι και την 5η Γυμνασίου, είχα μείνει και δύο χρονιές, στην 1η και την 5η, αλλά μετά τα βαρέθηκα και τους είπα να με παρατήσουν, δεν θα πάω άλλο. Ακόμα και τώρα βλέπω εφιάλτη το σχολείο, το πιστεύεις; Δεν έτυχα σε καλούς δασκάλους. Πήγα μέχρι και την 5η Γυμνασίου, δεν τελείωσα το σχολείο», συμπλήρωσε.

Πηγή κεντρικής: roula.revi