Ο Βασάλος υποψήφιος στο Survivor αλλά η Σταυρούλα αποθεώθηκε στο Twitter για την ψήφο στον Σάκη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Βασάλος υποψήφιος στο Survivor αλλά η Σταυρούλα αποθεώθηκε στο Twitter για την ψήφο στον Σάκη

O Nίκος Μπάρτζης αναίρεσε τα «πιστεύω» του για την χθεσινή ψηφοφορία στο Survivor ενώ η Σταυρούλα «κέρδισε» πάλι το κοινό στο Twitter με την ψήφο της.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είχαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Από αυτή την εβδομάδα το ριάλιτι επιβίωσης έγινε ατομικό και έτσι όσον αφορά το κομμάτι της ασυλίας κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του. Ωστόσο, σε κάθε αγώνα ασυλίας δεν ισχύει η προηγούμενη ατομική ασυλία που κερδήθηκε και όλοι ρίχνονται εκ νέου στον στίβο μάχης.

Τρεις θα είναι στο σύνολο οι αγώνες ασυλίας κάθε φορά κι εμείς ήδη έχουμε παρακολουθήσει από τον πρώτο αγώνα να προκύπτει ως νικητής ο Σάκης Κατσούλης και υποψήφιος από το πρώτο συμβούλιο ο Νίκος Μπάρτζης.

Αν και κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικεί στον επόμενο αγώνα ασυλίας την νίκη κι επομένως την διαγραφή της υποψηφιότητάς του, ο Νίκος Μπάρτζης θα είναι σίγουρα υποψήφιος γι' αυτή την εβδομάδα αφού είναι τραυματίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Η 2η ασυλία

Την 2η ασυλία κέρδισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο όπως παρατήρησαν οι περισσότεροι παίκτες αλλά και το κοινό μάλλον ευνοήθηκε από τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος θεώρησε πως επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης δεν θα ψηφιστεί και φάνηκε να μην παίζει με την ίδια ένταση απέναντι στην σύντροφό του, «αφήνοντας» όπως είπε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αφήνοντας την Μαριαλένα να κερδίσει την ασυλία.

Βέβαια, ο Σάκης δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι έγινε ακριβώς αυτό, παρ' όλα αυτά απάντησε πως έπαιξε πιο «ήρεμα» με τη Μαριαλένα να μην χαίρεται και τόσο με αυτά που ακούει καθώς αν έγινε αυτό ακυρώθηκε με κάποιον τρόπο η προσπάθειά της, όπως δήλωσε.

Ο μόνος που χάρηκε ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε μεγάλη περιέργεια να δει τι θα ψηφίσουν οι παίκτες της Μπλε ομάδας, ειδικά αφού η Μαριαλένα κέρδισε την ασυλία, μιας και είχε υπολογίσει ότι εκείνη ίσως ήταν υποψήφια.

Ο δεύτερος υποψήφιος και η ψήφος που «κέρδισε» το κοινό

Από το δεύτερο συμβούλιο του νησιού προέκυψε ως υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τρεις ψήφους. Τον λόγο, βέβαια πήρε ως συνήθως ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει πώς ψήφισαν όλοι οι παίκτες ενώ παρότι ανέφερε πως όλοι έπρεπε να ψηφίσουν τον Σάκη για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον αγώνα ασυλίας, οι μόνοι που το έκαναν και δεν «φοβήθηκαν» ήταν η Σταυρούλα κι ο Ηλίας, αφού ο ίδιος ψήφισε την Στέλλα με την αιτιολογία ότι ήθελε να προκαλέσει ισοψηφία ανάμεσα στους παίκτες για να παραμείνει όπως είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως ήταν φυσικό το κοινό αντέδρασε, μιας και ο παίκτης του ριάλιτι αυτοαναιρέθηκε στα όσα είπε με την ψήφο που έδωσε, ενώ αντίθετα η Σταυρούλα αποθεώθηκε για την τόλμη της να ψηφίσει έναν πολύ δυνατό παίκτη.