Εκδίκηση στον Ηλία και γκρίνια: Η Μαριαλένα έγινε το κόκκινο πανί για τους φανς του Survivor

Κατερίνα Μπούσιου
Εκδίκηση στον Ηλία και γκρίνια: Η Μαριαλένα έγινε το κόκκινο πανί για τους φανς του Survivor

 Λίγο πριν τους ημιτελικούς του Survivor τα φαβορί ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση. Και μετά την Μαριαλένα ετοιμάζεται και ο Νίκος Μπάρτζης για επίθεση στον Ηλία Μπόγδανο. 

Δειλά - δειλά άνοιξαν τα χαρτιά της στρατηγικής τους κάποιοι παίκτες του Survivor All Star στην πρώτη ψηφοφορία μετά την αλλαγή σε καθαρά ατομικό παιχνίδι. Ο Σάκης κέρδισε ασυλία, αλλά χαμένος τις επόμενες ημέρες θα είναι ο Ηλίας. Γιατί μετά την επίθεση της Μαριαλένας, έρχεται και εκείνη του Νίκου Μπάρτζη.

https://www.instagram.com/p/Ctr-uVINpuL/

Το αουτσάιντερ Ηλίας και η στρατηγική Μπάρτζη

Με χαριτωμένη διάθεση ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο με τους παίκτες του Survivor All Star σε μία δοκιμασία blind food, να έχουν καλυμμένη δηλαδή την όρασή τους και να προσπαθούν να τοποθετήσουν σωστά τα μπαλάκια του τένις δοκιμάζοντας χωρίς να το ξέρουν, από πατάτες τηγανητές μέχρι μπισκότα.

https://www.instagram.com/p/CtrpEc4t8sJ/

Μετά ήρθαν τα δύσκολα.

Γιατί ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως εκτός από την ψηφοφορία δημοφιλίας που είχε ξεκινήσει από προχθές και θα έληγε χθες, εκείνος που θα κέρδιζε το επόμενο αγώνισμα, θα είχε ατομική ασυλία. Και τη δυνατότητα να ψηφίσει κάποιον προς αποχώρηση στο συμβούλιο. Παράλληλα με την ψηφοφορία των υπολοίπων.

Όμως αυτός που έχει ψηφιστεί από τον νικητή, μπορεί στο επόμενο αγώνισμα αν υπερισχύσει να σβήσει την υποψηφιότητά του. Να κερδίσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Άριστος ήταν χθες ο Ηλίας Μπόγδανος, σε ένα αγώνισμα που είχε και εξάσκηση μνήμης με πάζλ και δύναμη, φτάνοντας με τον Σάκη στον τελικό. Βγάζοντας τελευταία την Μαριαλένα η οποία ξεκίνησε έναν ακόμη μαραθώνιο γκρίνιας προς τον αγαπημένο της.

Ο Ηλίας έχασε τελικά από τον Σάκη για κλάσματα δευτερολέπτου ο οποίος κέρδισε τελικά την ατομική ασυλία.

Η νίκη του όμως του βγήκε ξινή γιατί η Μαριαλένα είχε δεύτερο γύρο γκρίνιας και δακρύων. Γιατί δεν την ανέφερε μετά τη νίκη του και όλο ασχολείται με τον εαυτό του. «Σάκη τρέξε να σωθείς». Το Twitter μας χάρισε επικά σχόλια.

Ρόλο σχολιαστή αγώνα είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος που βγήκε νωρίς νωρίς από το αγώνισμα και αποφάσισε να περάσει τον χρόνο του τρολάροντας. Πλάκα - πλάκα έχουν δίκιο στο Twitter που πιστεύουν πως ο Κωνσταντίνος σιγά σιγά και ακούραστα θα φτάσει στην τελική 4αδα.

vasalos2.jpg

Στο χαρακτηρισμό ακούραστα, πρόσθεσε ότι λόγω της δυσκολίας που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες για τη συνέχεια, ανακοινώθηκε από τον Λιανό ότι πλέον δεν θα κοιμούνται σε καλύβες αλλά σε ένα σπίτι.

Στο συμβούλιο ξεδιπλώθηκαν οι στρατηγικές και έτσι ο τραυματίας Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε ως ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

Σχεδόν όλοι ψηφίστηκαν. Εκτός από τον Σάκη. Ο Βασάλος κινδύνεψε αλλά μίλησε για εκείνους που σοκαρίστηκαν επειδή πήραν ψήφο, φωτογραφίζοντας τον Μάριο ο οποίος και το διέψευσε.

Όπως καταλαβαίνεις, η πρώτη ψηφοφορία επί των νέων κανονισμών, ήταν αναγνωριστική και αμήχανη. Ο Μπάρτζης ψήφισε τον Μάριο κάνοντας ολομέτωπη επίθεση χωρίς λόγια και ο Κατσούλης τον Βασάλο, του οποίου φοβάται τη δημοφιλία και ποντάρει στην κακή του επίδοση.

Unfair η Στέλλα που ψήφισε τον τραυματισμένο Μπάρτζη, εκδικητική ήταν η ψήφος της Μαριαλένας προς τον Ηλία που τη νίκησε στο αγώνισμα. Γιατί ήταν άψογος αγωνιστικά ο Μπόγδανος και δεν είχε λόγο να στραφεί εναντίον του.

marialenailias.jpg

Το πιο κρίσιμο σημείο δεν έφτασε ακόμη. Είναι ακόμη νωρίς και η σημερινή ψηφοφορία μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική.

Μέχρι τότε θα δούμε την στρατηγική Μπάρτζη που μετά την ψήφο στον Μάριο κάνει όπως είδαμε και στο νέο τρέιλερ, επίθεση στον Ηλία Μπόγδανο.

Μόνο που αυτή η κίνηση δεν θα τον βοηθήσει ιδιαίτερα για τη συνέχεια. Αψυχολόγητη ενέργεια.