Mάριος Πρίαμος: Από Καζανόβας του Survivor σε «ήρεμη δύναμη» που κατευθύνεται προς τον τελικό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Mάριος Πρίαμος: Από Καζανόβας του Survivor σε «ήρεμη δύναμη» που κατευθύνεται προς τον τελικό

Μπορεί ο Μάριος Πρίαμος μπαίνοντας στο Survivor All Star να μας απασχόλησε με τα αισθηματικά του αλλά απ' όταν έφυγαν οι «πειρασμοί» εκείνος έβαλε πλώρη για τον τελικό.

Όσο οδεύουμε προς τον τελικό του Survivor All Star τα επεισόδια θα είναι όλο και πιο ενδιαφέροντα καθώς οι παίκτες θα ξεδιπλώσουν ακόμα περισσότερο την στρατηγική τους με απώτερο σκοπό το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Παρ' όλα αυτά από τους εναπομείναντες παίκτες έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος απ' όταν έμεινε μόνος του χωρίς τους «πειρασμούς» που είχε στο παιχνίδι, έχει επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι έχοντας βάλει στόχο την πρόκριση στον τελικό. Άλλωστε, το παιχνίδι ήδη έχει γίνει ατομικό και σίγουρα κάποιος που είναι καλός αγωνιστικά έχει προβάδισμα συγκριτικά με τους άλλους.

Ο «Καζανόβας» του Survivor

Η σχέση με την Καρολίνα Καλύβα

Κανείς από τους fans του Survivor δεν μπορεί να ξεχάσει το πλάνο στις αρχές του παιχνιδιού, στην «μυστική» καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα, οι οποίοι παρότι ήταν μέλη διαφορετικών ομάδων καταγράφηκαν σε πιο τρυφερές σκηνές.

Από το συγκεκριμένο βίντεο προκλήθηκε σάλος, κυρίως στις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στο παιχνίδι, αφού παίκτες και κοινό γνώριζαν πριν ξεκινήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα πως οι συγκεκριμένοι παίκτες βρίσκονταν σε σχέση με άλλα άτομα. Η μεν Καρολίνα ήταν σε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Μπο και ο Μάριος με την συντοπίτισσά του Ελευθερία Ελευθερίου.

Τα ρεπορτάζ των εκπομπών ήταν αμέτρητα, ο Μπο κι η Ελευθερία Ελευθερίου σε κατάσταση σοκ γιατί η εικόνα «μιλούσε» από μόνη της, ενώ το γεγονός πως οι δύο παίκτες μην γνωρίζοντας τι έχει προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες έκαναν σαν να μην συμβαίνει τίποτα, εξόργισε τόσο το κοινό αλλά μάλλον και κάποιους από τους συμμετέχοντες στο φετινό ριάλιτι, με «μπροστάρισσα» την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είχε αφήσει και κάποιες αιχμές για την συμπεριφορά της Καρολίνας σε ένα από τα συμβούλια του νησιού.

Αυτή η εξέλιξη στο παιχνίδι, μάλλον ήταν και μία από τις αφορμές μαζί με την άσχημη αγωνιστική της κατάσταση, για να ψηφιστεί η Καρολίνα Καλύβα και τελικά να αποχωρήσει νωρίς από το Survivor. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν συνέβη και με τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος όντας στην τότε Κόκκινη ομάδα ήταν από τους πιο καλούς παίκτες αγωνιστικά και λόγω των επάθλων φαγητού δεν γινόταν να τον ψηφίσει κάποιος.

Με την αποχώρηση της Καρολίνας, ο Μάριος Πρίαμος μάλλον διαισθάνθηκε οτι η σχέση τους προκαλούσε τα άσχημα σχόλια εντός κι εκτός παιχνιδιού και κρατήθηκε πιο φειδωλός στις δηλώσεις του, συγκριτικά με εκείνη.

Η σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου

Κι εκεί που κάποιος θα έλεγε πως ηρέμησε ο Μάριος με την αποχώρηση της Καρολίνας, λίγες μέρες μετά έκανε την είσοδό της στο παιχνίδι η Ελευθερία Ελευθερίου και μάλιστα μπήκε στην Κόκκινη ομάδα, μαζί του. Παρότι το πρώτο 24ωρο της παραμονής της εκεί φάνηκε να διατηρούνται τα προσχήματα, την επόμενη η ίδια ήταν «καταπέλτης» σε εκείνον, με αποκορύφωμα την έκφρασή της ότι είναι η «ντροπή της Κύπρου» με αυτά που έκανε.

Παρ' όλα αυτά, η σχέση τους μέσα στο παιχνίδι άρχισε να γίνεται καλύτερη ενώ φάνηκε να έχουν λύσει για λίγο τα αισθηματικά τους, αν και η Ελευθερία Ελευθερίου κάποιες στιγμές πετούσε και κάποιες «μπηχτές» σε εκείνον σχετικά με τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

Ένα από τα φαβορί για τον τελικό

Ύστερα από όλα όσα συνέβησαν με τον Μάριο Πρίαμο και τις γυναίκες που του «έκλεψαν» την καρδιά, ο ίδιος επέλεξε να διαφοροποιηθεί και να έχει μια πιο απλή, διεκπεραιωτική στάση απέναντι στα ζητήματα που συζητούσαν οι παίκτες μπροστά στον Γιώργο Λιανό κατά τη διάρκεια των συμβουλίων, δίνοντας έμφαση στο να γίνεται όλο και καλύτερος αγωνιστικά.

Παράλληλα, όμως και τα δύο κορίτσια έχουν καιρό να κάνουν κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί στα επαγγελματικά τους. Ιδιαίτερα η Καρολίνα Καλύβα στην τελευταία της συνέντευξη τον Μάρτιο του 2023 στην εκπομπή «Γεια σου», είχε δηλώσει για την σχέση της με τον Μάριο: «Η σχέση μου με τον Μάριο είναι σε παύση, δε με νοιάζει τι κάνει η Ελευθερία».

Και από εκεί που το κοινό είχε εξοργιστεί με την συμπεριφορά του και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε τόσο στα δύο κορίτσια όσο και στον φίλο του τον Μπο, άλλαξε άποψη για εκείνον και πλέον τον στηρίζει πολύ ενεργά στα social media, με τους περισσότερους μάλιστα να τον θεωρούν και ως ένα από τα φαβορί του τελικού. Παράλληλα, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αυτή την εβδομάδα περί αποχώρησης Κωνσταντίνου Βασάλου, τότε ο Μάριος Πρίαμος θα είναι και ο τελευταίος εναπομείναντας παίκτης από το πρώτο, ένδοξο Survivor του 2017.