Οι fans βρήκαν το σημάδι που δείχνει ότι ο Κατσούλης δεν θα κερδίσει το Survivor All Star

Οι fans βρήκαν το σημάδι που δείχνει ότι ο Κατσούλης δεν θα κερδίσει το Survivor All Star

Σύμφωνα με το Twitter, ο Σάκης Κατσούλης είναι εκείνος που φέρεται να κερδίζει το έπαθλο του αυτοκινήτου στο Survivor All Star.

Ξεκίνησαν τα μεγάλα έπαθλα στο Survivor, που από ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, θα γίνει ριάλιτι χλιδής.

Μετά το Λονδίνο, μετά το Μαϊάμι, ήρθε η ώρα για το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου και την κατάρα που το ακολουθεί, τόσο στο Survivor Τουρκίας όσο και στο Survivor Ελλάδας τον νικητή του αυτοκινήτου.

Ο Κατσούλης νικητής του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με το Twitter, ο Σάκης είναι αυτός που θα κερδίσει το πρώτο αυτοκίνητο που θα δώσει ο Ατζούν για φέτος στο Survivor.

«Πιστεύω νικητής θα είναι ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη», είπε η Ρία Κολοβού μετά την αποχώρησή της αλλά ξεκίνησαν τα tweets που προδικάζουν πως αν ο Σάκης κερδίσει τελικά το αυτοκίνητο μάλλον δεν θα κερδίσει το έπαθλο.

Bλέπεις, οι fans θυμούνται πως όποιος παίκτης, σε ελληνικό και τούρκικο Survivor κερδίζει το αυτοκίνητο, δεν κερδίζει τελικά το έπαθλο. Και ισχύει πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Κατερίνα Δαλάκα το 2018 κέρδισαν το αμάξι αλλά έχασαν τον τίτλο του νικητή.

Πλάκα - πλάκα αν ο Κατσούλης γινόταν ο νέος Ντάνος, η νίκη στο Survivor All Star θα ήταν σίγουρη

Βέβαια, οι κανόνες υπάρχουν για να σπάνε και ο Σάκης μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Πάντως, ακόμα και να φτάσει στον τελικό, ο Κατσούλης θα πορευτεί χωρίς τη στήριξη του Τριαντάφυλλου ο οποίος δήλωσε πως δεν τον στηρίζει μετά την παρέα που κάνει ο Κατσούλης με τον Κόρομι:

«Πάμε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για τον φίλο μου τον Σάκη. Λοιπόν παιδιά, ακούστε προσεκτικά. Πριν μιλήσουμε και ο Σάκης κι εγώ για το All Star Survivor, είχαμε πει και οι δυο ότι αν πάμε κάποιος από τους δυο, δεν θα είναι ποτέ με amigos, δεν θα είναι ποτέ με τον Κόρο γιατί μας έκανε πολλά. Μου έκανε πολλά, έκανε πολλά και στον Σάκη. Είχαμε πει ότι δεν θα είμαστε ποτέ με αυτόν. Είχαμε δώσει όρκο.

Από εκεί και πέρα, βλέπω κάποια πράγματα. Έκανα υπομονή, έκανα υπομονή αλλά ρε παιδιά, εντάξει. Εσείς κρίνετε, εσείς τα βλέπετε όλα γι’ αυτό ήθελα να σας το πω και να σας ανοίξω την καρδιά μου. Όσο για τον Τζέιμς που λέτε ότι κάνω παρέα, είχα ξεκαθαρίσει στον Σάκη ότι θα βγω, πάντα του έλεγα τι θα κάνω και πάντα έλεγα στον Τζέιμς πόσο καλό παιδί είναι ο Σάκης και πως θα έδινα το χέρι μου και το πόδι μου γι’ αυτόν», τόνισε πρόσφατα ο Τριαντάφυλλος.