Μάθαμε τι έκαναν Συνατσάκη και Φουρέιρα στα παρασκήνια των βραβείων MAD: Η επική ατάκα της Μαίρης

Οh Mommies είπαμε όταν είδαμε τις νέες hot μαμάδες της showbiz, Φουρέιρα και Συνατσάκη να ποζάρουν μαζί. Και μάθαμε και τι είπαν στο backstage των βραβείων MAD.

Στην 20η απομονή των βραβείων Mad, δύο παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν εκείνες των νέων hot μαμάδων της showbiz, της Μαίρης Συνατσάκη και της Ελένης Φουρέιρα.

Χθες είδαμε την κοινή πόζα της Ελένης με τη Μαίρη που έγιναν μαμάδες για πρώτη φορά σχεδόν ταυτόχρονα με τον Fipster να ποζάρει ανάμεσά τους στην πιο cool σέλφι.

Αυτό που είδαμε στο βίντεο του Fipster το οποίο και πόσταρε στο δικό του κανάλι στο Youtube είναι τι πραγματικά έκαναν οι δύο μαμάδες στα παρασκήνια των βραβείων.

Αυτό που έκαναν οι δύο γυναίκες, είναι να δείχνουν φωτογραφίες των παιδιών τους η μία στην άλλη και ο θαυμασμός της Ελένης για τη μικρή Ολίβια και το ίδιο έκανε και η Μαίρη για τον μικρό αντρούλη της Φουρέιρα.

«Ότι θα ανταλλάσσαμε φωτογραφίες των παιδιών μας στα βραβεία Mad δεν το φανταζόμουν», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη σε αυτό το backstage βίντεο:

Η Φουρέιρα στα φετινά Mad βραβεύτηκε ως «Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης», το δεύτερο βραβείο αφορούσε το «Βίντεο της Χρονιάς» για το «El Telephone» και το τρίτο, το «Τραγούδι της Χρονιάς (Viral)» για το ίδιο κομμάτι.

Όταν ανέβηκε για τρίτη φορά στη σκηνή, η Ελένη Φουρέιρα, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον γιο της αποκαλύπτοντας ότι έμαθε την εγκυμοσύνη της, δύο μέρες πριν τα περσινά βραβεία Mad.

«Δύο μέρες πριν τραγουδήσω για πρώτη φορά το El Telephone εδώ, έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ήταν πάρα πολλά τα συναισθήματα. Αυτή η χρονιά, ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου» είπε και ευχαρίστησε το κοινό.

Αυτό το βραβείο θα πάει στον μικρό μου τον αντρούλη που ήταν κάπου εδώ μέσα πέρυσι, αφιερωμένο στον γιο μου» είπε συγκινημένη.

https://www.instagram.com/p/Ctr4bx9rQmh/

Ελένη και Μαίρη τρέφουν η μία για την άλλη μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό και όλοι θυμόμαστε τη Συνατσάκη να υποδύεται τη Φουρέιρα στο YFSF, με την Ελένη να την αποθεώνει στα social media.

H Μαίρη Συνατσάκη είναι η «mad μαμά» όλων και πόζαρε με την «Οh mami» μεγάλη νικήτρια των MAD VMA

Και οι δύο γυναίκες, προτού φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους, είχαν μιλήσει για την λαχτάρα να γίνουν μαμάδες και τα εμπόδια που αντιμετώπισαν:

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», είπε με θάρρος η Ελένη.

«Δεν είχα φίλες να έχουν εγκυμοσύνες με εμετούς και ζαλάδες. Ήμουν πολύ περίεργα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Τέσσερις μήνες ήμουν άρρωστη σαν με γαστρεντερίτιδα. Ήταν κάτι που συνέβη με χαρά αλλά όχι με ευκολία. Με ενδιαφέρει να το πω, στα 33 μου κατάλαβα πως δεν θα είναι ομαλός ο δρόμος, έπρεπε να λύσω κάποια θέματα, με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης. Όταν είσαι 25 δεν το έχεις στο μυαλό σου αλλά πρέπει να το δεις και αυτό το κομμάτι, τον προγεννετικό έλεγχο. Στην εποχή που ζούμε όλο και πιο συχνά συμβαίνουν αυτά τα προβληματάκια, ίσως φταίει η διατροφή, ίσως το άγχος», εξομολογήθηκε η Μαίρη.