Εβελίνα Νικόλιζα: Oι αλλαγές στη ζωή της 1 χρόνο μετά τον χωρισμό της δείχνουν πως η ζωή συνεχίζεται

Γεωργία Βλαχοπούλου
Εβελίνα Νικόλιζα: Oι αλλαγές στη ζωή της 1 χρόνο μετά τον χωρισμό της δείχνουν πως η ζωή συνεχίζεται

Η Εβελίνα Νικόλιζα πριν από έναν χρόνο περίπου χώρισε με τον επί 9 χρόνια σύντροφό της και από τότε πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή της.

Η Εβελίνα Νικόλιζα, η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη αν και πρόσφατα χρειάστηκε να κάνει μια προγραμματισμένη αλλά ρουτίνας επέμβαση, αφαιρώντας τη χολή της, διανύει την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της. Την ίδια τη γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τα βίντεο που δημοσίευε στο Instagram και το Youtube, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Παράλληλα, είναι και τραγουδίστρια αφού όπως φάνηκε και με τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό show J2US πριν από 2 χρόνια, έχει κληρονομήσει όπως φαίνεται την ωραία φωνή της μαμάς της

Ο χωρισμός και οι αλλαγές στη ζωή της

Η Εβελίνα Νικόλιζα μέσα από τα βίντεο που δημοσίευε όλα αυτά τα χρόνια κυρίως στο Youtube, μάς είχε συστήσει και τον σύντροφό της Κλεάνθη Κωνσταντινίδη, ο οποίος ασχολείται με τη μουσική. Ωστόσο, επειδή η σχέση που έχει δημιουργήσει με τους followers της είναι πολύ ειλικρινής, η ίδια μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε πέρσι τον Μάιο, εξομολογήθηκε πως οι δυο τους χώρισαν μετά από 9 χρόνια σχέσης.

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη ανέφερε λοιπόν στο συγκεκριμένο βίντεο:

«Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολύ αγάπη. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα, γιατί δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος».

Οι αλλαγές στη ζωή της

Η Εβελίνα Νικόλιζα όπως ανέφερε σε βίντεό της συνειδητοποίησε ότι ο χρόνος μας σε αυτόν τον κόσμο είναι «περιορισμένος» και πως «είμαστε η καλύτερη παρέα μας και είμαστε αυτοί που θα είμαστε μαζί μας για πάντα», οπότε πρέπει να μας αφιερώνουμε χρόνο και να μας φροντίζουμε. Κάπως έτσι η ίδια «άνθισε» και αυτές είναι οι αλλαγές στη ζωή της.

Τα ταξίδια

Τόσο μέσα από τα social της όσο και από τα βίντεο στο Youtube, η ίδια φαίνεται πως έχει ταξιδέψει τον τελευταίο χρόνο σε πολλές χώρες με αποκορύφωμα το ταξίδι της στη Μάλτα, το οποίο το έκανε τελείως μόνη της, κάτι που για πολλούς θεωρείται ταμπού.

Η Εβελίνα ταξιδεύοντας απ' άκρη σ' άκρη πια μεταφέρει στα βίντεό και τις αναρτήσεις της όλα τα καινούργια πράγματα που γνωρίζει κάνοντας και τους followers της να αισθάνονται πως ταξιδεύουν μαζί της. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που τα vlog της σχετικά με τα μέρη που έχει επισκεφτεί έχουν τόσες χιλιάδες προβολές.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Δεν είναι όμως μόνο ότι η ίδια ταξίδεψε πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο με τους φίλους της, είναι πως σταδιακά έχει αλλάξει και η εμφάνισή της.

Η Εβελίνα πλέον είναι ένα ginger hair girl ενώ έχει χάσει και αρκετά κιλά. Παράλληλα, έχει κάνει στα χέρια της κάποια νέα χρωματιστά τατουάζ, τα οποία της ταιριάζουν πολύ.

https://www.instagram.com/p/Cr8ehYOI5-A/

Τα post με τα μηνύματα παρακίνησης

Τελευταία, η Εβελίνα δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες με την ίδια να κρατάει ένα μεγάλο πανό και να μάς λέει πως «είναι το σημάδι που ψάχναμε» για να κάνουμε κάποια αλλαγή στη ζωή μας ίσως όπως έκανε η ίδια τον τελευταίο χρόνο.

Άλλες φορές μάς παρακινεί να ξεκινήσουμε μια πιο υγιεινή διατροφή, άλλες να κάνουμε την «πρώτη κίνηση» με το αντίθετο φύλο, ακόμα και να μην αμελούμε να κάνουμε τις ετήσιες εξετάσεις μας. Κοινός παράγοντας σε όλες τις παρακινήσεις της είναι βέβαια η αυτοβελτίωση που μπορεί να πετύχει κανείς με μικρές αλλαγές στη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CsGT2oFo9qH/