Στο Instagrammable σπίτι της Εβελίνας Νικόλιζα θα πεις «Καλύτερα δε γίνεται»

Στο Instagrammable σπίτι της Εβελίνας Νικόλιζα θα πεις «Καλύτερα δε γίνεται»

H 34χρονη έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην πρωτεύουσα από το οποίο αξίζει να αντλήσεις έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

Η Εβελίνα Νικόλιζα έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από το κανάλι της στο Youtube αλλά και τη συμμετοχή της στο πάνελ της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» την οποία παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.

H γνωστή Youtuber συζούσε μαζί με τον σύντροφό της, Κλεάνθη Κωνσταντινίδη ωστόσο πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσαν τον απρόσμενο χωρισμό τους.

«Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολλή αγάπη. Θα τον δείτε γιατί θα έρθει να πάρει τον Λουκουμά που θα τον έχουμε λίγο εγώ, λίγο εκείνος», ανέφερε η Εβελίνα Νικόλιζα στο κανάλι της στο YouTube.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, οπότε όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος. Έχετε ζήσει όλες τις φάσεις μου, πάμε να ζήσουμε και αυτή».

Τo boho chic σπίτι της Εβελίνας Νικόλιζα

H 34χρονη έχει δημιουργήσει τον χώρο της όπως ακριβώς τον ονειρευόταν και οι εικόνες μέσα από το Instagram της «μιλούν» από μόνες τους. Η Εβελίνα Νικόλιζα έχει ενεργή παρουσία στα social media και το προφίλ της είναι γεμάτο φωτογραφίες από το καταπράσινο σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/CO0nmBjF57b

Στο σαλόνι πρωταγωνιστούν το μαύρο και το πράσινο χρώμα, με τον γωνιακό καναπέ σε βαθύ πράσινο χρώμα, τα printed μαξιλάρια και τα boho διακοσμητικά να δημιουργούν μια απόλυτα ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

https://www.instagram.com/p/CKmSmLNlZ6W

Το τζάκι, τα χαλιά, τα φυτά εσωτερικού χώρου και τα κάδρα ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σαλονιού.

Το σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου είναι η απόλυτη «Chase» πρόκληση & βγαίνει και εκεί νικήτρια

Η νεαρή Youtuber λατρεύει τα φυτά και αυτό βγαίνει προς τα έξω κοιτώντας τα πλάνα από τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού της.

https://www.instagram.com/p/CCrDxrCJwxj

Ακόμη και στην κουζίνα, το πράσινο χρώμα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος ο οποίος συνδυάζεται αρμονικά με τα γκρι ντουλάπια.

https://www.instagram.com/p/BzQDMhkoSfW

Η Εβελίνα Νικόλιζα μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την κρεβατοκάμαρά της στην οποία βλέπουμε έναν κομψό λευκό ολόσωμο καθρέφτη, γούνινα χαλιά και κασπώ με όμορφα φυτά.

nikoliza20.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της Εβελίνας Νικόλιζα.

Πηγή κεντρικής: evelina_nikoliza