Η Εβελίνα Νικόλιζα άλλαξε χρώμα στα μαλλιά κι έγινε το απόλυτο ginger girl

Μαρία Ροδίτη
Η Εβελίνα Νικόλιζα άλλαξε χρώμα στα μαλλιά κι έγινε το απόλυτο ginger girl

Yay or nay; Από εμάς είναι «ναι» στην αλλαγή της εμφάνισης της Εβελίνας Νικόλιζα.

Είναι YouTuber, τραγουδίστρια και μέλος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Είναι, επίσης, και ένα κορίτσι που δεν φοβάται τις αλλαγές, αντιθέτως τις επιζητά. Όχι μόνο στην προσωπική κι επαγγελματική της ζωή, αλλά και στην εμφάνισή της. Ο λόγος για την Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία εδώ και λίγα 24ωρα κυκλοφορεί με νέο look.

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη είπε «αντίο» στα πυρόξανθα μαλλιά και έγινε το απόλυτο ginger girl. «Yay or nay?», αναρωτιέται η ίδια στο Instagram. Κι από εμάς είναι ένα μεγάλο «ναι».

Barbie blond: Το πιο hot ξανθό του φθινοπώρου θα σε μεταμορφώσει σε σύγχρονη Barbie

Το νέο look της Εβελίνας Νικόλιζα

Αφήνοντας το κούρεμα και το μήκος της ίδιο, η Εβελίνα Νικόλιζα αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή και να δοκιμάσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στα μαλλιά της. Ποιο είναι αυτό; Το ginger, αυτή η γλυκιά απόχρωση του πορτοκαλοκόκκινου, που κολακεύει υπέροχα τα κορίτσια με λευκή επιδερμίδα. Όπως ακριβώς, δηλαδή, είναι και η Εβελίνα.

https://www.instagram.com/p/CjlAXHkI5j9

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο χρώμα όσο εντυπωσιακό και signature είναι άλλο τόσο απαιτητικό θεωρείται. Κι αυτό, γιατί χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, καλά προϊόντα περιποίησης για να διατηρείται η απόχρωση, αλλά και συχνές βαφές, γιατί ξεθωριάζει γρήγορα. Και τι έγινε, όμως; Το ginger είναι υπέροχο και αξίζει και σίγουρα αυτό ακριβώς είχε στο μυαλό της η Εβελίνα όταν το επέλεγε. Πάντως, οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν, με τους περισσότερους να την επικροτούν για την επιλογή της. Αλλά… για να δούμε; Πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό το χρώμα η Εβελίνα;

Οι αλλαγές στα μαλλιά της Εβελίνας Νικόλιζα όλα αυτά τα χρόνια

Και για να ξέρεις, το λέω αυτό, επειδή η 34χρονη YouTuber δεν διστάζει και αλλάζει πολύ συχνά τα μαλλιά της. Η Εβελίνα Νικόλιζα το 2014 είχε ξανά κόκκινα μαλλιά αλλά με πιο έντονο το πορτοκαλί στοιχείο.

Αργότερα έγινε καστανή, το 2019 έβαψε ροζ τα μαλλιά της, ενώ μέχρι πρότινος είχε ένα πυρόξανθο χρώμα. Στην gallery θα δεις όλες τις αλλαγές για να αποφασίσεις ποια είναι η αγαπημένη σου αλλά και για να πάρεις το απαραίτητο hair inspo.