Η Katie Holmes αψεγάδιαστη στα 44 - Η πόζα με τη μαμά και η αφιέρωση στον πατέρα της

Η Katie Holmes αψεγάδιαστη στα 44 - Η πόζα με τη μαμά και η αφιέρωση στον πατέρα της
Katie Holmes attends the American Ballet Theatre June gala and premiere of "Like Water for Chocolate" at David Geffen Hall at Lincoln Center on Thursday, June 22, 2023, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Katie Holmes: Το κοριτσάκι που γνωρίσαμε πριν 20 χρόνια παραμένει στα 44 του χρόνια πιο fit από ποτέ.

Αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις όμως όταν τις πραγματοποιεί πάντα ξεχωρίζει και εντυπωσιάζει. O λόγος για την 44χρονη Katie Holmes, η οποία απόλαυσε μια ξεχωριστή βραδιά τέχνης στο γκαλά the American Ballet Theatre όπου και απόλαυσε την πρεμιέρα της παράστασης Like Water for Chocolate του David Geffen Hall στο Lincoln Center το βράδυ της Πέμπτης 22/6/2023 στη Νέα Υόρκη.

Η Katie πόζαρε στο κόκκινο χαλί με μακριά μαύρη τουαλέτα όπου σε διάφορα σημεία άφηνε ακάλυπτο το σώμα της. Πάντως, πέραν από τις πόζες στο κόκκινο χαλί, η πιο ωραία φωτογραφία ήταν η selfie της ηθοποιού με την μητέρα της που τη συνόδευσε στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Το πλεκτό φόρεμα της Holmes

Η σταρ του Dawson’s Creek πόζαρε όλο αυτοπεποίθηση και πρόσφατα μοιράστηκε τον τρόπο που διατηρεί το σώμα αυτό μιλώντας στο περιοδικό People:

https://www.instagram.com/p/Ctz6231OebA/

«Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά, καταναλώνω λαχανικά κάθε μέρα και το πρωινό μου περιλαμβάνει ένα smoothie», είπε η Holmes η οποία εξήγησε πως δεν παραλείπει να έχει στα ντουλάπια της κουζίνας της και τροφές όπως δημητριακά, σάλτσα ντομάτας, ζυμαρικά και σούπα σε κονσέρβα για να μπορεί να φτιάχνει γρήγορα γεύματα παρά το γεμάτο πρόγραμμά της.

Η Katie δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και το αγαπημένο της γρήγορο γεύμα που δεν είναι άλλο από την κεσαντίγια τυριού της αλυσίδας fast food Chipotle. Μιλώντας για την προετοιμασία που έκανε για την ταινία δράσεις Doorman, η Holmes εξήγησε πως μπήκε ξανά στη διαδικασία να τρέφεται σωστά και άρχισε να κάνει πυγμαχία και να διαθέτει περισσότερο χρόνο σε δυναμικά προγράμματα άσκησης τα οποία τη βοήθησαν και στη διαχείριση του άγχους που είχε.

«Σήκωνα βάρη δύο κιλών και πλέον μπορώ να σηκώνω και 8 και 9 κιλά. Κάνω πυγμαχία που δεν είχα κάνει ποτέ πριν και είναι συναρπαστική, διώχνω το στρες και ξεσπάω για όλα εκείνα που με ενοχλούσαν, ακόμα και την κίνηση στον δρόμο και κάνω τα τηλεφωνήματά μου μετά την πυγμαχία για να είμαι πιο ήρεμη».

H Holmes μοιράζεται το διαμέρισμά της στο Μανχάταν με την 17χρονη κόρη της Suri Cruise.

«Αυτό που είναι σημαντικό για μένα σε σχέση με την κόρη μου, επειδή ήταν στο προσκήνιο από μικρή, ήταν να την προστατεύσω. Είναι ένα απίθανο άτομο και νιώθω ευγνώμων που είμαι μαμά της», είπε η Katie στο περιοδικό Glamour πριν μερικούς μήνες.

Μόλις πέρσι, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει ότι μπορεί μεν ο Tom Cruise να έχει χρόνια να δει τη μικρή Suri, όμως μιλάει μαζί της συχνά στο τηλέφωνο.

Η αγάπη της Katie για τους γονείς της

Η χτεσινή εμφάνιση της Holmes με τη μαμά της, μας έδειξε πόσο πολύ μοιάζουν οι δύο γυναίκες και πόσο μεγάλη αγάπη έχουν οι γονείς της Katie, Martin Joseph και Kathleen A. Stothers Holmes στη διάσημη κόρη τους. Τόσο στη γιορτή του πατέρα όσο και στη γιορτή της μητέρας, η 44χρονη τους είχε κάνει μια ξεχωριστή αφιέρωση.

https://www.instagram.com/p/CtqC6olsDPY/

Η Suri Cruise είναι πανύψηλη! Ξεπέρασε και την Katie Holmes

Ο γάμος και το διαζύγιο

Η πιο γνωστή σχέση της Katie, ήταν εκείνη με τον πατέρα του μοναδικού παιδιού που απέκτησε, τον Tom Cruise. Το 2005 γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ο Tom Cruise και η Katie Holmes με τον γάμο τους να μην αργεί να έρθει. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα, συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου του 2006, και 7 μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους, Suri.

Την ανακοίνωση του διαζυγίου της Katie Holmes με τον Tom Cruise ακολούθησε μια φημολογία για «μάχη» που δινόταν σχετικά με την επιμέλεια της κόρης τους, Suri Cruise.

Σύμφωνα με την International Business Times, φίλος από το στενό περιβάλλον της Katie ανέφερε ότι εκείνη ήταν τρομοκρατημένη με το ενδεχόμενο να πλησιάσει τη Suri ο μπαμπάς της και να τη μυήσει στη Σαϊεντολογία.

Από την πλευρά του, ο Tom Cruise αρνήθηκε αυτού του είδους τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι δεν θα χρειαζόταν ποτέ να προστατεύσει τη Suri από τη θρησκεία.