Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Jamie Foxx - Ο λόγος που η εισαγωγή του προκαλεί μεγάλη ανησυχία

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Jamie Foxx - Ο λόγος που η εισαγωγή του προκαλεί μεγάλη ανησυχία

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Invision

Η κόρη του Jamie Foxx, Corrine Foxx, εξέδωσε ανακοίνωση εκ μέρους της οικογένειας την Τετάρτη (12/4) εξηγώντας- μεταξύ άλλων- ότι ο πατέρας της πλέον αναρρώνει. Τι είπε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού.

 

«Ιατρική επιπλοκή» υπέστη ο Jamie Foxx, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, η μεγάλη κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού εξέδωσε ανακοίνωση στο Instagram την Τετάρτη (12/4), στην οποία – μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι ο μπαμπάς της πλέον αναρρώνει.

Katie Holmes- Jamie Foxx: Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση και η λεπτομέρεια στα outfits τους

Η ανακοίνωση της Corrine Fox για την υγεία του πατέρα της - H δήλωση του εκπροσώπου

«Από την οικογένεια Foxx: Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι ο πατέρας μου, Jamie Foxx, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς, χάρη στην άμεση δράση και την εξαιρετική φροντίδα, είναι στον δρόμο της ανάρρωσης. Ξέρουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμάμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια αυτές τις ώρες ζητά την ιδιωτικότητά της. Με πολλή αγάπη, οικογένεια Foxx», έγραψε στο Instagram η 29χρονη κόρη του ηθοποιού, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Connie Kline. Ο Jamie Foxx έχει ακόμα μία κόρη, τη 14χρονη Anelise Bishop, με την πρώην σύντροφό του, Kristin Grannis.

https://www.instagram.com/p/Cq9NCSnu3gq

Στην ανακοίνωση, πάντως, δεν αναφερόταν τι ακριβώς συνέβη στον Jamie Foxx και ποιο είναι το πρόβλημα υγείας του, με τον εκπρόσωπό του, Alan Nierob, μάλιστα, να αρνείται να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία. «Τίποτα περισσότερο, αυτήν τη στιγμή, από αυτό που δημοσιεύτηκε», είπε ο Nierob στο CNNi μέσω email την Τετάρτη (12/4).

Πηγές, ωστόσο, ανέφεραν στο ΤΜΖ ότι ο Jamie Foxx μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Τρίτη το πρωί (11/4), καθώς η κατάστασή του ήταν «αρκετά σοβαρή» και γι’ αυτό, μάλιστα, μέλη της οικογένειάς τους ταξίδεψαν για να είναι στο πλευρό του. «Επικοινωνεί τώρα και αυτά είναι καλά νέα», ανέφερε πηγή.

LA Premiere of

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Invision

Να σημειωθεί ότι μόλις τη Δευτέρα (10/4) ο 55χρονος ηθοποιός είχε ξεκινήσει γυρίσματα στην Ατλάντα για την ταινία Back in action, με την Cameron Diaz.

Η σχέση του Jamie Foxx με την Katie Holmes

Εκτός από τις επιτυχίες του και τη βράβευσή του με Όσκαρ, γνωρίζουμε τον Jamie Foxx και από την 6ετή σχέση του με την Katie Holmes, η οποία έληξε το 2019. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2013, χωρίς όμως να θέλει να τραβά τα βλέμματα πάνω του. Ο δεσμός τους κυκλοφορούσε ως φήμη με τους ίδιους να μην επιβεβαιώνουν τίποτα τότε.

Τα πρώτα χρόνια, μάλιστα, ούτε λόγος για κοινό τους στιγμιότυπο. Ήταν 2017 όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους χέρι-χέρι να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Malibu. Ωστόσο, ο έρωτας αυτός δεν ευδοκίμησε. Ενώ οι φήμες ήθελαν τον Jamie με την Katie να παντρεύονται, τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, γιατί η Holmes δεν μπορούσε να ξεπεράσει τα θέματα εμπιστοσύνης της. Παρά τον χωρισμό τους, όμως, λέγεται ότι οι δυο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Katie Holmes

Photo by CJ Rivera/Invision/AP