Η Δανάη Λιβιεράτου μιλάει για τη δεύτερη οικογένειά της και ποζάρει με τη μαμά του Pablo Miller

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δανάη Λιβιεράτου μιλάει για τη δεύτερη οικογένειά της και ποζάρει με τη μαμά του Pablo Miller

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller ζουν έναν πολύ τρυφερό έρωτα ενώ φαίνεται πως η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου έχει «κλέψει» την καρδιά και της υπόλοιπης οικογένειας.

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller ζουν έναν πολύ ρομαντικό love story, ενώ οι τελευταίοι μήνες ήταν γι' αυτούς γεμάτοι μουσική, εκδρομές και τρυφερά στιγμιότυπα.

Ο Pablo Miller είναι επίσης μουσικός και πιο συγκεκριμένα κιθαρίστας ενώ και όλη του η οικογένεια έχει σχέση με τη μουσική, αρχής γενομένης από τον μπαμπά του, ο οποίος είναι επί δεκαετίες κιθαρίστας του γνωστού τραγουδιστή Sting, κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει ο Λάμπης Λιβιεράτος.

To ταξίδι στη Γαλλία και οι στιγμές με την οικογένεια του Pablo

Αν και ο Pablo Miller είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, τα δυο νεαρά παιδιά φαίνεται πως έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες όσον αφορά το χρόνο που περνούν μαζί. Ήδη εκείνος έχει βρεθεί αρκετές φορές στην Ελλάδα για να είναι μαζί με την αγαπημένη του Δανάη ενώ κι εκείνη έχει βρεθεί μαζί του στη Γαλλία, μιας και η καταγωγή εκείνου είναι γαλλική.

Χθες βράδυ ο Pablo δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram στην οποία φαίνεται πως η Δανάη έχει καταφέρει να «κλέψει» και την καρδιά της μητέρας του, αφού οι δυο τους κάθονταν χαλαρά, απολαμβάνοντας την συζήτησή τους με ένα ποτήρι κρασί. Αποκαλύφθηκε, μάλιστα ότι για τον ίδιο η Δανάη είναι η «Didi» του, όπως έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

356689779_3501220123489732_5434196078174882053_n.jpg

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, έκανε repost στα stories της στο Instagram την συγκεκριμένη ανάρτηση και έγραψε πως βρισκόταν μαζί με την «γαλλική οικογένειά» της, επιβεβαιώνοντας και η ίδια ότι οι σχέσεις της με την οικογένεια του συντρόφου της είναι πολύ καλές.

356692754_833033328158095_1600475661300041480_n.jpg

Η μαμά και ο μπαμπάς του Pablo γιόρτασαν 21 χρόνια γάμου

Pablo Miller:Το αγόρι της Δανάης Λιβιεράτου είναι σαν δίδυμος με τον διάσημο μπαμπά & τον αδερφό του

Αφορμή για την όμορφη οικογενειακή μάζωξη στο σπίτι του Pablo Miller ήταν ότι οι γονείς του χθες είχαν την επέτειο των 21 χρόνων από τον γάμο τους. Ο μπαμπάς του ο Dominic, μάλιστα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία με τη μαμά του Pablo, Fanny, στην λεζάντα της οποίας έγραψε: «21 χρόνια παντρεμένος με αυτή την απίστευτη γυναίκα».