Pablo Miller:Το αγόρι της Δανάης Λιβιεράτου είναι σαν δίδυμος με τον διάσημο μπαμπά & τον αδερφό του

Pablo Miller:Το αγόρι της Δανάης Λιβιεράτου είναι σαν δίδυμος με τον διάσημο μπαμπά & τον αδερφό του

Ο διάσημος μπαμπάς του Pablo Miller και η ομοιότητα με τα αδέρφια του.

H Δανάη Λιβιεράτου ήταν ένα από τα πρόσωπα του φετινού MadWalk και εννοείται πως τους τελευταίους μήνες η σχέση της με τον κιθαρίστα Pablo Miller τους έχει κάνει ένα από τα πιο hot νέα ζευγάρια της showbiz.

«Θα δείτε μία πάρα πολύ ωραία εμφάνιση που έχουμε ετοιμάσει με τη Σίλια Κριθαριώτη και το show της. Είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε στην σκηνή με κοινό σε ένα τόσο μεγάλο event. Θα έρθουν οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και το αγόρι μου για να με δουν. Ο στόχος μου είναι να αφήσω κάποια στιγμή την Ελλάδα και να πάω στο εξωτερικό», είχε πει η Δανάη πριν την εμφάνιση στο σόου της Celia Critharioti και ο Pablo ήταν πράγματι εκεί.

https://www.instagram.com/p/CnabQZOIPpK

Ο διάσημος μπαμπάς του Pablo Miller και τα αδέρφια του

Αυτό που δεν γνωρίζαμε και μας το αποκάλυψε πρόσφατα ο μπαμπάς της Δανάης, Λάμπης Λιβιεράτος, είναι πως η οικογένεια του Pablo είναι μουσική, ο μπαμπάς τους είναι σχεδόν αδερφός με τον τραγουδιστή Sting, επί δεκαερίες κιθαρίστας, ο αδερφός του Pablo, Rufus είναι κι αυτός κιθαρίστας ενώ και η αδερφή τους Misty, που έγινεω πρόσφατα μαμά, έχει επίσης ταλέντο στην κιθαρά.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως ο Pablo με τον μαμπά Dominic και τον αδερφό του Rufus μοιάζουν εκπληκτικά ενώ ο Pablo έχει ακόμα μια αδερφή, την 16χρονη Eva.

https://www.instagram.com/p/Cj-ndvVDCd3
https://www.instagram.com/p/Cj8ZUMAjLbo

O Dominic Miller είναι τα τελευταία 20 χρόνια παντρεμένος με τη σύζυγό του Fanny και δεν κρύβει την ευτυχία του και στον λογαριασμό του στο Instagram ενώ όταν το 2021 ο Pablo τον συνόδευσε ως δεύτερος κιθαρίστας στις συναυλίες με τον Sting, δεν έκρυβε την υπερηφάνεια του.

https://www.instagram.com/p/CfDt_2wMx-_

Ο Pablo Miller ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Δανάης Λιβιεράτου κι εκείνη απάντησε όπως περιμέναμε

Ο μεγάλος έρωτας του Pablo για την Δανάη

Ο Pablo Miller είναι αρκετά ενεργός στα social media κι έτσι δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη και τον έρωτά του προς το κορίτσι του, τη Δανάη Λιβιεράτου, με αφορμή τα γενέθλιά της στις 16 Δεκεμβρίου 2022. Ο νεαρός έκανε 2 Insta Stories με την αγαπημένη του, που ήταν… μια ωδή στον έρωτα.

livieratou1.jpg

«Happy birthday φως μου», έγραψε στο πρώτο story ο Pablo Miller δείχνοντας το πρόσωπο της Δανάης Λιβιεράτου, ενώ σε επόμενο story ο σύντροφος της 20χρονης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφίες από καλοκαιρινές διακοπές και έγραψε: «Σ’αγαπώ».

Kαι η Δανάη πάντως, είχε κάνει ένα απίθανο βίντεο - αφιέρωση στον Pablo στα δικά του γενέθλια.