Μετά την Kourtney Kardashian και η Lindsay Lohan αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μετά την Kourtney Kardashian και η Lindsay Lohan αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

H Lindsay Lohan και ο Bader Shammas μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Lindsay Lohan αφού σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Bader Shammas. To ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει το καλοκαίρι του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μετρά αντίστροφα για την άφιξη του νέου μέλους, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της στο TMZ, η 36χρονη σταρ είχε αναφέρει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έρχεται το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ανυπομονούμε για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας».

To φύλο του μωρού

Πριν λίγες ώρες μια ευχάριστη είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και όπως φαίνεται η Lohan θα γίνει σύντομα μαμά ενός αγοριού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤΜΖ η διάσημη ηθοποιός κυοφορεί αγοράκι και αναμένεται να γεννήσει πολύ σύντομα.

https://www.instagram.com/p/Csq-TLuhVwt/

«Η μητέρα της Lindsay, Dina θα είναι δίπλα της στο Dubai για τη γέννα», ανέφερε τo ρεπορτάζ.

Kαι πρόσθεσε: «Και μερικά από τα αδέρφια της Lindsay θα είναι επίσης στο εξωτερικό την ίδια στιγμή με τη γέννηση για να γνωρίσουν τον νέο μέλος».

https://www.instagram.com/p/CriwgNehR2b/

Πριν λίγους μήνες, η οικογένεια της Lohan διοργάνωσε ένα baby shower στη Νέα Υόρκη, στο οποίο έδωσαν το παρών ο αδερφός της, Dakota και η αδερφή της, Aliana. Eκεί η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε τον συναρπαστικό τρόπο που είπε στον σύζυγό της ότι θα γίνουν γονείς.

«Μπήκα στο δωμάτιο, έριξα το τεστ κάτω. Του είπα «Μάντεψε» και μου λέει, «Είμαστε;», δήλωσε η Lohan στο περιοδικό Allure νωρίτερα αυτό το μήνα. Και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να δω τι συναίσθημα είναι και πώς είναι να είσαι απλά μαμά».

Η ηθοποιός δεν ανέφερε την ακριβή ημερομηνία του τοκετού αλλά τόνισε ότι έχει γίνει πιο συναισθηματική τις τελευταίες εβδομάδες.

«Χαρούμενα δάκρυα. Αυτό ακριβώς είμαι», δήλωσε η Lohan.

Η Lindsay Lohan θα γίνει μαμά όμως τα πρώτα «παιδιά» της ήταν στην Αθήνα και στην Μύκονο

Τον περασμένο Νοέμβριο το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του μετά από λίγους μήνες γνωριμίας και είχε μοιραστεί φωτογραφίες από την λαμπερή τελετή.

https://www.instagram.com/p/CfgQxA7Kow1/

Η 36χρονη είχε γράψει τότε: «Αγάπη μου, ζωή μου, οικογένειά μου, μέλλον μου». Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς Lohan και Shammas επιβεβαίωσαν μέσω εκπροσώπου τους ότι παντρεύτηκαν.

«Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Με βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία. Είμαι εκστασιασμένη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα θα έπρεπε να νιώθει έτσι κάθε ημέρα», είχε τονίσει η Αμερικανίδα σταρ.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στις 14 Μαρτίου η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα λευκό φορμάκι με τη λεζάντα «Έρχεται σύντομα».

https://www.instagram.com/p/Cpxs02Qhs_S/

Πηγή κεντρικής: lindsaylohan