Αύριο είναι ο τελικός του My Style Rocks & στο Τwitter ήδη η Emilia Vodos είναι η μεγάλη νικήτρια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αύριο είναι ο τελικός του My Style Rocks & στο Τwitter ήδη η Emilia Vodos είναι η μεγάλη νικήτρια

Κατηγορήθηκε ότι έχει στυλίστα, ότι δεν παραδέχεται την καταγωγή της και ότι επιδεικνύει τα πλούτη της. Παρ' όλα αυτά, όμως το κοινό θέλει για νικήτρια στον αυριανό τελικό του My Style Rocks την Emilia Vodos.

Το My Style Rocks σε λίγες ώρες θα ρίξει «αυλαία» για τη φετινή σεζόν, αφού αύριο Πέμπτη 29 Ιουνίου είναι ο μεγάλος τελικός και κάποια από τις παίκτριες θα κερδίσει τον τίτλο αλλά και 30.000 ευρώ.

Ο ημιτελικός

Στο σημερινό επεισόδιο, ωστόσο που θα προβληθεί το απόγευμα θα δούμε το 2ο μέρος του ημιτελικού με τις 6 παίκτριες που έχουν παραμείνει - την Όλγα Κοτλιδά, τη Χριστιάννα Κατσιέρη, την Emilia Vodos, την Αναστασία Σαμαρά, τη Νικόλ Δεσποτοπούλου και τη Σελένη Φωτιάδη - να είναι αυτές που θα έχουν επιμεληθεί το στυλ αντίστοιχα 6 κοριτσιών που έχουν αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Οι παίκτριες που κάνουν comeback είναι η Ρέινα Βενέτη, η Ευτυχία Γαντά, η Τζένη Γεωργιάδου, η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η Χαρά Βογδοπούλου και η Ίριδα Παπουτσή.

Στο πρώτο μέρος του ημιτελικού οι 6 φιναλίστ παρουσίασαν στους κριτές τα σύνολα και τα concept που είχαν επιλέξει για τις ίδιες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν όλες το ίδιο καλά, αφού παρότι βρισκόμαστε στον ημιτελικό, κάποιες από τις διαγωνιζόμενες πήραν από τους κριτές ακόμα και 1 ή 2 κατά τη βαθμολογία τους. Έτσι, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός, θα μπορέσουν να αποφασίσουν καλύτερα το ποιες 5 παίκτριες θα περάσουν στον τελικό με το τέλος της 2ης δοκιμασίας που προαναφέραμε.

Το Twitter ήδη έβγαλε νικήτρια

Παρότι δεν έχουμε δει ακόμα καν ποιες είναι οι παίκτριες που περνούν στον τελικό του My Style Rocks, οι χρήστες του Twitter έχουν ήδη αποφασίσει ποια θέλουν να είναι η μεγάλη νικήτρια. Και δεν θα το πιστέψεις αλλά αυτή είναι η Emilia Vodos.

Ναι, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια αγαπήθηκε τελικά από το κοινό και μετά το 5αρι που πήρε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον προημιτελικό φαίνεται πως έχει βάλει πλώρη για το μεγάλο έπαθλο.

https://www.instagram.com/p/Ct9ctbdIRcz/

Η συγκεκριμένη παίκτρια δίχασε αρκετά το κοινό αλλά και τους κριτές, πρώτα και κύρια με τις επιλογές που έκανε στο styling της φορώντας, κυρίως επώνυμες και ακριβές μάρκες, κάτι με το οποίο η μέση νοικοκυρά που παρακολουθούσε το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν ήταν φυσικό να ταυτιστεί.

Στην συνέχεια, οι συμπαίκτριές της την κατηγόρησαν ότι οι εμφανίσεις της είχαν γίνει με τη βοήθεια στυλίστα. Η ίδια ποτέ δεν το παραδέχτηκε απλά αποκάλυψε πως πολλές φορές δεν έβαζε την ίδια προσπάθεια στα looks της αλλά προτιμούσε να φοράει ένα σύνολο όπως το πρότειναν στη βιτρίνα του καταστήματος κι αυτό γιατί ένιωθε πολλές φορές απογοητευμένη από την κριτική που δεχόταν.

Παρ' όλα αυτά η ίδια, κατάφερε αρκετές φορές να είναι νικήτρια της ημέρας αλλά και νικήτρια της εβδομάδας κάτι που σημαίνει πως τελικά γνωρίζει από στυλ.

Ποια είναι η Emilia Vodos;

H Emilia Vodos είναι 26 χρονών και είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Η ίδια, ωστόσο μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Αμερικής ενώ ασχολείται με το business management. Η Emilia έχει αναφέρει ότι ασχολείται από πολύ μικρή με τη μόδα καθώς οι γονείς της ταξίδευαν αρκετά και από κάθε μέρος που βρίσκονταν τους άρεσε να ψωνίζουν και κάποιο ρούχο.

Όσον αφορά την καταγωγή της η ίδια έχει πει ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Βούλας. Ωστόσο, η Άννα - Μαρία Ψυχαράκη, η νικήτρια του Big Brother της έκανε μια επίθεση στα social media, κατηγορώντας την ότι δεν παραδέχεται ότι έχει καταγωγή από την Αλβανία και αυτό είναι κοροϊδία προς το κοινό. Η Emilia της απάντησε ως εξής:

«Ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπο μου από ανθρώπους που συνήθως είναι άεργοι και ζουν στην αφάνεια μου επιβεβαιώνουν ότι η κοινωνία μας δεν είναι ακόμη έτοιμη να αποδεχτεί οτιδήποτε διαφορετικό με ότι αυτό συνεπάγεται. Εμένα η φωνή τους δεν με αγγίζει είναι τόσο «λίγη» όσο και οι ίδιοι. Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμα πολλοί εκεί έξω που βιώνουν bullying, ρατσισμό, body shaming -μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν- και φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις χωρίς να φταίνε. Αυτοί είναι ΗΡΩΕΣ. Εν έτει 2023 θλίβομαι βαθύτατα που τίθεται θέμα φυλετικού – κοινωνικού ρατσισμού».

https://www.instagram.com/p/Cs8wgX_MaSK/

Όπως και να 'χει «Κυριακή κοντή γιορτή» που λέει κι ο λαός για να μάθουμε ποια θα είναι η νικήτρια του φετινού My Style Rocks. Καθώς το αποτέλεσμα του τελικού θα κριθεί και από την live αυριανή ψηφοφορία του κοινού, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν όντως η Emilia Vodos θα είναι η μεγάλη νικήτρια.