Ο Δημήτρης Σκουλός «πρόδωσε» δημόσια ποια είναι φανατική τηλεθεάτρια του My Style Rocks

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Δημήτρης Σκουλός «πρόδωσε» δημόσια ποια είναι φανατική τηλεθεάτρια του My Style Rocks

Ο Δημήτρης Σκουλός όσο αυστηρός κριτής φαίνεται στα ριάλιτι μόδας τόσο «γλύκας» γίνεται όταν μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του.

Το My Style Rocks οδεύει στο τέλος του και γι' αυτή την σεζόν, αφού πλέον δεν πρόκειται να μπει κάποια καινούρια παίκτρια. Τα επεισόδια που προβάλλονται αυτή την στιγμή είναι από τα πιο σημαντικά αφού οι διαγωνιζόμενες προσπαθούν να μαζέψουν όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογία, ώστε να έχουν μία θέση στον τελικό.

Την... κρισιμότητα των επεισοδίων φαίνεται πως αντιλήφθηκε και η πιο μικρή φαν του διαγωνισμού, η οποία δεν είναι άλλη από τη μικρότερη κόρη του Δημήτρη Σκουλού. Η μικρούλα φαίνεται πως δε χάνει επεισόδιο, αφού πέρα από τα ωραία χρώματα των outfits απολαμβάνει να βλέπει και τον μπαμπά της.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο φωτογράφος δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της κόρης του, η οποία έχει πάρει «θέση» μπροστά μπροστά στην τηλεόραση από την έναρξη κιόλας του επεισοδίου.

346168777_903143560772985_2754128634324590557_n.jpg

Οι γυναίκες της ζωής του

Ο κριτής των My Style Rocks και GNTM είναι παντρεμένος με την γυναίκα του, την Τζέλα εδώ και 14 χρόνια ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δυο κόρες, τη Μάιρα που κοντεύει τα 11 και τη μικρούλα της φωτογραφίας που είναι μόλις 2 χρονών.

skoulos346162549_1631404750671965_2841587269155534702_n.jpg

Ο ίδιος δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία που τους έχει, γι' αυτό κάθε φορά που βρίσκεται δίπλα τους ή μιλάει γι' αυτές το χαμόγελό του φτάνει μέχρι «τ' αυτιά» κάτι που δεν φοβάται να δείξει, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Για τον γνωστό φωτογράφο, η σύζυγός του είναι η ηρωίδα του και δεν διστάζει να της το εκφράζει δημοσίως αναρτώντας ταυτόχρονα φωτογραφίες της που έχει τραβήξει εκείνος, μιας και η ίδια δεν έχει social media. Σε μια από τις δημόσιες εκφράσεις αγάπης προς το πρόσωπό της είχε γράψει:

«Μπορεί να μην έχεις instagram αλλά και να είχες δεν θα ανέβαζες ποτέ τα παιδιά σου. Και να ήθελες (που δεν θέλεις) δεν θα είχες χρόνο. Από τα χαράματα που ξύπναμε μαζί και ετοιμάζουμε την μεγάλη για το σχολείο μέχρι το βράδυ που τις βάζεις και τις 2 για ύπνο και ξαπλώνεις μαζί τους για να αισθάνονται ασφάλεια. Ενδιάμεσα θα αλλάξεις 20 πάνες, θα φτιάξεις κρέμες για την μπέμπα, φαγητό για όλους και την ώρα που θηλάζεις θα διαβάζεις ταυτόχρονα και την μεγάλη. Θα παίζεις στο πάτωμα με την μπέμπα ώρες ατελείωτες και θα λιώνεις στα φιλιά και τις 2.Και όποτε καταφέρεις να βγεις μισή ώρα (όποτε) για να ψωνίσεις για εσένα, θα γυρίσεις με πράγματα μόνο για τα παιδιά και για εσένα τίποτα. Τέτοια μάνα είσαι και τα παιδιά μου ειναι τα πιο τυχερά παιδιά στον κόσμο που σε έχουν. Όσο για εμένα θα σου τραγουδάω πάντα το τραγούδι του Ανδρέα Μικρούτσικου
' Τι θα ήμουν αν θα σε έχανα, θα ‘μουν ένα κουτσουράκι τοσοδά Μικρούτσικο.'
Τζέλα μου σε αγαπώ μέχρι το άπειρο».

https://www.instagram.com/p/CE9q3ZxFS1A

Πολλές φορές μάλιστα, ο ίδιος «αυτοτρολλάρεται» στις αναρτήσεις του εκφράζοντας τη μεγάλη του απορία, που δεν είναι άλλη από το «τι του βρήκε» τελικά η γυναίκα του.