Λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks βρήκαμε τι κάνουν οι προηγούμενες νικήτριες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks βρήκαμε τι κάνουν οι προηγούμενες νικήτριες

Το My Style Rocks έχει μπει στην τελική ευθεία για τον τελικό και αναρωτηθήκαμε αν οι προηγούμενες νικήτριες άξιζαν την νίκη τους ή όχι με βάση την μέχρι τώρα πορεία τους.

Το My Style Rocks επανήλθε φέτος στους δέκτες μας ύστερα από τρεις περίπου σεζόν με κριτές τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωγίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη ενώ παρουσιάστρια είναι η Κατερίνα Καραβάτου.

Οδεύοντας προς τον τελικό, εμείς αναρωτηθήκαμε τι κάνουν οι νικήτριες των προηγούμενων κύκλων κι αν ακόμα ασχολούνται με την μόδα, μιας και οι τρεις τους άφησαν εποχή με τα looks τους στο παιχνίδι.

Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα Βλαντή ήταν η νικήτρια του 1ου κύκλου του My Style Rocks το 2017 με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή και είναι αυτή που γνωρίζεις σίγουρα περισσότερο από τις άλλες νικήτριες, αφού δίνει το παρόν σχεδόν σε όλα τα events που έχουν σχέση με την μόδα ενώ πολλές φορές προκαλεί σχόλια όχι μόνο με τις στιλιστικές της επιλογές αλλά και με τις αιχμηρές δηλώσεις της για άτομα της εγχώριας showbiz.

H ίδια συνεχίζει να ασχολείται με την μόδα ενώ συμμετείχε για πρώτη φορά ως μέλος κριτικής επιτροπής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μόδας του Open, το Style Me Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την περίοδο 2021-2022.

Παρ' όλα αυτά η Ραμόνα συνεχίζει να έχει μια μεγάλη επιθυμία και αυτή είναι το να επιστρέψει στον διαγωνισμό μόδας, αυτή την φορά από την θέση του κριτή.

«Τα δοκιμαστικά μου τα έχω περάσει. Εγώ ξέρω τι νούμερα μπορώ να φέρω, εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω και πιστεύω ότι έχω όλο το πακέτο. Το έχω αποδείξει κιόλας ότι έχω το πακέτο, γιατί πρέπει να έχεις όλο το πακέτο και να είσαι και τηλεοπτικός και να ξέρεις κι από μόδα πραγματικά»

έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή σχετικά με το My Style Rocks.

Φωτεινή Τράκα

Η Φωτεινή Τράκα ήταν η νικήτρια του 2ου κύκλου του ριάλιτι μόδας με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. H ίδια συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ασχολείται με τη μόδα, κυρίως παρουσιάζοντας δικά της projects μέσω των social media ενώ κατά καιρούς ασχολείται με το εμπόριο vintage ρούχων. Παράλληλα, λαμβάνει και αυτή μέρος στα fashion events της πόλης.

Αν και η Φωτεινή ήταν η νικήτρια, το My Style Rocks δεν της άφησε γλυκιά γεύση αφού καθυστέρησε η καταβολή του επάθλου σε τέτοιο σημείο που η ίδια προχώρησε σε μήνυση κατά της Acun Media. Όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

Αρετή Llis

Η Αρετή Llis ήταν η τελευταία νικήτρια του My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη.

Και η Αρετή συνεχίζει να ασχολείται με τη μόδα ενώ έχει ασχοληθεί και με την μεταπώληση δικών της ρούχων και παπουτσιών. Παράλληλα, έχει επιμεληθεί στυλιστικά κάποιες φορές και τις εμφανίσεις της Άννας Βίσση, όπως για παράδειγμα στο videoclip του τραγουδιού «Αίμα» αλλά και στο τελευταίο Athens Xclusive Designers Week.

Όπως φαίνεται τα κορίτσια αυτά δεν κέρδισαν τυχαία τον διαγωνισμό αφού η μόδα είναι η αγάπη τους και αυτό αποδεικνύει η πορεία τους μέχρι σήμερα.