Her friends rock! H Ηλιάνα Παπαγεωργίου «το ζει» στα Κουφονήσια με τους κολλητούς της

Her friends rock! H Ηλιάνα Παπαγεωργίου «το ζει» στα Κουφονήσια με τους κολλητούς της

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και έδωσε ραντεβού με φίλους στο νησί της καρδιάς της.

Ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις φαίνεται πως κάνει εδώ και λίγες ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η κριτής του «My Style Rocks» έχει ξεκινήσει δυναμικά τις καλοκαιρινές της διακοπές και πρόσφατα βρέθηκε στη Μύκονο ενώ λίγο αργότερα στη μαγευτική Σαντορίνη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το ζει στα Κουφονήσια

Η 35χρονη επέστρεψε για μια ακόμη φορά στο «Love Island» της ζωής της που δεν είναι άλλο από τα Κουφονήσια. Κάθε χρόνο το μοντέλο περνά μεγάλο μέρος των διακοπών της στις μικρές Κυκλάδες όπου απολαμβάνει τα μπάνια της ανέμελα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το νησί ενδείκνυται για ήρεμες διακοπές αφού διαθέτει απομονωμένες παραλίες και ελάχιστα μαγαζιά για νυχτερινή διασκέδαση.

Πριν λίγα 24ωρα η Ηλιάνα υποδέχθηκε την κολλητή της φίλη, Βασιλική Ρούσσου, με την οποία ταξιδεύουν συχνά μαζί. Μέσα από τα instagram-stories της η πρώην κριτής του GNTM φανέρωσε τον ενθουσιασμό της για την άφιξη της «Βασίλως», όπως χαϊδευτικά την αποκαλεί.

iliana4.jpg

«Όποιος δεν το κατάλαβε, ήρθε η Βασίλω», έγραψε η Ηλιάνα στην ανάρτησή της.

iliana2.jpg

Οι δύο φίλες έκαναν ηλιοθεραπεία και ήπιαν τα αγαπημένα τους cocktails από πεπόνι. Το μοντέλο και η παρέα της ξέρουν καλά τα στέκια του νησιού και έχουν αρκετούς γνωστούς στην περιοχή. Λίγες ώρες αργότερα η Ηλιάνα και η παρέα της διασκέδασαν σε bar του νησιού με casual look και φωτογραφήθηκαν στον φακό.

iliana3.jpg

H Hλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε bikini και έκανε μια αποκάλυψη για το καλοκαίρι της

Από τα Κουφονήσια με αγάπη

Το μοντέλο τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί και περνά κάθε χρόνο εκεί μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Η Ηλιάνα είχε επισκεφθεί τα Κουφονήσια και με τον πρώην σύντροφό της Snik όπου τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Μετά τον χωρισμό τους η 35χρονη επέστρεψε στον προορισμό της καρδιάς της με τον αγαπημένο της, Γιάννη Καραβασάνη και καλούς φίλους, όπως άλλωστε συνηθίζει.

https://www.instagram.com/p/Ce3MfM1sKui/

Το κυκλαδίτικο στοιχείο και τα γραφικά spots του νησιού συνθέτουν το τέλειο background για τις φωτογραφίες του μοντέλου στα social media. Η Ηλιάνα έχει μοιραστεί πολλές εντυπωσιακές λήψεις με μαγιό από τα Κουφονήσια, «βάζοντας φωτιά» στο Instagram.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της.

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou