Μαρία Ηλιάκη: Οι νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της και μια αποκάλυψη για εκείνη τη μέρα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρία Ηλιάκη: Οι νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της και μια αποκάλυψη για εκείνη τη μέρα

Η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να ευχαριστήσει 1 μήνα μετά τη βάφτιση της μικρής Κατερίνας όσους τη βοήθησαν με την οργάνωση της ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για εκείνη τη μέρα.

Η καθημερινότητα της Μαρίας Ηλιάκη έχει αλλάξει τα τελευταία 2 χρόνια αφού μαζί με τον Στέλιο Μανουσάκη απέκτησαν την κόρη τους, την «Κατερινούλα» όπως τη φωνάζει η ίδια.

Οι νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση και η λεπτομέρεια που αποκάλυψε

Η παρουσιάστρια, έναν μήνα μετά τη βάφτιση της κόρης της, η οποία έγινε, μάλιστα και τη μέρα των δεύτερων γενεθλίων της, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας κάποιες ακόμα οικογενειακές τους φωτογραφίες από εκείνη την χαρούμενη στιγμή αλλά και για να ευχαριστήσει όσους τη βοήθησαν με την οργάνωση της βάφτισης.

https://www.instagram.com/p/CuElsF5Ii1P/

Παράλληλα, στη λεζάντα της φωτογραφίας έκανε και μια αποκάλυψη για εκείνη τη μέρα. Η ίδια έγραψε:

«Πριν ένα μήνα τέτοια μέρα τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα γιατί όλες οι προβλέψεις των μετεωρολόγων μιλούσαν για καταιγίδα το απόγευμα στο Χαλάνδρι ⛈️ …μάλλον είχα ξεχάσει πως όταν είσαι καλός άνθρωπος και έχεις θετική ενέργεια όλα στο τέλος πάνε υπέροχα».

https://www.instagram.com/p/CtJjUm-Ivmx/

Κάθε μανούλα θέλει η μέρα της βάφτισης του παιδιού της να είναι τέλεια και για την ίδια ην οικογένεια και για τους καλεσμένους, οπότε η ανησυχία της Μαρίας Ηλιάκη ήταν θα έλεγε κανείς λογική. Παρ' όλα αυτά, πράγματι την ημέρα της βάφτισης δεν έβρεξε παρότι όλοι θυμόμαστε πως ο Μάιος αλλά και οι πρώτες μέρες του καλοκαιριού ήταν οι πιο βροχερές που έχουμε δει ποτέ.

Στα σχόλια οι followers της της ευχήθηκαν να της ζήσει η μικρή Κατερίνα ενώ συμφώνησαν ότι η θετική ενέργεια πάντα κερδίζει:

Ο έρωτάς της με τον Στέλιο Μανουσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night show, όπου ανάμεσα στα όσα είπε αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη αλλά και το πώς επέλεξε να ζήσει μαζί του για τουλάχιστον 3 χρόνια στη Ζυρίχη.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Στέλιος μου πήρε το μαύρο σύννεφο. Γνωριζόμασταν χρόνια από κοινές διακοπές στην Κρήτη. Με θεωρούσε πολύ απρόσιτη, ότι τον σνομπάρω. Και τον σνόμπαρα γιατί ήταν από τους ωραίους των Χανίων. Όταν πέρασαν τα χρόνια και έγινα και εγώ πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη, τα βρήκα με το μέσα μου και έτυχε να μου στείλει ένα μήνυμα και να του απαντήσω. Δεν θυμάμαι πώς έγινε ακριβώς. Κάτι του είπα, κάτι μου είπε και μου είπε να πάμε για ένα φαγητό».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ήταν δική της απόφαση να τον ακολουθήσει στη Ζυρίχη λέγοντας: «Έμεινα σχεδόν τρία χρόνια εκτός δουλειάς, ήμουν ευτυχισμένη με τον Στέλιο, ήθελα να το ζήσω και δεν με ένοιαζε. Έχουμε γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ελβετία είναι μια χώρα πολύ συγκεκριμένη, πλούσια, τακτοποιημένα όλα. Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, δεν περνούσαμε καλά. Ήταν υποδιευθυντής στο νοσοκομείο. Είχα γνωριστεί με όλη την ελληνική κοινότητα, στην Ελβετία, δεν υπήρχε Έλληνας που να μην τον ξέρω. Αποφασίσαμε από κοινού να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα».