Βρήκαμε το κόκκινο φόρεμα της Μαρίας Ηλιάκη και αγαπήσαμε την ειλικρίνειά της στον Γρηγόρη

Βρήκαμε το κόκκινο φόρεμα της Μαρίας Ηλιάκη και αγαπήσαμε την ειλικρίνειά της στον Γρηγόρη

Μακριά από την Μαρία Ηλιάκη η ωραιοποίηση της ζωής της. Στην πιο ειλικρινή της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παρουσιάστρια μίλησε με ειλικρίνεια για τη δύσκολη ζωή στη Ζυρίχη, την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και την κόρη της.

Σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου, η Μαρία Ηλιάκη θα γίνει έναν χρόνο μεγαλύτερη. Έχοντας πια ξεπεράσει τα 44 χρόνια ζωής και έχοντας γίνει πια και μαμά η παρουσιάστρια βρίσκεται στην πιο ήρεμη και χαρούμενη φάση της ζωής της και αυτή η ηρεμία φάνηκε και στη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show.

Η σχέση με τον Στέλιο και η στιγμή που κατάλαβε πως αυτός είναι ο ένας

Η Ηλιάκη, ντυμένη στα κόκκινα αποκάλυψε τις μαγικές στιγμές που ζει στην προσωπική της στιγμή, μίλησε για τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και εξήγησε γιατί αποφάσισε από κοινού με τον πατέρα του παιδιού της να επιστρέψουν στην Ελλάδα από την Ελβετία:

«Ήρθε ο Στέλιος και πήρε το μαύρο σύννεφο από πάνω μου. Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια από κοινές διακοπές στην Κρήτη. Με θεωρούσε πολύ απρόσιτη, ότι λίγο τον σνομπάρω. Και τον σνόμπαρα η αλήθεια είναι γιατί ήταν από τους ωραίους των Χανίων. Όταν πέρασαν τα χρόνια και έγινα και εγώ πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη, τα βρήκα με το μέσα μου, είχα δουλέψει με τον εαυτό μου και έτυχε να μου στείλει ένα μήνυμα και να του απαντήσω. Η σχέση ξεκίνησε αμέσως. Κατάλαβα ότι αυτός είναι ο ένας», είπε η Μαρία και τόνισε για τη ζωή στη Ζυρίχη όπου έμεινε περίπου τρία χρόνια με τον Στέλιο.

Η πρόταση γάμου και η επιστροφή στην Ελλάδα

«Η πρόταση γάμου έγινε τον Δεκαπενταύγουστο που ήμασταν οι δυο μας, καλοκαίρι, στη Ζυρίχη. Περπατούσαμε στον δρόμο, βλέπει ένα κοσμηματοπωλείο, μπαίνουμε μέσα και πήρε το δακτυλίδι. Ο κοσμηματοπώλης ήταν γλυκούλης και μόλις κατάλαβε ότι ο Στέλιος θα κάνει πρόταση άνοιξε σαμπάνιες.

«Έμεινα σχεδόν τρία χρόνια εκτός δουλειάς, ήμουν ευτυχισμένη με τον Στέλιο, ήθελα να το ζήσω και δεν με ένοιαζε. Έχουμε γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ελβετία είναι μια χώρα πολύ συγκεκριμένη, πλούσια, τακτοποιημένα όλα. Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, οπότε δεν περνούσαμε καλά. Ήταν υποδιευθυντής στο νοσοκομείο. Είχα γνωριστεί με όλη την ελληνική κοινότητα, στην Ελβετία, δεν υπήρχε Έλληνας που να μην τον ξέρω. Μάθαινα τις εκκλησίες, τα κομμωτήρια, τις καφετέριες. Έχουν συμβεί κωμικοτραγικά περιστατικά όσο ζούσαμε εκεί. Άντε ζήσε εκεί. Αποφασίσαμε από κοινού να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα», ανέφερε η παρουσιάστρια όπου μίλησε ακόμα και για τον τρόπο που οφείλουν οι Ελβετοί να πετούν τα σκουπίδια, τα χαρτόκουτα - μια φορά τον μήνα- αλλά και το πρόστιμο που πήρε επειδή ξέχασε το κινητό της στο τραμ!

Όσο για την γέννηση της κόρης της, κι εκεί η Μαρία υπήρξε αποκαλυπτική:

«Ο σύζυγός μου είναι γυναικολόγος, αλλά δεν με ξεγέννησε εκείνος, υπάρχει μια αντίληψη στους γυναικολόγους να μην ξεγεννούν τις συζύγους τους. Ήταν δίπλα μου στον τοκετό αλλά με ξεγέννησε ο διευθυντής του» αποκάλυψε επίσης η παρουσιάστρια για την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης της.

Η καριέα της Μαρίας σήμερα:

Εγώ παρουσιάστρια είμαι, αυτή τη δουλειά αγαπώ. Δεν την κάνω γιατί ήθελα να ζήσω άλλα πράγματα, γιατί ήθελα να κάνω με ηρεμία την Κατερινούλα μου. Πέρασα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ευτυχώς που δεν είχα δουλειά εκείνη την περίοδο, νοσηλεύτηκα τέσσερις φορές λόγω υπερέμεσης, έκανα εκατομμύρια εμετούς. Σωματική η εξάντληση είναι μεγάλη, κάνεις πολλούς εμετούς γιατί το σώμα έτσι αντιδράει», τόνισε η Μαρία και εξήγησε σχετικά με την επιστροφή και στην τηλεόραση.

«Την παρέα του Κους Κους μου την γνώρισε η Ζήνα Κουτσελίνη και Γιάννης Λάτσιος... Πρωινό δεν θα ήθελα να κάνω, είναι τα πράγματα μπλεγμένα, δεν θέλω να μπαίνω στα χωράφια της ενημέρωσης. Η φετινή τηλεοπτική στιγμή ήταν για μένα ιδανική, δέσαμε με τον Νικόλα Ράπτη και ήμασταν σαν πενθήμερη εκδρομή», είπε η Μαρία ενώ στον αέρα έγινε και πρόταση του Γρηγόρη στη Μαρία για πρωινό που θα έκαναν μαζί χωρίς να μπαίνουν με τίποτα στα χωράφια της ενημέρωσης.

Το εντυπωσιακό λουκ της Μαρίας

Για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση, η Ηλιάκη προτίμησε ένα κατακκόκινο off shoulder midi φόρεμα από την Victoria Beckham.

victoria.jpg

Το φόρεμα αυτό κοστίζει 475 στο site της Victoria Beckham και έχει 50% έκπτωση αυτή τη στιγμή. Το κόκκινο φόρεμα η Μαρία το συνδύασε με χρυσά πέδιλα YSL.

marakiiliaki_3129521451534543755.jpg

Εντυπωσιακή ήταν η Ηλιάκη και στη βάπτιση της κόρης της Κατερίνας πριν μερικές εβδομάδες όπου κι εκεί το denim φόρεμα που έραψε ειδικά για την περίσταση αγαπήθηκε πολύ από τις followers της.

Η Μαρία Ηλιάκη βάφτισε την κόρη της και έραψε ένα custom τζιν φόρεμα με την πιο γλυκιά αφιέρωση

Μιλώντας για την κόρη της στο Queen.gr, η Μαρία είχε πει χαρακτηριστικά:

«Αναγνωρίζω πολλές φορές στον εαυτό μου χαρακτηριστικά της μητέρας μου. Η μαμά μου ήταν ένας δίκαιος και συνάμα δοτικός άνθρωπος, τα στοιχεία αυτά τα παρατηρώ και σε μένα όσον αφορά την ανατροφή της κόρης μου.

Θέλω η Κατερίνα να μεγαλώσει με φιλιά, αγκαλιές, να αισθάνεται πως ο μπαμπάς της κι εγώ της δημιουργούμε ασφάλεια και να νιώθει πως είμαστε εδώ για εκείνη, κι έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως θέλω να μεγαλώσω ένα παιδί που θα φέρεται στους γύρω της με δικαιοσύνη και θα είναι τίμια», τόνισε η Μαρία.

«Θυμάμαι τον τρόπο που η μητέρα μου με προέτρεπε να δημιουργώ φιλίες, ήθελε να έχω φίλες και όταν τσακωνόμουν με αυτές, με συμβούλευε για το πώς θα τα βρίσκω μαζί τους. Το θέλω κι εγώ πολύ αυτό για την Κατερίνα, από τώρα τη φέρνω σε επαφή με κόσμο, θέλω να έρχονται στο σπίτι μας παιδάκια για να παίζει.