Η Μαρία Ηλιάκη έκλεισε τα 45 και έκανε μια αποκάλυψη για την περίπτωση αλλαγής στην καριέρα της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Ηλιάκη έκλεισε τα 45 και έκανε μια αποκάλυψη για την περίπτωση αλλαγής στην καριέρα της

Η Μαρία Ηλιάκη ανάμεσα στα stories για τα γενέθλιά της ανακάλυψε ποιο επάγγελμα θα έκανε πολύ καλά σε περίπτωση που κάποια στιγμή άλλαζε καριέρα.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και ξεκίνησε την ημέρα της με ένα εορταστικό post στον λογαριασμό της στο Instagram.

356312067_1441474033295462_7419587631597360499_n.jpg

Η παρουσιάστρια κλείνει σήμερα τα 45 και φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αφού με τον Στέλιο Μανουσάκη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει την, πλέον 2 ετών, κόρη τους, Κατερίνα. Οι γονείς της, μάλιστα επέλεξαν να την βαφτίσουν την ημέρα των γενεθλίων της ετοιμάζοντας ένα πάρτι υπερπαραγωγή για τους καλεσμένους τους, που ακολούθησε μετά το μυστήριο.

marakiiliaki_352275771_293478846441405_4153416918179878830_n.jpg

Παράλληλα, τα γενέθλιά της βρήκαν την παρουσιάστρια και σε μια πολύ δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά της, μιας και έχει αναλάβει μαζί με τον Νικόλα Ράπτη την εκπομπή «ANT1 FLASHBACK» που προβάλλεται στο Μακεδονία Tv, στην οποία οι δυο τους μέσα από συνεντεύξεις και μικρά δικά τους σκετσάκια, θυμούνται τις κορυφαίες εκπομπές του ΑNT1.

https://www.instagram.com/reel/CtXClyDg__M/

Η «στροφή» στην καριέρα της

Η Μαρία Ηλιάκη, ωστόσο το Σαββατοκύριακο πριν τα γενέθλιά της ανακάλυψε και ποια άλλη δουλειά, πέραν της παρουσίασης στην τηλεόραση, θα μπορούσε να κάνει εξίσου καλά και αυτή είναι ο ρόλος της γραμματειακής υποστήριξης. Η ίδια κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό, αφού επιλέχθηκε να είναι μέλος της εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου.

356480492_932371614513527_6171444752316297625_n.jpg

Μάλιστα, σε σχετικό βίντεο η ίδια ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι είναι εφορευτική επιτροπή, καθώς δεν έφτασε ποτέ στα χέρια της κάποια ειδοποίηση και την ενημέρωσαν την ώρα που πήγε να ψηφίσει στο εκλογικό της τμήμα. Χαρακτηριστικά είπε για την εμπειρία της σε αυτή τη θέση:

«Στην αρχή βαριόμουν, μετά όμως το καταχάρηκα, πέρασα πάρα πολύ ωραία, γίναμε μια παρέα, λέγαμε... Πέρασε πάρα πολύ γρήγορα η ώρα γιατί ερχόταν συνεχώς κόσμος, είδα πάρα πολλούς γνωστούς, παλιές μου συμμαθήτριες, παλιούς γνωστούς από τη Νέα Σμύρνη... Γενικώς ήταν μια πάρα πολύ ωραία μέρα χθες. Εγώ δηλαδή το καταχάρηκα και ήμουν πάρα πολύ καλή. Δηλαδή γραμματειακή υποστήριξη θα την έκανα τέλεια. Ήμουν τσάκα τσάκα γρήγορη, έβρισκα αμέσως τα ονόματα, έβαζα τον χάρακα, κοίταγα την ταυτότητα, έκανα την επαλήθευση και επίσης ήμουν πάρα πολύ καλή και στο πακετάρισμα των ψηφοδελτίων. Τα είχα σωστά, τακτοποιημένα...Έμαθα και κάποιες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία που δεν τις ήξερα...».

Η ειλικρινής συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τhe 2night show τις προηγούμενες μέρες, όπου και έδωσε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα. Όσον αφορά δε τα επαγγελματικά της τόνισε:

«Εγώ παρουσιάστρια είμαι, αυτή τη δουλειά αγαπώ. Δεν την κάνω γιατί ήθελα να ζήσω άλλα πράγματα, γιατί ήθελα να κάνω με ηρεμία την Κατερινούλα μου. Πέρασα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ευτυχώς που δεν είχα δουλειά εκείνη την περίοδο, νοσηλεύτηκα τέσσερις φορές λόγω υπερέμεσης, έκανα εκατομμύρια εμετούς. Σωματικά η εξάντληση είναι μεγάλη, κάνεις πολλούς εμετούς γιατί το σώμα έτσι αντιδράει»,

ενώ συνέχισε λέγοντας: «Πρωινό δεν θα ήθελα να κάνω, είναι τα πράγματα μπλεγμένα, δεν θέλω να μπαίνω στα χωράφια της ενημέρωσης. Η φετινή τηλεοπτική στιγμή ήταν για μένα ιδανική, δέσαμε με τον Νικόλα Ράπτη και ήμασταν σαν πενθήμερη εκδρομή».