H 53χρονη Naomi Campbell έγινε για δεύτερη φορά μαμά και δημοσίευσε την πρώτη photo του μωρού

Τσακιρίδου Χριστίνα
H 53χρονη Naomi Campbell έγινε για δεύτερη φορά μαμά και δημοσίευσε την πρώτη photo του μωρού

Η Νaomi Campbell είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών όπως η ίδια αποκάλυψε στο Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου.

Tις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής της βιώνει η Naomi Campbell αφού έγινε μητέρα για δεύτερη φορά στα 53 της χρόνια. Το διάσημο μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες έχει ήδη μια 2χρονη κόρη την οποία λατρεύει και προσπαθεί να μεγαλώνει με στοργή, αγάπη και διακριτικότητα.

«Είναι υπέροχη. Είναι ήδη πολύ ανεξάρτητη, πολύ έξυπνη, κοιμάται 12 ώρες την ημέρα. Είναι καλό κορίτσι», είχε δηλώσει το 2021 στο BBC Hard Talk η Naomi Campbell για την κόρη της.

H πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Πριν λίγη ώρα το supermodel καλωσόρισε ένα υγιέστατο αγοράκι στη ζωή της, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram. Η 53χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία κρατάει το βρέφος στην αγκαλιά της ενώ η 2χρονη κόρη της πλησιάζει και του κρατάει κι εκείνη το χέρι με το χεράκι της.

https://www.instagram.com/p/CuFUy_YRDJH/

«Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε αφάνταστα και σε περιβάλλουμε με αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο ! Καλώς ήρθες μωρό μου. #mumoftwo, έγραψε το top model και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Γιατί ενδιαφέρει τόσο το photoshop της Naomi Cambell και της κάθε γυναίκας;

Τον Μάιο του 2021 η ιέρεια του modeling είχε ανακοινώσει πως έγινε μαμά δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της.

«Μια όμορφη μικρή ευλογία που με επέλεξε να είμαι η μητέρα της», είχε γράψει τότε η Campbell στην ανάρτησή της.

O ερχομός της κόρης της

Η Βρετανίδα καλλονή αιφνιδίασε τους πάντες τον Μάιο του 2021 ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης της μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνισή της στην πασαρέλα του Fashion Week της Νέας Υόρκης, όπου δεν διακρινόταν ίχνος εγκυμοσύνης.

https://www.instagram.com/p/CZ9x5nyMIL-/

Σε φωτογράφιση-συνέντευξη που παραχώρησε αργότερα στη βρετανική Vogue το διάσημο μοντέλο τόνισε: «Δεν υιοθετήθηκε – είναι το παιδί μου», χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννησή της. Άγνωστη παραμένει μέχρι και σήμερα η ταυτότητα του πατέρα της κόρης της. Το διάσημο μοντέλο ανέφερε ότι θα αποκαλύψει λεπτομέρειες στο επόμενο βιβλίο της που θα ξεκινήσει να γράφει σύντομα.

«Πάντα ήξερα πως κάποια μέρα θα γινόμουν μητέρα, όμως είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό», είχε πει μεταξύ άλλων στη Vogue.

Η Campbell έχει μιλήσει ανοιχτά για την γέννηση της κόρη της, αλλά και για το γεγονός πως την απέκτησε στα 50 της, θέλοντας να ενθαρρύνει γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να μην διστάσουν να κάνουν παιδιά, αν πραγματικά το θελήσουν.

Όπως η ίδια εξήγησε πλέον έχει μια εντελώς ανιδιοτελή στάση απέναντι στη μητρότητα και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το χάσμα ηλικίας 50 ετών ανάμεσα σε εκείνη και την κόρη της. Η Campbell δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι ενθαρρύνει τις μεγαλύτερες φίλες της να κάνουν κι εκείνες παιδιά.

Πηγή κεντρικής: naomi