Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γιορτάζει 12 χρόνια γάμου με τρεις αδημοσίευτες φωτογραφίες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γιορτάζει 12 χρόνια γάμου με τρεις αδημοσίευτες φωτογραφίες

«Το μόνο που δεν έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο μεγάλο και πιο όμορφο είναι αυτό πού μας ένωσε, η αγάπη μας» γράφει στην ανάρτησή της για τα 12 χρόνια γάμου η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης κλείνουν σήμερα 12 χρόνια γάμου και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον 8χρονο Δημήτρη ενώ ο σύζυγός της έχει δύο ακόμα γιους από τον πρώτο του γάμο, τους οποίους η ηθοποιός έχει μεγαλώσει και δεν τους ξεχωρίζει από το δικό της παιδί.

https://www.instagram.com/p/CRgyFR6LOyI/

Όπως συνηθίζει η ίδια τα τελευταία χρόνια με αφορμή την επέτειό τους έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram αρχικά δημοσιεύοντας κάποια στιγμιότυπα από τον γάμο τους που δεν είχαμε ξαναδεί και παράλληλα γράφοντας κάποια πολύ τρυφερά λόγια στον σύζυγό της και τα 12 χρόνια που έχουν περάσει μαζί.

Η ανάρτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Στην ανάρτηση, λοιπόν που έκανε η Ευδοκία Ρουμελιώτη από τον γάμο της 12 χρόνια πριν βλέπουμε το ζευγάρι πολύ ευτυχισμένο ενώ το όλο σκηνικό θύμιζε ταινία του κινηματογράφου. Στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ευδοκία Ρουμελιώτη έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια:

«Ίδια ημέρα πριν από δώδεκα χρονιά... Έχουν αλλάξει πολλά ... έχουμε ζήσει όμορφα και δύσκολα πράγματα , έχουμε γελάσει πολύ και έχουμε στεναχωρηθεί και πολύ όμως είμαστε μαζί ... εγώ και εσύ και το μόνο που δεν έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο μεγάλο και πιο όμορφο είναι αυτό πού μας ένωσε η αγάπη μας!!Σαγαπω και τώρα και πάντα και για πάντα...».

https://www.instagram.com/p/CuGsTV5Ip1J/

Οι παλιότερες δημοσιεύσεις της ηθοποιού

Αυτή, όπως αναφέραμε και πιο πάνω δεν ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός έκανε μια τέτοια ανάρτηση. Και στην επέτειο των 10 χρόνων από τον γάμο της είχε κάνει μια αντίστοιχη δημοσίευση με δύο φωτογραφίες από τον γάμο της ενώ στην λεζάντα τότε είχε γράψει: «Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια …Η ζωή μου φύλαγε το ωραιότερο δώρο …ΕΣΕΝΑ!».

https://www.instagram.com/p/CfbuaPEI_8P/

Και στην επέτειο όμως των 9 χρόνων από τον γάμο τους η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε δημοσιεύσει στο Instagram της μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους και στην λεζάντα για ακόμα μια φορά είχε εξομολογηθεί τον έρωτά της στον σύζυγό της γράφοντας: «Πριν από 9 χρόνια παντρεύτηκα τον πιο υπέροχο άνθρωπο του κόσμου !!!!Που μόνο χαρές μου δίνει στην ζωή μου».

https://www.instagram.com/p/CQt-xf6rLQ1/

Η οικογένειά τους

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και το γεγονός πως εκείνος είχε δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο δεν στάθηκε εμπόδιο στον έρωτά τους. Μάλιστα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Όταν γέννησα τον Δημήτρη, ο άντρας μου, μ' έσπρωξε να γυρίσω στη δουλειά. Τα παιδιά του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο δεν τα ξεχωρίζω από το παιδί μου. Μεγάλωσα με αυτά τα παιδιά. Στην αρχή φοβήθηκα πολύ, αλλά μετά βρήκαμε την ισορροπία».

Παράλληλα, το ζευγάρι μετά τη γέννηση του γιου τους, Δημήτρη επιθυμούσε άλλο ένα παιδί και για τον λόγο αυτό είχαν μπει στη διαδικασία της υιοθεσίας, σε προχωρημένο μάλιστα στάδιο αφού το αγοράκι που ήθελαν να υιοθετήσουν έμεινε μαζί τους για 3,5 χρόνια. Παρ' όλα αυτά η υιοθεσία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και αυτό είναι ένα «αγκάθι» που αν και δεν μπορούν να ξεπεράσουν, ωστόσο τους έχει ενώσει ακόμα πιο πολύ.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί σε αυτό το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στεναχωρήθηκα βαθιά με την προσπάθεια υιοθεσίας ενός παιδιού, του Μάριου, ο οποίος έμεινε μαζί μας 3,5 χρόνια. Δε θα το επιχειρήσω ξανά. Τον Μάριο δεν τον βλέπουμε, δεν έχουμε επαφή. Θα ήταν επώδυνο και για εμάς και για εκείνον. Έχουμε τρεις γιους και εγώ θα ήθελα σαν τρελή και ένα κοριτσάκι»,

ενώ για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν κάποιο παιδί είχε πει:

«Δε θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανα στα 37 μου γιατί τότε γνώρισε τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά, καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός. Ενώ εγώ θέλω πάρα πολύ κι άλλο παιδί, ο Νικηφόρος δεν θέλει γιατί θεωρεί πως στα 50 του έχει μεγαλώσει και λέει ότι δεν γίνεται».