«Τι ωραία ενέργεια»: Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε πρεμιέρα μετά από 14 χρόνια και το κοινό την λάτρεψε

«Τι ωραία ενέργεια»: Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε πρεμιέρα μετά από 14 χρόνια και το κοινό την λάτρεψε

To κοινό στο Twitter την αγάπησε ξανά. H επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη με το «Ζήσε αλλιώς» και η αποχή από την τηλεόραση.

Σα να μην πέρασε μία μέρα. Έτσι ακριβώς ένιωσαν πολλοί τηλεθεατές βλέποντας το comeback της Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση με την καθημερινή εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Και στην εμφάνιση ακόμη, το look της παραμένει το ίδιο.

Το κοινό ξαναγάπησε τη Σοφία και η ίδια αποκάλυψε ένα μυστικό της που αφορά στην άλλη ζωή που ζει εδώ και 14 χρόνια στην Πάρο και την σκόπιμη αποχή από την τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/CqveseSoAeo

Η Σοφία διδάσκει πως είναι να είσαι καλή παρουσιάστρια

Δίχως εντυπωσιασμούς, με αμεσότητα, με ωραία ενέργεια, λόγο, απλά λιτά και όμορφα, η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε με την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» η οποία είναι και ό,τι πιο διαφορετικό έχει κάνει στην τηλεόραση. Αν και η μέρα που επιλέχθηκε για την πρεμιέρα της δεν είναι η ενδεδειγμένη (ποιος θα δει τηλεόραση Δευτέρα του Πάσχα;) όσοι την είδαν, ξαναγάπησαν τη Σοφία και την ωραία της ενέργεια. Το Twitter περιμένει πολλά από εκείνη.

Με άριστα το δέκα στην παρουσίαση η Σοφία παίρνει δέκα με τόνο. Ίσως είναι η μοναδική περίπτωση μετά την Ναταλία Γερμανού που χειρίζεται με τόση αμεσότητα τον φακό, δίχως κομπασμούς και τρικ εντυπωσιασμού. Στην θεματολογία της εκπομπής που μοιάζει με εκείνη της Φωτεινής Γεωργίου στο ίδιο κανάλι και του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο Mega, περιμένουμε τροποποιήσεις γιατί ακόμη δεν μας κέρδισε.

«Είπα να με φροντίσω λίγο»: Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ & έδειξε τη διαδικασία

Η μόνη ωραία έκπληξη ήταν εκείνη του Στέλιου Ρόκκου από την Λήμνο, που μίλησε για το έμφραγμά του και την αλλαγή που έκανε μετά στη ζωή του: «Έκοψα το τσιγάρο γιατί ήμουν καπνιστής πολλά χρόνια και τώρα ξεσπάω στο εργαστήριο που φτιάχνω τα γλυπτά μου ή παίρνω την μηχανή μου και κάνω βόλτες στο νησί».

https://www.instagram.com/p/CrI5XN1orKG

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα, η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε ένα μυστικό της: «Έχω 14 χρόνια να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο. Αλλά είπα το «ναι» για να επιστρέψω γιατί μου άρεσε πάρα πολύ το consept. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι».

https://www.instagram.com/p/CrIgeVfIRk3

Πάντως η Σοφία δεν εγκαταλείπει την Πάρο. Απλά μερικές μέρες μένει πια στην Αθήνα λόγω των γυρισμάτων. Η απόφασή της να ζήσει αλλιώς δεν αλλάζει. Έχει επιλέξει να είναι στην επαρχία στο νησί που λάτρεψε από τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Πάριο και εκεί που μεγάλωσαν οι δύο της γιοι.