Σοφία Αλιμπέρτη: Το τηλεοπτικό comeback μετά από 14 χρόνια και το ανανεωμένο look

Σοφία Αλιμπέρτη: Το τηλεοπτικό comeback μετά από 14 χρόνια και το ανανεωμένο look

«Ζήσε αλλιώς» θα λέει καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 η Σοφία Αλιμπέρτη με τους συνεργάτες της, επιστρέφοντας στην τηλεόραση μετά από μεγάλη αποχή. Η αλλαγή μετά την τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση.

Αυτό κι αν είναι γεγονός! Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από απουσία 14 χρόνων. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, που αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, κάνει comeback και ετοιμάζεται να πει «Ζήσε Αλλιώς» στους τηλεθεατές μέσα από μια νέα εκπομπή που σκοπό έχει τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας και της ευεξίας.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό ακουγόταν πως η Σοφία Αλιμπέρτη θα αφήσει την Πάρο, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, για να επανέλθει δριμύτερη στα τηλεοπτικά πλατό και να που η φήμη επιβεβαιώθηκε. Με συνεργάτες-έκπληξη και θεματολογία πολύ ενδιαφέρουσα, η 57χρονη παρουσιάστρια-ηθοποιός ετοιμάζεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού τα απογεύματα.

Στο κάτω κάτω της γραφής Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη έχουν τα παιδιά τους πάνω από όλα

Η Σοφία είναι πανέτοιμη για την τηλεοπτική επιστροφή της και άκρως ανανεωμένη, καθώς μετά την τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της στη Φαίη Σκορδά, άλλαξε look και υιοθέτησε ένα πιο γλυκό χρώμα στα μαλλιά.

Η ανακοίνωση της Σοφίας Αλιμπέρτη για τη νέα εκπομπή και οι συνεργάτες της

«Για να ζήσει κανείς αλλιώς πρέπει να γνωρίζει!!! Για να γνωρίσει πρέπει να αμφισβητήσει, πρέπει να κάνει ερωτήσεις και αφού αποκτήσει κριτική σκέψη θα βρει και αυτό που του ταιριάζει!!! Εμείς θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όσα πιο πολλά ερωτήματα έχετε!!!», λέει στην ανάρτησή της στο Instagram η Σοφία Αλιμπέρτη ποζάροντας με τους δύο συνεργάτες της εκπομπής, τον κλινικό διαιτολόγο-διατροφολόγο, Κωνσταντίνο Ξένο, στα αριστερά της, και τον χειρουργό οδοντίατρο και πρόεδρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, Κωνσταντίνο Δέδε, στα δεξιά της.

https://www.instagram.com/p/CqveseSoAeo

Η νέα εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη με τίτλο «Ζήσε αλλιώς» θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα ως Παρασκευή, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, στις 16.00. Την πρώτη «καλησπέρα» θα πει η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4) ανοίγοντας ένα «παράθυρο» που θα βλέπει σε μια καλύτερη ζωή. Καθημερινά ειδικοί επιστήμονες, αλλά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους δείχνοντας πως η αλλαγή στη ζωή μας είναι κάτι που βρίσκεται στο χέρι μας.

Και μιας που λέμε για αλλαγές, αν παρατηρήσεις την promo photo της εκπομπής θα δεις μια αλλαγή στο look της Σοφίας Αλιμπέρτη. Η παρουσιάστρια δεν είναι ίδια με την τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της και τη συνέντευξη που έδωσε στη Φαίη Σκορδά πριν 6 μήνες.

Το νέο, ανανεωμένο look της Σοφίας Αλιμπέρτη

Αν παρατηρήσεις στο παρακάτω βίντεο, η Σοφία Αλιμπέρτη είχε πριν 6 μήνες ξανθά μαλλιά μέχρι τη ρίζα.

Τώρα και προφανώς για να έχει πιο ανανεωμένο look στη νέα της εκπομπή, προχώρησε σε αλλαγή στο χρώμα, κάνοντας πιο σκούρα τη ρίζα -σε ένα ψυχρό καστανό- και ανοίγοντας σε ξανθό μέχρι τις άκρες. Το ξανθό, όμως, είναι μελί και πιο σκούρο από αυτό που η παρουσιάστρια είχε το περασμένο φθινόπωρο, ενώ έχει και ανταύγειες. Ένα super chic hair look και ό,τι πρέπει για το στυλ της Σοφίας Αλιμπέρτη!

sofia.jpg