Η Νάντια Μπουλέ αφού άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της απαθανάτισε την κόρη της να κάνει νέους φίλους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νάντια Μπουλέ αφού άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της απαθανάτισε την κόρη της να κάνει νέους φίλους

Η Νάντια Μπουλέ με πιο ξανθά μαλλιά από ποτέ φωτογράφισε την κόρη της να κάνει παρέα με το τετράποδο μέλος της οικογένειας.

Η Νάντια Μπουλέ μετά την συμμετοχή της στη τηλεοπτική σειρά «Αγγελική» πριν από τρία χρόνια αλλά και την περσινή συμπαρουσίαση του Dot με τον Μίνωα Θεοχάρη, συνεχίζει να ασχολείται πιο ενεργά με το well being έχοντας το δικό της site, το wellbe.gr αλλά και κάνοντας τα δικά της podcasts, στα οποία ασχολείται τόσο με διατροφικά θέματα όσο και με διάφορα άλλα που μπορεί να απασχολούν την καθημερινότητά μας.

https://www.instagram.com/reel/Cs3o2snqBrf/

Παράλληλα, δεν παύει να έχει και τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μαμάς, μιας και η κόρη της Σεμέλη σε λίγες μέρες θα γίνει 2 χρονών.

Η σταδιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Η Νάντια Μπουλέ για αρκετό καιρό είχε υιοθετήσει ένα πολύ κοντό καρέ, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο έχει αφήσει τα μαλλιά της να μακρύνουν έχοντας ένα πιο μακρύ καρέ πλέον που φτάνει μέχρι τους ώμους.

Στα σημερινά stories της στο Instagram η ηθοποιός αποκάλυψε και μια ακόμη αλλαγή, αφού ανανέωσε το χρώμα στα μαλλιά της επιλέγοντας έναν πιο ψυχρό τόνο ξανθού.

356263180_107797442368983_7707372064522583502_n.jpg

H νέα φωτογραφία της κόρης της Σεμέλης

Η Νάντια Μπουλέ τα τελευταία δύο χρόνια ζει την απόλυτη ευτυχία με την κόρη της Σεμέλη, την οποία και απολαμβάνει να την βλέπει να μεγαλώνει. Η μικρή Σεμέλη πια πέρα από τα αγαπημένα της κουκλάκια έχει αρχίσει να κάνει παρέα και με το τετράποδο μέλος της οικογένειας, μια πολύ όμορφη γκρι γατούλα.

Η ηθοποιός, λοιπόν απαθανάτισε τους δύο «νέους» φίλους να παίζουν και δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία που μπορείς να δεις στο feed σου στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CuHKXojsHxZ/