Τα immunity bombs θα σε σώσουν από το κρύωμα και η Νάντια Μπουλέ μοιράστηκε τη συνταγή

Τα immunity bombs θα σε σώσουν από το κρύωμα και η Νάντια Μπουλέ μοιράστηκε τη συνταγή

Η παρουσιάστρια μας έδειξε πώς να φτιάξουμε το πιο θρεπτικό ρόφημα με απλά υλικά που έχουμε στο σπίτι.

Μπορεί να διανύουμε αισίως την ανοιξιάτικη σεζόν και ο καιρός να είναι ολοένα και πιο θερμός ωστόσο οι ασθένειες έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους. Η πλειοψηφία του πληθυσμού νοσεί από διάφορες ιώσεις και κρυώματα, αντιμετωπίζοντας τα ενοχλητικά συμπτώματα.

O καλύτερος τρόπος για να «χτίσεις» τοίχος ανοσίας είναι καταναλώνοντας πολλά φρέσκα φρούτα, λαχανικά και συστατικά που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού. Ο κουρκουμάς και το ginger είναι δύο από τα superfoods που αξίζει να προσθέσεις στην διατροφή σου για να επωφεληθείς από τις ιδιότητές τους.

Η Νάντια Μπουλέ ακολουθεί μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και μέσα από το Ιnstagram της μοιράζεται συμβουλές ευεξίας. Πριν λίγες εβδομάδες η παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε immunity bombs, δηλαδή παγάκια από λεμόνι, κουρκουμά και ginger. Προσθέτοντάς τα σε μια κούπα με ζεστό νερό αποκτάς ένα υγιεινό ρόφημα σε χρόνο Dt.

Η συνταγή για το smoothie της Bella Hadid που ενισχύει το ανοσοποιητικό και τη διάθεση

«Η αγάπη μου για την «καλή ζωή» με οδήγησε στο να θέλω να δημιουργήσω έναν διαδικτυακό χώρο που να συγκεντρώνει όλα αυτά που κάνουν όμορφη και τη δική μου καθημερινότητα. Τι σημαίνει όμως «καλή ζωή»; Για εμένα είναι οι συνειδητές επιλογές σε όλους τους τομείς: η διατροφή που προσφέρει θρέψη στο σώμα, η συχνή αλλά ήπια κίνηση του σώματος, η έντονη καθημερινότητα που ισορροπεί με στιγμές σιωπής και διαλογισμού, τα βιβλία που ανοίγουν το μυαλό, οι κουβέντες με ανθρώπους που σε πηγαίνουν παρακάτω και τα προϊόντα που έχουν όσο το δυνατόν μικρότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον», αναφέρει η Νάντια Μπουλέ για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Πώς θα φτιάξεις τα immunity bombs

Υλικά: 4 λεμόνια ξεφλουδισμένα και χωρίς κουκούτσια
4 κομμάτια τζίντζερ (πιπερόριζα), καλά πλυμένα
1 κ.τ.σ κουρκουμά σε σκόνη ή 3 κομμάτια φρέσκου
1 ποτήρι νερό

Για το σερβίρισμα: Ζεστό νερό, μέλι

Eκτέλεση: Χτύπησε τα υλικά στο μπλέντερ, μέχρι να ομογενοποιήθουν. Βάλε το μείγμα σε παγοθήκες και άπλωσέ το. Άφησέ τα να παγώσουν για τουλάχιστον 3 ώρες. Βάλε ένα «παγάκι» σε ζεστό νερό και συμπλήρωσε το μέλι. Πριν το μέλι, δες αν θέλεις να σουρώσεις το μείγμα για να αποφύγεις τυχόν κομματάκια που έχουν μείνει.

Στο video που ακολουθεί θα δεις τη διαδικασία βήμα-βήμα.

https://www.instagram.com/p/Cn7By5cKTNw

Πηγή κεντρικής: nadiaboule