Η Αποστολία Ζώη ως Χατζηπαντελή και η Μπουλέ ως Καγιά είναι το αληθινό GNTM για αυτό έγιναν viral

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αποστολία Ζώη ως Χατζηπαντελή και η Μπουλέ ως Καγιά είναι το αληθινό GNTM για αυτό έγιναν viral

«Θωρείς με που σε θωρώ»; Η Αποστολία Ζώη είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει το τελευταίο διάστημα και είναι σούπερ συγκλό ως Σοφία Χατζηπαντελή. 

Που το έκρυβες αυτό το ταλέντο Αποστολία Ζώη; Το GNTM μπορεί να τελείωσε αλλά η τραγουδίστρια δίνει ρεσιτάλ ως Σοφία Χατζηπαντελή στο επεισόδιο - παρωδία για τον διαγωνισμό ομορφιάς στο κανάλι του ηθοποιού Διονύση Ατζαράκη στο YouTube.

Οι ατάκες - φωτιά και ο λόγος που το video έγινε viral. Πώς όμως αντέδρασαν οι διάσημες φίλες της Αποστολίας βλέποντας την μεταμόρφωσή της;

https://www.instagram.com/p/CnupBoerbxn

«Δεν έχει strong πρόσωπο»

Ο κωμικός Ηλίας Φουντούλης ως Τάσος Σοφρωνίου, ο Διονύσης Ατζαράκης ως Γιώργος Καράβας, η Νάντια Μπουλέ ως Βίκυ Καγιά και φυσικά η Αποστολία Ζώη ως Σοφία Χατζηπαντελή, κάνουν την νέα κριτική επιτροπή του GNTM.

Βασικά κάνουν το «Τζιεντιεμ». Οι διάλογοι είναι σπαρταριστοί, ειδικά όταν η Αποστολία καλεί στο τηλέφωνο τον μάνατζερ της Victoria Secret για να δείξει ότι έχει τα κονέ με τον διεθνή κόσμο της μόδας και μπορεί να βοηθήσει τις παίκτριες στην νέα τους καριέρα.

Μέσω του χιούμορ λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και το τρολάρισμα για το GNTM παρόλο που έχει ακρότητες εφόσον μιλάμε για σάτιρα, μας δείχνει και τις αντιφάσεις που επικράτησαν φέτος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό ομορφιάς. Υπέροχες ως guest star σε ρόλους παικτριών, η Ελένη Βουλγαράκη και η Εβελίνα Νικόλιζα.

nikoliza_gntm.JPG

Η Αποστολία Ζώη θα πρέπει μετά από αυτή την εμφάνιση να σκεφτεί και μία νέα καριέρα στην τηλεόραση, αυτή τη φορά όχι ως παίκτρια και νικήτρια reality τύπου Nomads. Οι αναμνήσεις από το παιχνίδι έχουν ήδη σβηστεί και για να φανταστείς, το τρόπαιο από το παιχνίδι δεν το έχει καν στο σπίτι της όπως είχε εξομολογηθεί, αλλά έχει βρει την θέση του στο σπίτι της αδελφής της.

Η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε την αλήθεια για την κόντρα της με την Demy : Το τέλος μιας φιλίας

https://www.instagram.com/p/Cn5JwTPjx-5

Έχει ταμπεραμέντο ηθοποιού πλέον η Αποστολία και οι φίλοι της (ανάμεσά τους και η Σίσσυ Χρηστίδου) αλλά και οι followers της, ξετρελάθηκαν με αυτή την εμφάνισή της.

Η ίδια δήλωσε πάρα πολύ χαρούμενη όχι απλά γιατί πέρασε φανταστικά όπως είπε στο γύρισμα, αλλά γιατί το video είναι στο Νο3 στις τάσεις του You Tube.