Όλες οι μαμάδες λάτρεψαν άπειρα το look της Πέννυς Μπαλτατζή στη βάφτιση της κόρη της

Όλες οι μαμάδες λάτρεψαν άπειρα το look της Πέννυς Μπαλτατζή στη βάφτιση της κόρη της

Η ιδανική πρόταση αν βαφτίζεις το παιδί σου αυτό το καλοκαίρι, το «άπειρο» και οι «νεράιδες» νονές. «Η Αμέλια έχει τρεις νεράιδες στη ζωή της…».

Την ενός έτους κόρη τους βάφτισαν η Πέννυ Μπαλτατζή και ο σύζυγός της, Χρήστος Τζούτης. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Αμέλια, ενώ χρέη νονάς ανέλαβαν τρεις φίλες της τραγουδίστριας, τις οποίες η ίδια χαρακτήρισε «νεράιδες» για τη μικρή της πριγκίπισσα. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο, τον Κάρολο, που ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2019.

Η περήφανη μαμά μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από το ιερό μυστήριο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου και δημοσίευσε φωτογραφίες από την ημέρα της τελετής.

Η Τζένη Θεωνά έγινε νονά & «ηθικός αυτουργός» της βάφτισης είναι ο γιος της-Οι λεπτομέρειες του look

«Ήρθατε με τα χαμόγελα κ τη αγάπη σας ,όλοι φίλοι που σας έχουμε μέσα στην καρδιά κ στη σκέψη μας πάντα. Η Αμέλια μας μαθαίνει κάθε μέρα την αξία της στιγμής…να απολαμβάνει, να ζει, να αφουγκράζεται…ξέρουν τα παιδιά κ εμείς μαζί τους ξαναθυμόμαστε. Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Φαίδρα που μας φρόντισε τόσο διακριτικά, όμορφα και με τους υπέροχους συνεργάτες της είχαμε ότι πιο ρομαντικό θα μπορούσαμε….θυμηθήκαμε κ λίγο τη μέρα του γάμου μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CuFnGdVLAzR/

Σε νεότερη ανάρτησή της, σημείωσε για τις νονάδες της μικρής Αμέλιας:

«Η Αμέλια έχει τρεις νεράιδες στη ζωή της… Το Κατερινάκι μου που την ξέρω από την πιο γλυκιά και άγρια μου ηλικία αυτή της εφηβείας, τη Μάρλεν μου που τη γνώρισα τόσο όμορφα μέσα από τη δουλειά μου αλλά καθόλου τυχαία και τη Βασιλική μου που ήρθε για να μείνει κι αυτή για πάντα».

https://www.instagram.com/p/CuFn3farGXj/

Την παραδοχή της τραγουδίστριας πως όλη αυτή η συνθήκη τούς θύμισε και λίγο την ημέρα του γάμου τους, ενισχύει και η επιλογή του look της. Πρόκειται για ένα πολύ ρομαντικό, λευκό two pieces outfit, του brand Madame Shoushou. Το σετ αποτελείται από δαντελένια maxi φούστα με διακριτικές διαφάνειες και μακρυμάνικο crop top σε ακριβώς ίδιο μοτίβο. Το ρομαντικό look ολοκλήρωσε με ένα στεφάνι λουλουδιών στα μαλλιά, αλλά και ένα κολιέ με πέρλες. Στον λαιμό της φορούσε ένα ακόμη κολιέ με το σύμβολο του απείρου, το οποίο και προφανώς αναφέρεται στην αγάπη της για τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, που δεν γνωρίζει χρονικούς ή ποσοτικούς περιορισμούς.

Kate Middleton: Το πουά σύνολο της με φούστα και πουκάμισο είναι η ιδανική επιλογή αν γίνεσαι νονά

Mpaltatzh12.png

Οι τρεις γυναίκες που από εδώ και πέρα η Αμέλια θα αποκαλεί «νονά», ήταν εξίσου εντυπωσιακές. Η Κατερίνα με floral αέρινο λευκό maxi φόρεμα και λευκές γόβες, η Μάρλεν με επίσης floral λευκό maxi φόρεμα αλλά σε πολύ διαφορετικό μοτίβο, με μεγαλύτερα λουλούδια και συνδυασμένο με μαύρα flat σανδάλια και η Βασιλική με εκρού midi αέρινο φόρεμα, επίσης floral. Όπως φαίνεται, τα λουλούδια είχαν την τιμητική τους σε αυτή τη βάφτιση.

Mpaltatzh13.png

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί: