Kate Middleton: Το πουά σύνολο της με φούστα και πουκάμισο είναι η ιδανική επιλογή αν γίνεσαι νονά

Ναταλία Κατσακιώρη
Kate Middleton: Το πουά σύνολο της με φούστα και πουκάμισο είναι η ιδανική επιλογή αν γίνεσαι νονά

 (Jonathan Brady, Pool via AP)

Σε baby blue απόχρωση η Kate Middleton φόρεσε ένα ρομαντικό, preppy σύνολο. 

Μπορεί να έχεις ακούσει πολλά γύρω από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας τελευταία και να έχεις νιώσει μια υπερβολική royal δόση (και εμείς το ίδιο), αλλά το τελευταίο look της Kate Middleton αξίζει την προσοχή σου για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Και αυτός είναι ότι μας δίνει έμπνευση για μία από τις πιο σημαντικές μέρες στη ζωή μας. Τη μέρα που γίνεσαι νονά και αποκτάς το πρώτο σου πνευματικό παιδί. Οι βαφτίσεις θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά, αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει, οπότε αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο inspo και δεν έχεις καταφέρει να καταλήξεις στο outfit της ημέρας, τότε δώσε βάση στο παρακάτω look της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Μετά την τελετή της στέψης και τη συναυλία που ακολούθησε, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William βρέθηκαν στο garden party του Buckingham. Με ανοιξιάτικη διάθεση η Kate Middleton επέλεξε να εμφανιστεί με ένα σύνολο που είχε ξαναφορέσει στο παρελθόν, όπως συνηθίζει εξάλλου συχνά τελευταία. Και η αλήθεια είναι ότι το baby blue σύνολο της ταίριαζε ιδανικά στην περίσταση.

Η Kate Middleton με κόκκινο εντυπωσιακό κοστούμι έλαμψε στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου

Britain Royals

(Jonathan Brady/Pool via AP)

Britain Royals

(Jonathan Brady, Pool via AP)

Το ιδανικό look της νονάς είναι polka dot.

Γενικά, όταν γινόμαστε νονές δεν μπορούμε να εμφανιστούμε με ένα τόσο εντυπωσιακό look όπως αυτό που φοράει μια κουμπάρα σε γάμο. Οι περισσότερες βαφτίσεις γίνονται πρωί, οπότε πάμε σε κάτι πιο ανάλαφρο και ρομαντικό. Τα κλασικά prints και μοτίβα όπως το μικρό πουά, σαν αυτό που φόρεσε η Kate Middleton είναι ιδανικό για μία τέτοια περίσταση, ενώ η pastel απόχρωση του μπλε που είδαμε στην πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορούσε να αντικατασταθεί και με ένα nude, ροζ, ροαδακινί ή πράσινο της μέντας.

Britain Royals

(Jonathan Brady, Pool via AP)

Πιο συγκεκριμένα, η Kate φόρεσε ένα set με midi πλισέ φούστα και ασορτί πουκάμισο με διαφάνεια από τον οίκο Ellie Saab. Η φούστα είχε ένα ελαφρύ πουά τούλι ενώ η μπλούζα έκλεινε ψηλά στο λαιμό με έναν girly φιόγκο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ολοκλήρωσε το outfit με ένα ασορτί, γαλάζιο καπέλο με λουλούδια, σκουλαρίκια από το brand Kiki McDonough και μεταλλικές, ασημί γόβες του αγαπημένου της Gianvito Rossi.

Britain Royals

(Jonathan Brady, Pool via AP)