Η Τζένη Θεωνά έγινε νονά & «ηθικός αυτουργός» της βάφτισης είναι ο γιος της-Οι λεπτομέρειες του look

Η Τζένη Θεωνά έγινε νονά & «ηθικός αυτουργός» της βάφτισης είναι ο γιος της-Οι λεπτομέρειες του look

Όλο το styling παρέπεμπε σε δεκαετία βγαλμένη από τα «Καλύτερά μας Χρόνια».

Μία πολύ ευχάριστη είδηση μοιράστηκε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Τζένη Θεωνά. Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έγινε νονά βαφτίζοντας ένα κοριτσάκι. «Ηθικός αυτουργός» αυτής της βάφτισης είναι ο 4χρονος γιος της Αρίωνας ο οποίος και ήταν ο λόγος για να γνωριστεί η 40χρονη με τη μητέρα του Γιώργου και της νεοφώτιστης Ελίζας που ακούει στο όνομα Δήμητρα.

Για την περίσταση, η περήφανη νονά επέλεξε μία στράπλες κόκκινη δημιουργία της σχεδιάστριας Lena Katsanidou. Το look ολοκλήρωσε με μαύρα πέδιλα και αξεσουάρ boudoir_dennisp του σχεδιαστή Dionisis Piromalis. Όλο το styling παρέπεμπε σε δεκαετία βγαλμένη από τα «Καλύτερά μας Χρόνια» ενώ το πιο ωραίο στην εμφάνιση της Τζένης ήταν η ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Τζένη Θεωνά και Ιωάννα Μαλέσκου με μαύρο δερμάτινο jacket: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

«30.4.23 Η Ελίζα μας! Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος φίλος που έκανε ο Αρίωνας στο προνήπιο. Η μαμά του ήταν τότε έγκυος στην Ελίζα μας. Διακινήσαμε ένα σημειωματάκι από παιδική τσαντούλα spiderman σε παιδική τσαντούλα superman κι έτσι γνωριστήκαμε κι αγαπηθήκαμε και οι οικογένειες μας χτες συνδέθηκαν παντοτινά. Απέκτησα μία φίλη και μία πνευματική κόρη, σχέση βαθιά και πολυσήμαντη, κι αυτό το οφείλω αποκλειστικά στον Γιώργο και στον Αρίωνα. Στ' αγόρια και στον καινούριο κόσμο που διαρκώς μας συστήνουν.- Δημητρούλα σ' αγαπώ. Τούτη την χαρά μοιραστήκαμε με την Ρηνιώ», έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας ένα υπέροχο καρουζέλ φωτογραφιών.

https://www.instagram.com/p/Crs6frKsBys

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (30/4) και η ηθοποιός αποκάλυψε με το post της και την άλλη νονά η οποία ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Το ίδιο ισχύει και για τη φίλη της Δήμητρα αλλά και για όλες τις καλεσμένες που πόζαραν αγαπημένες στο φακό.

Το σπίτι της Παπουτσάκη είναι «δίπλα πόρτα» με της Θεωνά & οι φίλες περνούν τα καλύτερά τους χρόνια

Η Τζένη Θεωνά θέλει και δεύτερο παιδί: Τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης, ο Δήμος & το τέλειο σπίτι τους