Η Μαρία Ηλιάκη μάς δείχνει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της αποδεικνύοντας ότι αν θες μπορείς

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Ηλιάκη μάς δείχνει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της αποδεικνύοντας ότι αν θες μπορείς

Η Μαρία Ηλιάκη έχει αλλάξει σταδιακά την εμφάνισή της αλλάζοντας τόσο τις διατροφικές της συνήθειες όσο και το mentalite της καταφέρνοντας ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη να επανέλθει πολύ άμεσα.

Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή της. Άφησε για λίγο τη ζωή της στην Ελλάδα για να ζήσει τον έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη, με τον οποίο τελικά απέκτησαν ένα παιδί - την κόρη τους Κατερίνα - επέστρεψαν οικογενειακά στην Ελλάδα ενώ μετά από αρκετά χρόνια γύρισε ξανά στην τηλεόραση πρώτα με την συμμετοχή της στην περσινή εκπομπή «Τι λες τώρα» αλλά και με την πρόσφατη εκπομπή «ANT1 FLASHBACKS», δείχνοντας πιο συνειδητοποιημένη για το τι θέλει να κάνει πλέον επαγγελματικά.

Μέσα σε όλα αυτά, όμως η παρουσιάστρια έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και ως προς την εξωτερική της εμφάνιση.

Το καλοσχηματισμένο σώμα της μέσα από τις αναρτήσεις της

Έτσι, δύο χρόνια μετά τη γέννηση της μικρής Κατερίνας, η ίδια εμφανίζεται στα stories της στο Instagram, πιο fit από ποτέ και με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς.

Μην νομίζεις ότι το αποτέλεσμα αυτό βέβαια έγινε εν μία νυκτί. Η ίδια έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για το πώς κάποιες αλλαγές στη διατροφή της αλλά και η γυμναστική τη βοήθησαν να χάσει μέχρι και 10 κιλά σταδιακά, τα οποία και διατήρησε. Σε παλιότερη συνέντευξή της η Μαρία Ηλιάκη είχε αναφέρει σχετικά με την απώλεια των κιλών:

«Είχα την τάση να τρώω. Σε όλες τις φωτογραφίες από τα πάρτι είμαι μπουκωμένη. Μ' άρεσε να τρώω, αλλά γενικώς οι γονείς μου με πρόσεχαν. Η μαμά μου ήταν πάρα πολύ αδύνατη γυναίκα, πολύ σικάτη και πάντα με πρόσεχε». Πώς άλλαξε τα τελευταία χρόνια; Με εντατικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Μου έχει γίνει τρόπος ζωής. Το σημαντικό είναι να μαθαίνεις να τρως. Όχι αυτό που τρέχουν όλοι στους διαιτολόγους να χάσουν δέκα κιλά σε ένα μήνα. Εγώ έχασα περίπου δέκα κιλά σε τρία χρόνια».

Άλλωστε, αν θυμάσαι και κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού η Μαρία Ηλιάκη έκανε συχνά live στο Instagram της όπου μαζί με την γυμνάστριά της έδειχναν στους διαδικτυακούς της φίλους εύκολες και απλές ασκήσεις γυμναστικής. Η ίδια, βέβαια αγαπάει πολύ και το να κάνει πιλάτες και φαίνεται πως και αυτό την έχει βοηθήσει σε όλη αυτή την αλλαγή.

Η απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης

Η Μαρία Ηλιάκη πέρα από τη γυμναστική και την πιο σωστή διατροφή τα τελευταία χρόνια έβαλε στη ζωή της και την ομοιόσταση. Η ομοιόσταση, ουσιαστικά αφορά την ολιστική προσέγγιση του να βελτιώσεις τις λειτουργίες του οργανισμού σου τόσο από θέμα διατροφής, άσκησης, ψυχολογίας αλλά και μεταβολισμού, «μαθαίνοντάς» τον να συνεχίζει να τις διατηρεί.

https://www.instagram.com/p/CVF8FvwIwdR/

Έτσι, όταν πολλοί απόρησαν βλέποντας την Μαρία Ηλιάκη να έχει χάσει πολύ γρήγορα, μέσα σε διάστημα 20 ημερών τα κιλά της εγκυμοσύνης εκείνη απάντησε το εξής:

«Μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15. Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα».

https://www.instagram.com/p/CVmjbnZsl8J/