Στο post του Παύλου για την 28η επέτειό του με τη Marie Chantal κάποιος είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια

Στο post του Παύλου για την 28η επέτειό του με τη Marie Chantal κάποιος είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια

Το μήνυμα αγάπης, οι σπάνιες φωτογραφίες και τα σχόλια στην ανάρτηση που εκθείασε τη γυναίκα του. 

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που είναι μαζί χρόνια είναι οπωσδήποτε ο Παύλος και η Marie Chantal. Εκτός από την ελληνική καταγωγή του, ο Παύλος Γλύξμπουργκ έχει μια πολύ ωραία παρουσία στην εγχώρια, αλλά και διεθνή, κοινωνική πραγματικότητα. Παραμένοντας πάντα διακριτικός και ήπιων τόνων, αποτελεί αυτό που θα λέγαμε «ήρεμη δύναμη» και παρόλο που στη χώρα μας έχει εδώ και χρόνια καταργηθεί η βασιλεία και οι σχετικοί τίτλοι ευγενείας, εξακολουθεί να παραμένει ένα κομμάτι της ελληνικής showbiz.

Total denim: Η Τατιάνα Μπλάτνικ προτιμά ένα ιδιαίτερο τζιν μπουφάν με bohemian λεπτομέρειες

Σε αυτό φυσικά συμβάλλει και η κομψή, γοητευτική σύζυγός του, Marie Chantal, που απασχολούσε ανέκαθεν τα γυναικεία περιοδικά για τις στιλιστικές της επιλογές, τις συμβουλές ομορφιάς και το lifestyle της- κάτι που πλέον εξακολουθεί επάξια να κάνει η κόρη τους, Μαρία- Ολυμπία, ασχολούμενη ενεργά με τη μόδα.

https://www.instagram.com/p/Ci_BDtBujfS/
https://www.instagram.com/p/ClVqag3IuUZ/

Το Σάββατο 1 Ιουλίου, το αγαπημένο ζευγάρι γιόρτασε μια πολύ σημαντική περίσταση

Πρόκειται για την επέτειο γάμου τους, καθώς συμπλήρωσαν 28 ολόκληρα χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου. Θυμίζουμε ότι ο Παύλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του την πρώτη μέρα του Ιουλίου το 1995 σε μια παραμυθένια τελετή- κοσμικό γεγονός της χρονιάς- στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο. Ο γάμος τελέστηκε κατά το ορθόδοξο ελληνικό τυπικό, υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α' και μεταδόθηκε ζωντανά από βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και στη δική μας. Οι προσκλήσεις τυπώθηκαν με το θυρεό της Βασιλικής Δυναστείας της Ελλάδας και στοίχισαν 50 δολάρια η μία.

Είχε προηγηθεί η τελετή του Χρίσματος με το οποίο η Marie Chantal ασπάστηκε το ορθόδοξο δόγμα και έλαβε το όνομα «Μαρία», στις 22 Μαΐου του ίδιου έτους. Μεταξύ των παρευρισκόμενων βρίσκονταν φυσικά πολλοί ακόμη "γαλαζοαίματοι", όπως η Βασίλισσα της Αγγλίας, οι Βασιλείς της Δανίας, της Ισπανίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Σουηδίας και πολλών ακόμη χωρών.

Το «παρών» έδωσαν και άλλα επιφανή πρόσωπα εκτός από βασιλικές οικογένειες, όπως δέκα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, πολλοί ανώτατοι στρατιωτικοί, εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου του Λονδίνου. Στην τελετή βρέθηκαν και πολλοί βασιλόφρονες από την Ελλάδα. Πάντως, ο αριθμός των προσκεκλημένων στις γαμήλιες εκδηλώσεις ανήλθε στους 2.500!

Η εντυπωσιακή νύφη φορούσε ένα νυφικό του Valentino, αξίας 225.000 δολαρίων, για του οποίου τη δημιουργία χρειάστηκε να εργαστούν επί τέσσερις μήνες 25 άτομα.

https://www.instagram.com/p/CseUwstvwtH/

Όπως διαβάζουμε στο βιβλίο «Μαρί-Σαντάλ, Παρ’ ολίγον βασίλισσα» της Αλεξάνδρας Στεφανοπούλου, που αποκαλύπτει διάφορες σπάνιες πτυχές από τη ζωή της, η γνωριμία τους έγινε τον Οκτώβριο του 1994 στη Νέα Υόρκη. Πιο συγκεκριμένα, ήταν και οι δύο καλεσμένοι στην εκδήλωση για τα γενέθλια του Φίλιππου Νιάρχου. Η τότε 26χρονη Marie Chantal, φοιτήτρια της Σχολής της Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, αν και δεν ήθελε πολύ να πάει, τελικά παρεβρέθηκε. «Δανείστηκα ένα μπλε ταγέρ Chanel της μητέρας μου και ήμουν θεά!» αναφέρει στο βιβλίο.

Στο γενέθλιο δείπνο του Νιάρχου, ο Παύλος Γλύξμπουργκ και εκείνη κάθισαν δίπλα- δίπλα και ο έρωτάς τους ήταν όπως λένε «με την πρώτη ματιά». Η πρόταση γάμου έγινε την ίδια κιόλας χρονιά στο Γκστάαντ με ένα δαχτυλίδι με ένα ζαφείρι cabochon και ένα διαμάντι σε σχήμα καρδιάς.

Με αφορμή, λοιπόν, την ημέρα αυτή της επετείου τους ο Παύλος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Αναρτώντας σειρά κοινών φωτογραφιών τους, αλλά και μία που η σύζυγός του ποζάρει μόνη της, έγραψε: «28 χρόνια γάμου. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου, τα παιδιά μας, το μυαλό σου».

https://www.instagram.com/p/CuJmLtVulmI/

Τα σχόλια της ανάρτησης για τα 28 χρόνια μαζί

«It takes two to tango» ή αλλιώς το σχόλιο που ξεχώρισε καθώς αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια για δύο ανθρώπους που πορεύονται μαζί

Μέσα σε αυτά τα 28 χρόνια, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη πολύτεκνη οικογένεια αποτελούμενη από τα πέντε τους πέντε παιδιά, τη Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.