Στη νέα φωτό της Μαρίας Σολωμού με μαγιό οι followers μετράνε τους κοιλιακούς της- Τα επικά σχόλια

Στη νέα φωτό της Μαρίας Σολωμού με μαγιό οι followers μετράνε τους κοιλιακούς της- Τα επικά σχόλια

«Έχω ραγάδες απ τα 13 μου, κυτταρίτιδα απ τα 18 και εσχάτως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση....», έχει πει η Μαρία αλλά εμάς τα μάτια μας μάς λένε άλλα. 

«Ας πούμε καλό μήνα και καλό καλοκαίρι επίσημα», έγραψε η Μαρία Σολωμού σε ανάρτησή της στο Instagram το Σάββατο 1 Ιουλίου. Θα έλεγε κανείς πως πράγματι, το καλοκαίρι φέτος "άργησε" έναν μήνα, μιας και ο Ιούνιος ήταν αρκετά βροχερός για τα δεδομένα του.

Η Μαρία Σολωμού θα είναι πάντα η Ράνια της καρδιάς μας (και ας ζηλεύουμε τους κοιλιακούς της)

Το mood της ηθοποιού όμως πλέον ειναι 100% καλοκαιρινό και τίποτα δεν την πτοεί από το να απολαύσει τη λιακάδα και τη θάλασσα, κάνοντας αποδράσεις στην παραλία. Άλλωστε, έχει πολλές φορές αναφερθεί στην αγάπη της για αυτή την περίοδο του χρόνου, όπου όλα μοιάζουν πράγματι λιγότερο στρεσογόνα, πιο θετικά και αισιόδοξα.

Η αγαπημένη podcaster των γυναικών, που λέει αλήθειες που κανείς δεν τολμά, έχει μάλιστα ξεκινήσει και τις διακοπές της. Ειδικότερα, αν κρίνουμε από την πρόσφατη ανάρτησή της, παραθέρισε στη βόρεια Ελλάδα εξερευνώντας τα υπέροχα νερά της παραλίας Μάνδαλα στην Κατερίνη.

https://www.instagram.com/p/CuJse4ogysP/

Όπως βλέπουμε στην τελευταία της φωτογραφία με μαγιό, η Μαρία Σολωμού είναι εξαιρετικά fit και καλλίγραμμη με εμφανώς γραμμωμένους κοιλιακούς. Για την πρόσφατη εξόρμηση στην παραλία μάλιστα, επέλεξε ένα κόκκινο animal print καυτό μπικίνι που αναδεικνύει στο έπακρο τη σιλουέτα της.

Μάλιστα, στα στιγμιότυπα την βλέπουμε σε μια άκρως Instagram-ική πόζα, να απολαμβάνει δροσερά καλοκαιρινά φρούτα μαζί ένα ποτήρι κρασί. Αν το καλοκαίρι είχε όνομα, θα ήταν η Μαρία Σολωμού με φόντο τη θάλασσα να τρώει μία φέτα καρπούζι. Όσον αφορά το beach look της, εκτός από τα γυαλιά ηλίου, δεν αποχωρίζεται και τα κοσμήματά της, φορώντας αρκετά κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδι αλλά και σκουλαρίκια. Γιατί να μην είναι extra και στην παραλία;

Την παράσταση κλέβει και το 90s χτένισμά της αποτελούμενο από μικρά πλεξιδάκια, χωρίς ωστόσο να καταλήγει σε ράστα.

Solwmoy2.png
Solwmoy.png

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της ήταν άκρως εγκωμιαστικά και όχι μόνο από άντρες, όπως θα περίμενε ενδεχομένως κάποιος, αλλά και από πολλές ακομπλεξάριστες γυναίκες που δεν φοβούνται να εκφράσουν δημόσια τον θαυμασμό τους για μια άλλη, εντυπωσιακή γυναίκα. Άλλωστε η Μαρία Σολωμού είναι «μια από εμάς»: Εκκρηκτική, επιρρεπής στο συναίσθημα, έντονη, ζωντανή, χωρίς φόβο να μην είναι αρεστές οι απόψεις της.

Εκτός όμως από αυτή την πρόσφατη ανάρτηση με μαγιό, η ηθοποιός έχει πολλές ακόμη φορές ποζάρει με το μπικίνι ή και με το ολόσωμο μαγιό της και έχει δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στα social media. Όχι φέτος, καθώς όπως είπαμε το καλοκαίρι του 2023 επί της ουσίας μόλις ξεκίνησε, αλλά τα προηγούμενα χρόνια. Η ηθοποιός με φόντο υπέροχα τοπία, όπως τη θάλασσα της Επιδαύρου, το Λουτράκι ή κάποιο ελληνικό νησί στο οποίο κάνει διακοπές με τις κολλητές της, πάντα "μαγεύει" τόσο με τις αναλογίες της όσο και με το αληθινό της χαμόγελο, το οποίο είναι παρόν σε κάθε φωτογραφία της από την παραλία. Beach makes her happy.

Beach makes her happy

Επειδή εκτός από τις αναλογίες, εκθειάζουμε και την προσωπικότητά της, αξίζει να θυμηθούμε το μήνυμα ενδυνάμωσης που είχε στείλει στις γυναίκες ποζάροντας χωρίς φώτοσοπ.

«Μέσα σ όλη αυτήν την ινσταγκραμική φρενίτιδα και την αγωνία του ιδανικού ρετούς ένιωσα την ανάγκη να ανεβάσω κάποιες πραγματικές φωτογραφίες ,όχι για να το παίξω έξυπνη - έχουμε πολλούς τέτοιους έτσι κι αλλιώς- αλλά για την απομυθοποίηση του πράγματος ..... βαριέμαι αυτήν την κρυφή ενοχή της ατέλειας !

Έχω ραγάδες απ τα 13 μου, κυτταρίτιδα απ τα 18 και έσχατως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση.....και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ ,μέχρι scrubs , dry brush και κρέμες .....και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ όλα αυτά γιατί η απάντηση "εσύ μη μιλάς" είναι ομόφωνη .....

Καλοκαιράκι προ των πυλών ,θα φορεθούν τα καινούρια μαγιουδάκια, θα γίνουμε σοκολατί,θα ποζάρουμε με σκέρτσο για να έρθει στο τέλος το απαραίτητο ρετούς να τελειοποιήσει το ποστ μας!!! . Δεν αποτελώ εξαίρεση,.......η ανακάλυψη της κατάλληλης σκιάς και ώρας για το κλικ της επιτυχίας είναι πλέον ειδικότης μου!!!

Να σας πω όμως και κάτι...;;; Ας μην κοροϊδευόμαστε κανείς δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν υπάρχει τέλειο...αυτό που υπάρχει είναι ο φοβερός @nikzik ,ο κατάλληλος φωτισμός και η σωστή γωνία ,χωρίς make up ,χωρίς ρετούς ...τοσο απλά. Γιατί ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει ατέλειες ,και να σας πω και κάτι; Δεν πειράζει!!....καθόλου δεν πειράζει...."».

https://www.instagram.com/p/CPm5AWrgyAa/