Sporty chic: Τα ανατρεπτικά «άσχημα» παπούτσια που φοράει η Μαρία Σολωμού με τα αθλητικά της σύνολα

Ναταλία Κατσακιώρη
Sporty chic: Τα ανατρεπτικά «άσχημα» παπούτσια που φοράει η Μαρία Σολωμού με τα αθλητικά της σύνολα

Είναι η πιο άνετη επιλογή κάτω από φόρμες κολάν για την άνοιξη!

Το αθλητικό στυλ είναι το στυλ της άνοιξης. Και αυτό γιατί κλασικά όλοι αποφασίζουμε να κάνουμε τις εξόδους μας, τις εκδρομές και τις διάφορες δραστηριότητες μας μόλις ανοίξει ο καιρός. Εκτός, λοιπόν, από το καθαρά γυμναστηριακό περιβάλλον θέλουμε και κάποια athleisure looks για τις υπόλοιπες ώρες της μέρας μας που θα μπορούν να μας συνοδέψουν και σε ένα φαγητό, έναν χαλαρό καφέ ή έναν περίπατο στην πόλη ή την εξοχή. Εκτός, όμως, από την αντικειμενική και πρακτική πλευρά του sporty chic, να ξέρεις ότι η μόδα ακολουθεί τις ανάγκες σου και έχει αναδείξει το αθλητικό στυλ στο πιο fashionable στυλ που μπορείς να φορέσεις.

Φαρδιές φόρμες, κολάν, hoodies, άνετες ζακέτες, jockey καπελάκια και φυσικά sneakers είναι κάποια μόνο από τα απαραίτητα συστατικά για ένα φρέσκο και εντυπωσιακό σύνολο με αθλητικές αναφορές. Η Μαρία Σολωμού, που είναι η βασίλισσα του sporty chic κάνει και πάλι τη διαφορά και επιλέγει ένα ζευγάρι παπούτσια, που σίγουρα θα προσέξεις.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν βρίσκει κανένα λόγο να κρύψει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη -Είμαστε μαζί της

Τα ugly shoes της Μαρίας είναι η πιο μεγάλη τάση της άνοιξης.

Σίγουρα θα έχεις δει όλα τα διάσημα μοντέλα του κόσμου στις off duty εμφανίσεις τους. Η Hailey Bieber, Kaia Gerber και Kendall Jenner συνήως φοράνε ένα κολάν, ένα crop top ασορτί με το κολάν τους και κάποιο oversized hoodie ή αθλητικό jacket. Αλλά από κάτω δεν φοράνε sneakers ή κάποιο άλλο training ζευγάρι παπούτσια, γιατί συνήθως προτιμάνε τα sliders. Αυτά τα παντοφλάκια, που ανήκουν στα ugly shoes, και έχουν λατρέψει όλοι οι celebrities, εγχώριοι και μη. Η Μαρία Σολωμού, λοιπόν, πήγε την τάση ένα βήμα παραπέρα και φόρεσε τα γνωστά δίπατα κλειστά sliders από την εταιρία Crocs.

https://www.instagram.com/p/Cq-6YuEtyEj

Ναι, είναι αμφιλεγόμενα και ο ιπερισσότεροι τα θεώρησαν στην αρχή κανονικά «άσχημα», αλλά η μόδα τα έχει αναδείξει σε πρωταγωνιστή των casual looks μας όχι μόνο για την εξοχή, αλλά και για την πόλη. Η Μαρία κατάφερε, μάλιστα, να τα συνδυάσει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και να μας προτείνει δύο διαφορετικά outfits. Ένα με ποδηλατικό κολάν με oversized t-shirt από πάνω, αθλητικές κάλτσες και Crocs και ένα με αθλητική φόρμα τύπου jogger, με μαύρο bra top και λευκό πουκάμισο δεμένο στη μέση.

https://www.instagram.com/p/CqadfoZI3yE

Η Μαρία τα φόραγε τα συγκεριμένα παπούτσια και το χιεμώνα, επιλέγοντας ένα ζευγάρι από τη winter συλλογή τους, που έμοιαζε στην ουσία με μποτάκι. Τόλμησε να βάλεις ένα τέτοιο ζευγάρι στο ντουλάπα σου.

https://www.instagram.com/p/CpnRGEGItgC