Η Μαρία Σολωμού θα είναι πάντα η Ράνια της καρδιάς μας (και ας ζηλεύουμε τους κοιλιακούς της)

Η Μαρία Σολωμού θα είναι πάντα η Ράνια της καρδιάς μας (και ας ζηλεύουμε τους κοιλιακούς της)

Η Μαρία Σολωμού, οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί της και οι οδηγίες που ακολουθεί που της άλλαξαν τη ζωή.

Η Μαρία Σολωμού, με τη χαρακτηριστική φωνή και το ακόμα πιο χαρακτηριστικό μαλλί, ξέρει πώς να φροντίσει το σώμα της και πάντα θα την θαυμάζουμε γι' αυτό.

Μαρία Σολωμού: Η Ράνια της καρδιάς μας

Ηθοποιός και πλέον και podcaster, η Μαρία Σολωμού είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται να πει ανοιχτά την άποψή της όσο αντικομφορμιστική και “αιρετική” και αν μπορεί να ακουστεί. Γι’ αυτό και θα είναι πάντα η Ράνια της καρδιάς μας, η πρωταγωνίστρια της σειράς "s1ngles" του Mega που τόσο αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό και θα μοιάζει σύγχρονη όσα χρόνια και αν περάσουν. Αυθόρμητη, ιδιαίτερη, νευρική, γνήσια και αληθινή, δεν μπορεί και δεν θέλει να κρυφτεί.

«Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ξανανιώνουν», έγραψαν στη Μαρία Σολωμού που διασκεδάζει στη Θεσσαλονίκη

Το ίδιο βέβαια θα πουν και οι κοιλιακοί της, που πραγματικά δεν κρύβονται. Η ηθοποιός είναι εξαιρετικά γραμμωμένη και διαθέτει μια πολύ γυμνασμένη σιλουέτα, γεγονός που δεν είναι φανερό μόνο στην παραλία αλλά και εκτός αυτής. Κάθε φορά που φορά crop top, είτε σε βραδινή έξοδο είτε σε casual βόλτα με φίλους, οι κοιλιακοί της πρωταγωνιστούν και κάνουν πολλές διαδικτυακές της φίλες να αναρωτιούνται ποιο πρόγραμμα άσκησης ακολουθεί.

Βέβαια, οι καλά γνώστες θα ξέρουν ότι για τους εμφανείς κοιλιακούς της ευθύνεται περισσότερο η διατροφή της. Όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη δίαιτα και υπάρχουν φορές που υποκύπτει σε διατροφικές ατασθαλίες, αλλά όχι συχνά.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό The Body, η ηθοποιός έχει αποκαλύψει τη διατροφή που μεταμόρφωσε το σώμα της. “Η διατροφή που μου άλλαξε το σώμα ήταν η paleo. Την κράτησα περίπου 2 χρόνια και μετά άρχισα να ‘κλέβω’”. Πρόκειται για μια διατροφή που βασίζεται στα λαχανικά και τα κρέατα, ενώ απαγορεύονται τα γαλακτοκομικά, τα σιτηρά, τα όσπρια, τα επεξεργασμένα έλαια, το αλάτι, η ζάχαρη και όλες οι επεξεργασμένες τροφές. “Είναι απίστευτο πώς ξεπρήζεσαι μόλις φεύγουν τα ‘άσπρα’ από τη ζωή σου, το αλεύρι και η ζάχαρη”, έχει πει χαρακτηριστικά.

Sporty chic: Τα ανατρεπτικά «άσχημα» παπούτσια που φοράει η Μαρία Σολωμού με τα αθλητικά της σύνολα

Από πλευράς γυμναστικής, δηλώνει εθισμένη στο τρέξιμο. “Έβλεπα όλους αυτούς τους τρελούς που έτρεχαν κι έλεγα: Μα τι κάνουν; Τι είναι αυτή η ζαβομάρα με τα ακουστικά στα αυτιά να τρέχεις; Έχω αναθεωρήσει 100%. Είναι υπέροχο και εθιστικό”.

Πάντως, όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte, θυμίζουμε πως η ηθοποιός το έχει διαψεύσει λέγοντας: “Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Αυτό με το ‘τοξική σχέση’ το έχουμε κάνει καραμέλα. Πες μου μία σχέση που δεν είναι τοξική. Δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε εγρήγορση, η ερωτική σχέση που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. Με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου!”

Mente Fuerte: 10 πράγματα που δεν ήξερες ούτε εσύ για το μη-αγόρι της Μαρίας Σολωμού