Στο ποστ του Άκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε μια μεγάλη αλήθεια για την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Στο ποστ του Άκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε μια μεγάλη αλήθεια για την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Ο Πετρετζίκης junior είχε γενέθλια και ο μπαμπάς Άκης έκανε ένα ποστ όλο αγάπη. Οι fans και η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαπίστωσαν κάτι πολύ σημαντικό για τη σύζυγο του Άκη, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η μητέρα των δύο παιδιών του Άκη Πετρετζίκη και σύζυγός του, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ ως προς τα μίντια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να μας ξαφνιάζει ευχάριστα, κάτι που έγινε και μόλις χθες όταν ο Πετρετζίκης junior έσβησε την τούρτα για τα δεύτερα γενέθλιά του.

https://www.instagram.com/p/CuMvQVYM2_H/

«Το αγόρι μας έγινε 2... Να το χαιρόμαστε (Την τούρτα την έφτιαξε η μαμά)», έγραψε ο Άκης με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Αχιλλέα και η Σταματίνα διαπίστωσε αυτό που βλέπουμε όλοι: πόσα ταλέντα έχει πια η Κωνσταντίνα!

«Χρόνια πολλά στον κούκλο σας! Πολυτάλαντη η μαμά», έγραψε χαρακτηριστικά η Τσιμτσιλή.

akis.jpg

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πήγε την τούρτα γενεθλίων ένα βήμα πάνω κι από τον Άκη Πετρετζίκη

Εννοείται πως ακολούθησαν σχόλια και από τους υπόλοιπους fans που αποθέωσαν την Παπαμιχαήλ γράφοντας:

«Μπράβο στην μαμά που έφτιαξε αυτό το αριστούργημα τούρτα!

Εγώ όμως θα σταθώ στην τουρτάρα που έφτιαξε η μαμά!

Μπράβο στη μαμά για την τούρτα!! Wow!!

Μπράβο και στην μαμά για την τούρτα.

Όσο για την τούρτα από τη μαμά μπράβο, αξία μανούλα».

Το ότι θα έπρεπε να γίνει pastry chef πάντως, η αγαπημένη του Άκη το είχε αποδείξει από την τούρτα που δημιούργησε και στα γενέθλια του ίδιου του Πετρετζίκη, κάνοντας τις σπιτικές τούρτες από τα χεράκια της να μοιάζουν αριστουργήματα.

akis_genethlia-1.jpg

Η ζωή με δύο παιδιά

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 ετών, δεν μιλάει ακόμη αλλά καταστρέφει τα πάντα. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε χρόνο από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, «έσκασε» το δεύτερο παιδί. Η μικρή θηλάζει δεν κάνει τίποτε άλλο ακόμη. Τρώει, κοιμάται και κλαίει. Αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Θα την βάλουμε σε πρόγραμμα στους έξι επόμενους μήνες».

Ο Άκης, η Κωνσταντίνα και η οικογένειά τους

Ο Άκης ο οποίος παντρεύτηκε την Κωνσταντίνα Μιχαήλ τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από σχέση 3 ετών και μόλις ο γιος τους ήταν μόλις 5 μηνών, μίλησε για την σύζυγό του και την υπομονή της, στην ανατροφή των παιδιών τους:

«Όταν κλαίνε τα παιδιά...Dolby (σε ήχο) είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό το πράγμα είναι too much για μένα. Και βλέπω την Κωνσταντίνα άνετη που χαμογελάει στον πιτσιρικά, ενώ αυτός είναι με την καραμούζα πάνω της και πετάει ό,τι υπάρχει στον κόσμο. Οι γυναίκες είστε διαφορετικές σε αυτό το κομμάτι. Οι γυναίκες με το που γεννιέστε, έχετε προσωπικότητα, οι άντρες θέλουμε χρόνο. Οι γυναίκες με το που γεννιούνται, απαιτούν».

Ο πρώτος έλληνας MasterChef έχει αλλάξει πλέον συνήθειες, παρά το βαρύ του επαγγελματικό του πρόγραμμα. Και ζει και φέρεται ως οικογενειάρχης:

«Πλέον κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ με το που τελειώσουν τα δελτία ειδήσεων και ξυπνάω στις 4 το πρωί για να έχω χρόνο να παίξω με τον μικρό και να πάω μετά στο γυμναστήριο. Πρέπει να συμβαδίζουμε πλέον με το πρόγραμμα των παιδιών. Εμείς οι γονείς πρέπει να προσαρμοστούμε στο δικό τους και όχι εκείνα στο δικό μας».

Η πρώτη σκέψη όταν έμαθε πως θα γίνει μπαμπάς

«H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο"! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα. Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες «αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή». Είναι πολύ απλό», είχε πει ο Άκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.