Στη βάπτιση της Ακυλίνας Πετρετζίκη η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έκανε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στη βάπτιση της Ακυλίνας Πετρετζίκη η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έκανε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παρέδωσε μαθήματα κομψότητας στην βάπτιση της κόρης της και πόζαρε στον φακό σαν σταρ του σινεμά.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της κοινής τους πορείας έζησαν το Σάββατο (06/05) ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ οι οποίοι βάφτισαν την 7 μηνών κόρη τους.

Την αποκάλυψη του ευχάριστου γεγονότος έκανε ο ίδιος ο σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης του. Η βάπτιση τελέστηκε σε κτήμα στο Κορωπί και η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Ακυλίνα.

H μικρή Ακυλίνα έστρεψε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας και έδειχνε πιο γλυκιά από ποτέ με το λευκό φόρεμά της, δημιουργία με τούλι και κεντήματα.

https://www.instagram.com/p/Cr8fh4XNL4t

Βάπτιση κόρης Πετρετζίκη: Η λεπτομέρεια στο φόρεμα της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Το εντυπωσιακό χτένισμα της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

H Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ διαθέτει μακριά και πλούσια μαλλιά τα οποία μπορεί εύκολα να εκμεταλλευτεί για να δοκιμάσει ευφάνταστα χτενίσματα. Για τη βάπτιση της κόρης της η ευτυχισμένη μαμά επέλεξε ένα ιδιαίτερο χτένισμα και συγκεκριμένα ένα bubble ponytail με χωρίστρα στη μέση. Πρόκειται για μια πολύ εύκολη, εντυπωσιακή παραλλαγή της κλασικής αλογοουράς η οποία δίνει όγκο, στυλ και αναβαθμίζει στο λεπτό ακόμη και το πιο αδιάφορο look.

petretziki7.jpg

Το συγκεκριμένο χτένισμα ενδείκνυται για μια μητέρα που βαφτίζει το μωρό της αφού συγκρατεί τα μαλλιά, αποτελώντας μια πολύ θηλυκή πρόταση. Είναι κομψό και καθόλου βαρετό και αποτελεί την τέλεια επιλογή για τις bad hair days σου.

Τα 4 βήματα για επαγγελματικό αποτέλεσμα στην bubble ponytail σου

1) Χτένισε καλά τα μαλλιά σου και πιάσε τα σε ψηλή ή μεσαίου μήκους αλογοουρά, ανάλογα με το τι σου αρέσει περισσότερο.

2) Ψέκασε την αλογοουρά σου μόνο με dry shampoo και χτένισέ τη για να αποκτήσει extra διάσταση και όγκο. Χτένισε ελαφρώς και τη βάση της αλογοουράς σου για ακόμα πιο πολύ όγκο.

3) Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις την πρώτη φούσκα. Πάρε διάφανο λαστιχάκι και λίγα εκατοστά πιο κάτω από τη βάση της αλογοουράς στερέωσέ το. Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και δημιούργησε φούσκες μέχρι το τέλος της αλογοουράς.

4) Ολοκλήρωσε το χτένισμα ψεκάζοντας με λακ από απόσταση. Αν έχεις φύτρες που πετούν, ψέκασε μια παλιά οδοντόβουρτσα με λακ και σταθεροποίησέ τις.

Το κομψό look της ευτυχισμένης μαμάς

Η σύζυγος του γνωστού σεφ επέλεξε ένα αέρινο maxi φόρεμα για την βάπτιση της κόρης της, σε παστέλ απόχρωση.

asos1.jpg

Το συγκριμένο ρούχο είναι ιδανικό τόσο για εμφάνιση σε γάμο αλλά και βάπτιση με τις παγιέτες να προσθέτουν το απαραίτητο glam που αρμόζει στην περίσταση. Διαθέτει εντυπωσιακά μανίκια, σχέδιο στο ντεκολτέ και είναι δημιουργία του brand Frock and Frill. Κοστίζει 87.44 ευρώ και θα το βρεις στο Asos, με ένα κλικ εδώ.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάπτιση.

Πηγή κεντρικής: akis_petretzikis