Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ζουν μια νέα ρομαντική περιπέτεια στην Ιταλία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ζουν μια νέα ρομαντική περιπέτεια στην Ιταλία

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ξέρουν να δημιουργούν αναμνήσεις κι αυτό δείχνει και το νέο τους ταξίδι στην Ιταλία.

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι από τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz ενώ είναι μαζί περίπου τέσσερα χρόνια. Η νεαρή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ζουν κάθε στιγμή στο έπακρο, ενώ απολαμβάνουν να γνωρίζουν μαζί τον κόσμο κάνοντας ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το νέο ταξίδι στην Ιταλία

Αυτή τη στιγμή οι δυο τους βρίσκονται στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα τριγυρίζουν στη Σαρδηνία, κάνοντας βόλτες στα πανέμορφα μέρη και τις παραλίες της ενώ απολαμβάνουν τον χορό και τα κοκτέιλ στα πολυσύχναστα μπαρ της.

O πιο πιστός της «ακόλουθος»

Παρότι το ζευγάρι δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τα μέρη που ταξιδεύουν ή από κάποια έξοδό τους, φροντίζουν ώστε να κρατούν και κάποια πράγματα πιο προσωπικά. Παρ' όλα αυτά αν προσέξεις τις αναρτήσεις τις οποίες κάνει η νεαρή ηθοποιός στον λογαριασμό της θα δεις ότι από τους πρώτους που της κάνουν like ή κάποιο σχόλιο είναι ο σύντροφός της. Άλλες φορές εκθειάζει την ομορφιά της στις φωτογραφίες που είναι μόνη της, όπως για παράδειγμα σε αυτήν την ανάρτηση από το τωρινό τους ταξίδι που της γράφει «Wow»,

https://www.instagram.com/p/CuNRubitdFB/

και άλλες την «τρολλάρει», όπως έκανε και στην πρόσφατη ανάρτησή της με 2 κοινές τους φωτογραφίες από ένα εστιατόριο στο οποίο βρέθηκαν.

https://www.instagram.com/p/CuHwZzQNvcJ/

Εκεί καθώς τα πιάτα τους φαίνονται σχεδόν άδεια ο Λάμπρος Λάζαρης σχολίασε : «Μαζί τα φάγαμε».

358075085_3799350933684701_5300721302108044288_n.jpg

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Οι δυο τους δεν βιάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ζουν το τώρα. Βέβαια, η ηθοποιός σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως είναι υπέρ του θρησκευτικού γάμου και κάπως έτσι θα ήθελε να σφραγίσουν τον έρωτά τους. Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο με νυφικό, παρανυφάκια, με όλα αυτά. Θα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά από την άλλη είναι και στο ζευγάρι. Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο. Ξέρεις, όχι τώρα, σε λίγο καιρό».

Παράλληλα, σχετικά με κάποιες φήμες περί εγκυμοσύνης που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου η Δανάη Παππά ήταν ξεκάθαρη λέγοντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα: «Αυτό που δεν μ' αρέσει είναι να παίρνουν μια είδηση και να την αναδημοσιεύουν λάθος. Φορούσα ένα τσαντάκι στη μέση και έγραφαν πως κρύβω την κοιλιά μου γιατί είμαι έγκυος».