Η Δανάη Παππά πόζαρε με μπικίνι και επίπεδη κοιλιά & ο Λάμπρος Λάζαρης έκανε το πιο αυθόρμητο σχόλιο

Η Δανάη Παππά πόζαρε με μπικίνι και επίπεδη κοιλιά & ο Λάμπρος Λάζαρης έκανε το πιο αυθόρμητο σχόλιο

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ζουν τον απόλυτο έρωτα. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με μαγιό.

Με τον ωραιότερο τρόπο έχει ξεκινήσει η καλοκαιρινή σεζόν για την Δανάη Παππά η οποία συνεχίζει τις εξορμήσεις με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη. H ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι εδώ και 4 χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους συγκατοικούν και μας δείχνουν καθημερινά πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, με τις προβλέψεις να αναφέρουν πως ο γάμος είναι προ των πυλών. Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να το περάσουν στο Μεγανήσι μαζί με καλούς φίλους όπου ο Λάμπρος Λάζαρης δραστηροποιείται επαγγελματικά, στον χώρο της εστίασης.

«Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Παππά για τον άντρα της ζωής της.

Η Χαρά Παππά του GNTM ζει τον απόλυτο έρωτα - Το ταξίδι στη Μήλο και το σχόλιο του συντρόφου της

Οι νέες φωτογραφίες της Δανάης Παππά με μαγιό και το σχόλιο του αγαπημένου της

Πριν από λίγες ώρες η 26χρονη και ο σύντροφός της βρέθηκαν στην Εύβοια για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα με καλούς φίλους. Η πρωταγωνίστρια του Σασμού φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στον φακό, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CtWnSwMtReT

«summerακι», έγραψε η Δανάη Παππά στη λεζάντα του post της.

pappa2.jpg

Η ανάρτηση της ηθοποιού συγκέντρωσε περισσότερα από 24 χιλιάδες likes και αρκετά κολακευτικά σχόλια. Από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν το post ήταν ο αγαπημένος της, Λάμπρος Λάζαρης ο οποίος έδειξε τον ενθουσιασμό του γράφοντας: «Ooooo γεεεεεεεσς».

sxolio1.png

Οι ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με μαγιό

Oι φήμες εγκυμοσύνης και η επιθυμία για θρησκευτικό γάμο

Για τις φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί μίλησε πριν λίγες εβδομάδες η ηθοποιός στο «Πάμε Δανάη» και ανέφερε : «Αυτό που δεν μ αρέσει είναι να παίρνουν μια είδηση και να την αναδημοσιεύουν λάθος. Φορούσα ένα τσαντάκι στη μέση και έγραφαν πως κρύβω την κοιλιά μου γιατί είμαι έγκυος».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο με νυφικό, παρανυφάκια, με όλα αυτά. Θα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά από την άλλη είναι και στο ζευγάρι. Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο. Ξέρεις, όχι τώρα, σε λίγο καιρό», πρόσθεσε η Δανάη Παππά.

Πηγή κεντρικής: danouuz