Στον Σασμό η Δανάη Παππά παίρνει μία ριψοκίνδυνη απόφαση μετά τα νέα της εγκυμοσύνης της

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό η Δανάη Παππά παίρνει μία ριψοκίνδυνη απόφαση μετά τα νέα της εγκυμοσύνης της

Η Θοδώρα και ο Λευτέρης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας στον Σασμό όταν μαθαίνουν πως θα γίνουν γονείς. 

Επιτέλους μετά από καιρό έχουμε και μία ευχάριστη είδηση στο σενάριο του Σασμού. Η Θοδώρα είναι έγκυος και η νέα της ζωή δίπλα στον Λευτέρη (Γιώργο όπως είναι το πραγματικό του όνομα) φαντάζει υπέροχη. Ή μήπως όχι; Υπάρχει μία σκιά από το παρελθόν η οποία εμφανίζεται για να την ταράξει. Πώς θα είναι ο ρόλος της λίγο πριν κλείσει η σεζόν και τι θα συμβεί από Σεπτέμβριο;

Η Θοδώρα ξαναθυμάται τον Πέτρο και δεν μπορεί να ησυχάσει

Ο ρόλος της Δανάης Παππά στον δεύτερο κύκλο του Σασμού, είχε φέτος εξαιρετικό ενδιαφέρον, όπως και η χημεία με τον Γιώργο Γεροντιδάκη . Εντελώς διαφορετική η τηλεοπτική της ιδιοσυγκρασία, σε σχέση με την πρώτη σεζόν.

Ευχάριστο είναι το φινάλε για εκείνη, αφού μαθαίνει πως είναι έγκυος. Το νέο ενθουσιάζει και τον Λευτέρη - Γιώργο και κάνουν όνειρα για τη νέα τους ζωή.

https://www.instagram.com/p/Cto_KSPKYST/

Αυτή είναι μόνο η μία πλευρά του θέματος. Γιατί η Θοδώρα για να κάνει το restart της, πρέπει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος. Την ευθύνη που έχει για τα ψέματα που είπε και οδήγησαν στην ημέρα που ο Αστέρης έστω και από ατύχημα τον σκότωσε.

Από τις αμφιβολίες στο αιματηρό φινάλε: Στον Σασμό ο Νικηφόρος γίνεται ο δολοφόνος του πατέρα του

Για αυτό και παίρνει την απόφαση να μιλήσει στην Μαρίνα, την μαμά του Πέτρου και μελλοντική της κουμπάρα. Φυσικά και θα την συγχωρήσει, αλλά με πολύ μεγάλο κόπο. Όλα θα ήταν αλλιώς αν εκείνη δεν είχε τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.

https://www.instagram.com/p/Ct4MoiqNje0/

Η Θοδώρα ωστόσο θα ζήσει μία σχετικά ταραχώδη επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κυρίως από τους κινδύνους που θα αντιμετωπίζει λόγω της δουλειάς του, ο μέλλων σύζυγός της. Πάντως ο επίλογος για εκείνη σεναριακά δεν θα είναι δραματικός.

Ίσως εκείνη με τον Λευτέρη και ο Αστέρης με την Αργυρώ να καταφέρουν να ζήσουν μακριά από όλους και από όλα. Μη ξαφνιαστείς αν αυτά τα δύο ζευγάρια φύγουν τελικά από την Κρήτη για να κάνουν ένα πραγματικά νέο ξεκίνημα μακριά από τις βεντέτες και τις δυσκολίες.