Η νύφη στη σειρά Παγιδευμένοι «κλέβει» την παράσταση με τη σύλληψή της και το Twitter έχει απορίες

Κατερίνα Μπούσιου
Η νύφη στη σειρά Παγιδευμένοι «κλέβει» την παράσταση με τη σύλληψή της και το Twitter έχει απορίες

Ο γάμος της χρονιάς και η δολοφονία της χρονιάς στη σειρά Παγιδευμένοι που κλείνει σήμερα τον πρώτο της κύκλο με το κοινό στο Twitter να έχει χαρά και λύπη μαζί. 

To επεισόδιο του φλερτ ήταν το χθεσινό για τη σειρά Παγιδευμένοι αφού δύο πρωταγωνιστικά ζευγάρια ανοιχτά μας έδειξαν την αγάπη που έχουν μεταξύ τους. Τρεις εισαγγελείς και μία δικηγόρος λοιπόν ανάμεσα στα σχέδια που κατέστρωσαν για να βρουν την αλήθεια, ενθουσίασαν το Twitter με τη χημεία τους, λίγες ώρες πριν από τον γάμο του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Aλλά το κοινό σάστισε με την μεγάλη ανατροπή του φόνου, με την Άννα να είναι πια στη φυλακή και όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι εκείνη σκότωσε τον Δημήτρη. Αυτό το fast forward στις εξελίξεις «αναστάτωσε» το Twitter.

https://www.instagram.com/p/CuE0VkXoAmU/

Αγάπη all over

Ένα -ένα τα κεφάλαια κλείνουν στους Παγιδευμένους πριν αποχαιρετήσουμε σήμερα τη σειρά για την πρώτη σεζόν. Με τη βοήθεια του Μάρκου, η Άννα βρήκε στοιχεία που αθωώνουν τον αδελφό του Δημήτρη από τη δολοφονία του δικού της πατέρα.

Με απλά λόγια, έπαψε να υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι, η κύρια αιτία που τους χώρισε. Μέχρι όμως να ερευνήσει η δικηγόρος μαζί με τον πρώην βοηθό του Χατζή το γραφείο του, η αγωνία των φανς «χτύπησε» κόκκινο.

annapagidevmenoi.jpg

Από τα πιο σημαντικά highlights της βραδιάς ήταν για μία ακόμη φορά ο μεγαλοδικηγόρος Αλέκος Χατζής, υποκινητής όλου του παρασκηνίου. Ο ηθοποιός Στάθης Σταμουλακάτος υπήρξε εξαιρετικός στον ρόλο του ως μοχθηρός και αδίστακτος.

Όλα όμως θα έχουν ένα τίμημα. Ακόμη και εκείνος θα βρεθεί στο τέλος, μόνος, ανίσχυρος και φτωχός.

Από τα ωραιότερα στιγμιότυπα ωστόσο ήταν και το πρώτο άτυπο ραντεβού ανάμεσα στον Σταύρο και την Αγγελική. Δύο εισαγγελείς in love και αρκετά ταιριαστοί ο Κίμων Κουρής και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

https://www.instagram.com/p/CsWbjWHIfRa/

Αλλά η εξέλιξη μίας σκηνής που βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια αποσπασματικά και θα ενώσει τον πρώτο με τον δεύτερο κύκλο της σειράς με την Άννα να είναι στην αστυνομία και να έχει συλληφθεί από τον Ανδρέα, σόκαρε ξανά το κοινό. Αύριο αυτή η σκηνή θα ακολουθήσει εκείνη του γάμου. Είναι η δολοφονία του Δημήτρη που θα αφήσει εμβρόντητους τους φανς. Ήδη αυτή η ανατροπή τους έχει αναστατώσει.

Η μεγάλη απορία είναι γιατί να σκοτώσει η Άννα τον άντρα που αγαπά. Μάλλον θα αποδειχθεί στη δεύτερη σεζόν πως σε αυτό το σχέδιο που εκείνος ετοίμασε για να εξαφανιστεί από εκείνους που θα προσπαθήσουν να του κάνουν κακό, δεν θέλει την εμπλοκή της συζύγου του.

Επειδή πάντα ήταν υπερπροστατευτικός μαζί της δεν θέλει να την βάλει σε νέο κίνδυνο. Το θέμα είναι πως με τη βοήθεια του Ανδρέα και του Σταύρου, ο Δημήτρης θα πρέπει να δημιουργήσει ένα σχέδιο πιστευτό ακόμη και από εκείνη που είναι καχύποπτη.

Η ανατροπή της ανατροπής προβλέπεται.