Τα πρώτα πλάνα του γάμου στους Παγιδευμένους και το εντυπωσιακό νυφικό της Άννας

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρώτα πλάνα του γάμου στους Παγιδευμένους και το εντυπωσιακό νυφικό της Άννας

Οι νεόνυμφοι Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και το dress code του κουμπάρου Πέτρου Λαγούτη. 

Επιτέλους το ερωτευμένο ζευγάρι της σειράς Παγιδευμένοι , ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ , ως Δημήτρης και Άννα, σήμερα δίνουν όρκους αιώνια αγάπης στο τελευταίο γύρισμα της χρονιάς. Τα πρώτα πλάνα και το υπέροχο νυφικό της Άννας αλλά και οι αποκλειστικές πληροφορίες μας για το πως στη συνέχεια η χαρά θα γίνει τραγωδία στην τελευταία σκηνή.

Σήμερα γάμος γίνεται...

Σε κτήμα κοντά στη θάλασσα στα Νότια Προάστια, γίνεται σήμερα το πιο σημαντικό γύρισμα της σειράς Παγιδευμένοι με τον γάμο του γοητευτικού εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου και της δικηγόρου Άννας Ροδίτη. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά την απονομή δικαιοσύνης και τη σύλληψη του Άκη, ως δολοφόνου του πατέρα της Κοσμά, αποφασίζει να κάνει έναν κανονικό και όχι λευκό γάμο αυτή τη φορά. Τα πρώτα πλάνα ήρθαν από τον κουμπάρο, τον αστυνόμο Ανδρέα, δηλαδή τον Πέτρο Λαγούτη.

Στο αντίστοιχο mood και η Μαριλένα Ράδου, η οποία φέτος υποδύθηκε την πρόεδρο του δικαστηρίου και αδελφή του εισαγγελέα (Κίμων Κουρής). Και μας έδειξε και ένα πλάνο του πάντα σικ ηθοποιού, όπως θα εμφανιστεί στον γάμο.

«Τι ανατροπή ήταν αυτή;» Ο γάμος και ο φόνος του Δημήτρη στους Παγιδευμένους τρέλαναν το Twitter

Η ηθοποιός έδειξε και τις προετοιμασίες του γαμπρού Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ο οποίος κλασσικά εμφανίστηκε με το φανελάκι του. Σαν εκείνο που έγινε viral όταν έπαιζε στη σειρά «Αγγελική».

leventogiannis.jpg

Aλλά η πιο εντυπωσιακή από όλες, είναι η νύφη Άννα, δηλαδή η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

https://www.instagram.com/reel/CuEYnvNoHvl/

Ο γάμος του πρωταγωνιστικού ζευγαριού θα μεταδοθεί στο τελευταίο επεισόδιο της ερχόμενης Τρίτης 4 Ιουλίου και θα κλείσει με μία σκηνή που είχαμε δει και πριν από λίγες ημέρες. Με την Άννα να συλλαμβάνεται από τον Ανδρέα για τον φόνο του Δημήτρη. Αυτό και αν είναι ανατροπή.

https://www.instagram.com/p/CuERfoSIuiN/

Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε το πως θα εξελιχθεί αυτή η σκηνοθετημένη εξαφάνιση του Δημήτρη.

Θα βλέπουμε μεν τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στον ρόλο, αλλά χωρίς την αγαπημένη του. Εκείνη θα κλειστεί ένα διάστημα στη φυλακή, ως η κύρια ύποπτη για τη δολοφονία του. Σασπένς και αγωνία στο έπακρο.