Διαζύγιο, γάμος και εξαφάνιση: Οι «Παγιδευμένοι» Άννα και Δημήτρης έχουν ιδιαίτερο φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Διαζύγιο, γάμος και εξαφάνιση: Οι «Παγιδευμένοι» Άννα και Δημήτρης έχουν ιδιαίτερο φινάλε

Η δεύτερη αλλά και η τρίτη σεζόν της σειράς «Παγιδευμένοι» και η εναλλαγή από την ευτυχία στην καταστροφή. 

Με τη σειρά Παγιδευμένοι να οδεύει προς το τέλος της πρώτης της σεζόν, προετοιμάσου να ζήσεις μεγάλες ανατροπές. Καταρχάς με τη σχέση του πρωταγωνιστικού ζευγαριού η οποία θα περάσει από διάφορα στάδια και όχι μόνο φέτος αλλά στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Από τον χωρισμό και το διαζύγιο, στην επανασύνδεση, τον γάμο και στον οριστικό χωρισμό.

Ο Άκης και τα δύο σχέδια στο παρασκήνιο για την αλήθεια

Αν κάτι κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με τη σειρά «Παγιδευμένοι» είναι το απρόβλεπτο των εξελίξεων στο σενάριο, εκτός βέβαια από το πολύ ωραίο καστ. Αυτές οι εξελίξεις όχι μόνο θα συνεχιστούν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά και την τρίτη χρονιά προβολής της σειράς. Ήδη στην Τουρκία θα ξεκινήσει σε λίγο η τρίτη σεζόν και ο ΑΝΤ1 έχει στις προθέσεις του να ακολουθήσει αυτή τη ροή.

https://www.instagram.com/p/Cs6heqmIO8s/

Μέχρι το μεγάλο φινάλε σε δύο εβδομάδες, θα ζήσουμε το μεγάλο παρασκήνιο πίσω από τη δολοφονία του Κοσμά. Με όλους φαινομενικά να μπλέκονται με όλους. Θα δεις την Άννα να είναι αμετάπειστη για την ενοχή του Θοδωρή. Και τον Δημήτρη να κάνει μεγάλο αγώνα για να βρει την αλήθεια, συμμετέχοντας εν αγνοία του ακόμη και σε όσα ο παππούς Γεράσιμος κάνει στο παρασκήνιο με την απαγωγή του Άκη.

Ενώ η Άννα «διαλύει» τον Δημήτρη στους Παγιδευμένους, η Ταμίλα Κουλίεβα μας οδηγεί στο φινάλε

Τελικά θα αποκαλυφθεί με τη βοήθεια του Σταύρου πως ο Άκης μαζί με τον Άγγελο και τον πατέρα Χατζή , ευθύνονται για όλα τα δεινά που πέρασαν οι οικογένειες του Δημήτρη και της Άννας. Ακόμη και ο Νίκος, πρώην σύζυγός της Χρύσας (Σοφία Φαραζή) έχει ευθύνη για τον ύποπτο ρόλο του Χατζή και σε άλλες παρανομίες.

https://www.instagram.com/p/CsYxTX2I3jT/

Οι οποίοι σήμερα αναπόφευκτα οδηγούνται και στην τυπική λύση του γάμου τους. Βέβαια αυτός ο χωρισμός δεν είναι διαρκείας. Γιατί το μεγάλο φινάλε της σειράς με την τελική σύλληψη του ενόχου της δολοφονίας του Κοσμά, είναι πιο happy απ' ότι φαντάζεσαι. Η Άννα και ο Δημήτρης ετοιμάζονται να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι μαζί και πλέον αναγνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλο.

Ο γάμος τους θα είναι η προτελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου, λίγο πριν το φινάλε με έναν πυροβολισμό.

Η αρχή της επόμενης σεζόν θα μας βρει με τον θάνατο του Δημήτρη και τη σύλληψη της Άννας ως την κύρια ύποπτη.

Ο Σταύρος και ο Ανδρέας θα βρεθούν στη δεινή θέση να την ανακρίνουν και θα της φερθούν αρκετά σκληρά.

Αλλά ενώ όλα μοιάζουν μάταια και άδικα, θα έχουμε μία ανατροπή για να βρει και την ηρεμία της η Άννα. Την επόμενη σεζόν όμως όλοι οι προβολείς θα πέσουν πάνω της (Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ) η οποία θα ζει ένα προσωπικό αλλά και επαγγελματικό μαρτύριο.