H Julia Roberts καμαρώνει με ένα παθιασμένο φιλί για τα 21 χρόνια γάμου με τον Danny Moder

Πατούλια Κατερίνα
H Julia Roberts καμαρώνει με ένα παθιασμένο φιλί για τα 21 χρόνια γάμου με τον Danny Moder
Shutterstock_2018

Έρωτα θέλει η ζωή και παθιασμένα φιλιά μετά από 21 χρόνια. Κάνε ό,τι η Julia Roberts στην επέτειο γάμου της.

Το να είσαι ζευγάρι του Hollywood ερωτευμένο και σούπερ αγαπημένο για περισσότερα από 20 χρόνια το λες και τζακ ποτ. Και σε μια τέτοια συγκυρία της τύχης υπάρχει νόημα στο να κάνεις και μια αφιέρωση στον 21 χρόνια σύζυγό σου με ένα ωραίο παθιασμένο φιλί. Η Julia Roberts ως άλλη Pretty Woman φιλάει παθιασμένα τον Danny Moder για τα 21 χρόνια τους μαζί, μια πόζα που προτιμά η ηθοποιός στις επετείους με τον καλό της.

Επέτειος 21 ετών!

https://www.instagram.com/p/CuR_A_uLuab/

Η Julia συνόδευσε το νούμερο 21 και το παθιασμένο φιλί με τα hastags της αληθινής αγάπης για έναν έρωτα που ξεκίνησε το 2000 στην ταινία Ο Μεξικάνος. Το διάστημα εκείνο ο Moder ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο Vera Steimberg αλλά σύντομα ήρθε το διαζύγιο και τελικά ο γάμος με τη Julia ήρθε στις 4 Ιουλίου 2002. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τα δίδυμα Hazel και Phinnaeus το 2004 και τον Henry το 2007.

Πέρσι, στα 20 χρόνια γάμου, η Julia πόζαρε και πάλι φιλώντας τον καλό της με τα hastags, δεν σταματάμε να φιλιόμαστε, δεν σταματάμε να χαμογελάμε. Ο Moder πάντως, είχε κάνει ποστ αγάπης στα 19 χρόνια με την Roberts.

https://www.instagram.com/p/CQ7iWowrv2_/

Ποιο είναι όμως το μυστικό του γάμου του ζευγαριού;

Η Julia Roberts έδωσε μια κοινή συνέντευξη πριν μερικά χρόνια με τον George Clooney στο Ε!News για την τότε ταινία τους Ticket to Paradise και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το μυστικό της για έναν επιτυχημένο γάμο.

https://www.instagram.com/p/CfmD5bVrqjX/

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το μυστικό της είναι να ερωτοτροπείς πολύ προσθέτοντας:

«Πάντα λέω το ίδιο πράγμα και θα επιμείνω σε αυτό».

Ο George Clooney έχει αποκαλύψει ότι η Julia Roberts είχε μείνει στο σπίτι του στην Ιταλία τους πρώτους μήνες της πρώτη της εγκυμοσύνης, το οποίο εκείνος της παραχώρησε με χαρά.

«Με τον άντρα της Julia είμαστε καλοί φίλοι και αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Στην πραγματικότητα είμαστε σαν οικογένεια», σημείωνε επίσης στο People ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/ClhFFqby85b/

Τα 10 πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood – Όλο το couple goals πάνω τους

Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή έχουν γίνει πολύ δύσκολες, πολλά ζευγάρια χωρίζουν με το παραμικρό, αλλά σίγουρα αυτό δεν ισχύει για όλους. Και ειδικά για τα 10 ζευγάρια του Hollywood που θα δεις παρακάτω, όλη αυτή η συνθήκη μοιάζει άγνωστη. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι παντρεμένοι για χρόνια, έχουν μια δυνατή σχέση που άλλοτε έχει περάσει από φουρτούνες, άλλοτε έχει κυλήσει πιο ομαλά, αλλά στο τέλος έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να είναι μαζί. Ότι η οικογένειά τους είναι πάνω από όλα.

Είναι αυτά τα couple goals που όλοι θέλουμε να έχουμε σαν στόχο, που όλοι ονειρευόμαστε αλλά και που αποδεικνύουν ότι η πραγματική αγάπη και το «για πάντα» όντως υπάρχουν.

Ποια JLo; Αυτοί είναι οι 8 πιο πολυσυζητημένοι και extravagant celebrity γάμοι όλων των εποχών

Rita Wilson και Tom Hanks

2023 MusiCares Person of the Year - Arrivals

AP Photo/Chris Pizzello

Invision

Η Rita Wilson και ο Tom Hanks μετρούν 35 χρόνια γάμου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1981 στα γυρίσματα της κωμικής σειράς Bosom Buddies του ABC κι ενώ ο Hanks ήταν ακόμα παντρεμένος με τη γυναίκα που είχε ερωτευτεί στο Γυμνάσιο. Η έλξη του, ωστόσο, για τη Wilson ήταν ακατανίκητη με αποτέλεσμα το 1987 να χωρίσει με τη σύζυγό του και να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους. Έναν χρόνο αργότερα οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στην πορεία των χρόνων έγιναν γονείς δύο παιδιών και μέχρι σήμερα ο ένας αποτελεί το μεγαλύτερο στήριγμα του άλλου.

Victoria και David Beckham

Britain The Fashion Awards 2018

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Invision

Από τότε που γνωρίστηκαν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου το 1997, η Victoria και ο David Beckham παραμένουν αχώριστοι. Το 1999 παντρεύτηκαν και πλέον μετρούν 25 χρόνια γάμου και 4 παιδιά. Το 2017, μάλιστα, επιβεβαίωσαν τον έρωτά τους κάνοντας ανανέωση των όρκων τους.

Beyoncé και Jay-Z

Grammy Nominations

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File

2019 Invision

Η τραγουδίστρια γνώρισε τον ράπερ όταν ήταν μόλις 18 ετών το 2000. Έναν χρόνο μετά άρχισαν να βγαίνουν, ενώ το 2008 παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή. Σήμερα είναι γονείς 3 παιδιών.

Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick

Virus Outbreak

Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

2022 Invision

Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick γνωρίστηκαν τη δεκαετία του 1990 και όταν η ηθοποιός είχε σχέση με τον Robert Downey Jr. Αφού τελικά χώρισε μαζί του, Parker και Broderick έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν σε μια τελετή-έκπληξη το 1997 και σήμερα έχουν 3 παιδιά. «Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στην οικογένειά μας και στη ζωή μας», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Sarah Jessica Parker και έχει προσθέσει: «Αγαπώ τη ζωή μας. Λατρεύω που είναι ο πατέρας των παιδιών μου και χάρη σε αυτόν υπάρχει όλος αυτός ο άλλος κόσμος που αγαπώ».

Nicole Kidman και Keith Urban

28th Annual SAG Awards - Arrivals

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

AP

Nicole Kidman και Keith Urban ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το 2005 και μόλις έναν χρόνο μετά παντρεύτηκαν στην Αυστραλία, μετρώντας σήμερα 18 χρόνια γάμου.

Jessica Alba και Cash Warren

94th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

AP

Μπορεί να ξεκίνησε ως επαγγελματική σχέση όμως εξελίχθηκε σε έναν ευτυχισμένο γάμο που μετρά 15 χρόνια. Η Jessica Alba και ο Cash Warren γνωρίστηκαν ενώ δούλευαν μαζί στο Fantastic Four το 2004. Την ίδια χρόνια, η ηθοποιός και ο παραγωγός άρχισαν να βγαίνουν, ενώ το 2008 παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν 3 παιδιά και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Penelope Cruz και Javier Bardem

94th Academy Awards Nominees Luncheon - Arrivals

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Invision

Παρόλο που η Penélope Cruz και ο Javier Bardem είναι παντρεμένοι 13 χρόνια, έχουν κρατήσει τη σχέση τους και τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ πρωταγωνιστούσαν στο Jamón Jamón το 1992, αλλά ερωτεύτηκαν όταν συμμετείχαν στην ταινία Vicky Cristina Barcelona το 2008. Παντρεύτηκαν και σήμερα είναι γονείς 2 παιδιών.

Meryl Streep και Don Gummer

87th Academy Awards - Arrivals

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μετρούν πάνω από 40 χρόνια γάμου, ενώ η πρώτη τους συνάντηση έγινε το 1978, χρονιά κατά την οποία η Meryl Streep έχασε τον σύντροφό της John Kazale από καρκίνο. 6 μήνες αργότερα η ηθοποιός και ο γλύπτης παντρεύτηκαν και απέκτησαν 3 κόρες.

Salma Hayek και François-Henri Pinault

2022 Caring For Women Dinner

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

©2022 Evan Agostini

Μετά από 14 χρόνια γάμου, η Salma Hayek λέει ότι παραμένει ερωτευμένη με τον François-Henri Pinault, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε αρχικά στο Παρίσι το 2009. Δύο μήνες αργότερα, αντάλλαξαν όρκους ξανά στη Βενετία της Ιταλίας, έχοντας πλάι τους καλούς φίλους και την οικογένειά τους. Στη συνέχεια, το 2018, το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του στα νησιά Μπόρα Μπόρα.