Η Salma Hayek γιορτάζει την Ημέρα Μπικίνι απλά, αισθησιακά, δροσερά και άκρως γυναικεία

Η Salma Hayek γιορτάζει την Ημέρα Μπικίνι απλά, αισθησιακά, δροσερά και άκρως γυναικεία
2023 Invision

Η Salma Hayek ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα όλων και το κάνει και την Εθνική Ημέρα Μπικίνι με νέα εντυπωσιακή φωτογραφία.

Η Salma Hayek Pinault γιορτάζει την Εθνική Ημέρα Μπικίνι αγκαλιάζοντας το μαγιό, την ιστορία και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Εθνική Ημέρα Μπικίνι και Salma Hayek

Εχθές στις ΗΠΑ ήταν η Εθνική Ημέρα Μπικίνι και η Salma Hayek Pinault μοιράστηκε για άλλη μια φορά τον μεταδοτικό της ενθουσιασμό για τα μαγιό.

Εσύ πού βλέπεις τον εαυτό σου στα 80; Ο Tom Cruise πάντως θα συνεχίζει με τα Mission Impossible

Για τον εορτασμό αυτής της περίστασης, η Salma ενθουσίασε τους ακολούθους της με μια νέα ανάρτηση που την απεικονίζει να φοράει ένα ζωηρό εμπριμέ μπικίνι. Η πάντα τολμηρή Hayek επέλεξε με αυτοπεποίθηση ένα μαγιό τύπου halter που κοσμείται με πλεκτές λεπτομέρειες και ένα πολύχρωμο σχέδιο. Η Salma πόζαρε αβίαστα σε μια πισίνα, τονίζοντας την εμφάνισή της με κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα πολύ διακριτικό smoky eye.

https://www.instagram.com/p/CuVCMQRtdBH/

"Ευτυχισμένη #NationalBikiniDay! 👙 Το πιστεύετε ότι το μπικίνι υπάρχει μόλις 77 χρόνια;! Ας ελπίσουμε να μην τα απαγορεύσουν και αυτά #notathrowback", έγραψε η 56χρονη Αμερικανο-Μεξικανή ηθοποιός.

Από πολύ δύσκολο εώς απίθανο: Μην περιμένεις να δεις τον Daniel Radcliffe στη νέα Harry Potter σειρά

Εκφράζοντας την ελπίδα της ότι τα μπικίνι δεν θα αντιμετωπίσουν καμία απαγόρευση. Με έναν διακριτικό τρόπο, η Salma τόνισε τη σημασία της διατήρησης των προσωπικών ελευθεριών και επιλογών, υπογραμμίζοντας ότι τα μαγιό, όπως και κάθε μορφή αυτοέκφρασης, δεν πρέπει να υπόκεινται σε περιττούς περιορισμούς. Τα λόγια της βρήκαν απήχηση στους οπαδούς της, οι οποίοι τάχθηκαν μαζί της υποστηρίζοντας την έννοια της ενδυνάμωσης και του δικαιώματος να γιορτάζει κανείς το σώμα του.

Το μπικίνι - Μια σύντομη ιστορία

Για να εκτιμήσουμε πραγματικά τη σημασία της Εθνικής Ημέρας Μπικίνι, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε το μεταμορφωτικό ταξίδι αυτού του εμβληματικού ενδύματος. Εφευρέθηκε το 1946 από τον σχεδιαστή μόδας Louis Réard, το μπικίνι αντιμετώπισε αρχικά αντίσταση, ακόμη και απαγορεύσεις σε χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία. Ωστόσο, χάρη σε πρωτοπόρες γυναίκες, όπως οι Ava Gardner, Brigitte Bardot, Raquel Welch και Ursula Andress, οι οποίες φόρεσαν άφοβα μπικίνι στη μεγάλη οθόνη και στην πραγματική ζωή, αυτό το τολμηρό μαγιό απέκτησε σταδιακά ευρεία αποδοχή.

Το μπικίνι όχι μόνο έφερε επανάσταση στη μόδα, αλλά έγινε επίσης ένα ισχυρό σύμβολο της ενδυνάμωσης των γυναικών. Με την πάροδο των χρόνων, λειτούργησε ως μέσο για τις γυναίκες να αμφισβητήσουν τα κοινωνικά πρότυπα, να αγκαλιάσουν τη θετικότητα του σώματος και να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Η εξέλιξή του περιελάμβανε διάφορα στυλ, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής του στρινγκ μπικίνι στην Βραζιλία κατά τη δεκαετία του 1970, διευρύνοντας περαιτέρω τα όρια της μόδας των μαγιό.