Οι Πιστοί ή οι Προδότες κερδίζουν το έπαθλο; Ο μεγάλος τελικός έχει διπλή αποχώρηση

Κατερίνα Μπούσιου
Οι Πιστοί ή οι Προδότες κερδίζουν το έπαθλο; Ο μεγάλος τελικός έχει διπλή αποχώρηση

Η έκπληξη του φινάλε στους Προδότες παρατείνει την αγωνία για το ποιος ή ποιοι θα κερδίσουν τελικά το μεγάλο έπαθλο. 

Οι Προδότες ξεκίνησαν στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν αλλά κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα πιστό κοινό που αγαπά τα παιχνίδια στρατηγικής που έχουν συνεχείς ανατροπές. Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής έχουμε μία μεγάλη αλλαγή με διπλή αποχώρηση.

Θα τα καταφέρει τελικά ο Κωνσταντίνος;

Προς το παρόν οι Προδότες έχουν καταφέρει να μας κρατήσουν σε αγωνία. Γιατί παρόλο που εμείς ως τηλεθεατές ξέρουμε την αλήθεια, οι παίκτες την αγνοούν. Προς το παρόν οι πιστοί έχουν υποστεί 12 απώλειες και οι προδότες μόλις τρεις.

https://www.instagram.com/p/CuWXEyCtdXj/

Το μεγάλο challenge είναι αυτή τη στιγμή, οι δύο προδότες, ο Κωνσταντίνος και ο Γιώργος να δημιουργήσουν σύγχυση στους πιστούς και να κάνουν τις γυναίκες που έχουν απομείνει να κοντραριστούν και να υποψιάζονται η μία την άλλη.

Ωστόσο το fake ειδύλλιο και η παραπλάνηση που κάνει ο Κωνσταντίνος στη Γωγώ μπορεί να γυρίσει εις βάρος του.

https://www.instagram.com/reel/CuIG6uRAVrk/

Στους Προδότες έχουμε μία ψεύτικη αγάπη και το Twitter ήδη «τιμώρησε» τον Κωνσταντίνο

Προς το παρόν σήμερα, όλοι είδαν πως δεν «δολοφονήθηκε» πιστός αλλά λειτούργησε ο κανόνας του αποσπάσματος. Εκεί οι προδότες αυτοπροτάθηκαν για να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερες απορίες στους πιστούς.

Σήμερα όμως θα έχουμε μία ανατροπή από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη γιατί στο τέλος του επεισοδίου δεν θα έχουμε αποχώρηση από την στρογγυλή τράπεζα. Και αυτό σημαίνει ότι στον αυριανό τελικό θα έχουμε διπλή αποχώρηση.

Σε αυτή την περίπτωση, αν μείνουν πιστοί και έστω και ένας προδότης, το μεγάλο χρηματικό έπαθλο πηγαίνει στον προδότη. Αλλιώς το μοιράζονται οι πιστοί μεταξύ τους ισόποσα.

Εδώ χρειάζεται μεγάλη μαεστρία από τους παίκτες για να τα καταφέρουν και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Τα spoilers λένε πως θα έχουμε μία μεγάλη μάχη.

Με τους πιστούς να έχουν αυτή τη φορά το μεγάλο πλεονέκτημα.

https://www.instagram.com/p/CuFYbNyrMq7/