«Κακώς πλαστικοποιήθηκα» είπε η Katken & αυτές είναι οι φωτό που αποδεικνύουν πως ήταν πάντα υπέροχη

«Κακώς πλαστικοποιήθηκα» είπε η Katken & αυτές είναι οι φωτό που αποδεικνύουν πως ήταν πάντα υπέροχη
Instagram

Από το Τηλεάστυ στον Alpha και από καστανή σε ξανθιά. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία, είναι να θυμόμαστε πως κάθε μας εκδοχή είναι όμορφη αρκεί να αρέσει σε εμάς τις ίδιες. Οποιαδήποτε αλλαγή θελήσουμε να κάνουμε στην εμφάνισή μας, είναι θεμιτή αρκεί να προέρχεται από δική μας επιθυμία, ώριμη σκέψη και φυσικά έρευνα.

Μία απρόβλεπτη δήλωση έκανε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου, την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Όλα ξεκίνησαν όταν μαζί με την καλεσμένη της, Κατερίνα Ζαρίφη, άρχισαν να αναπολούν τα παλιά και τις προηγούμενες τηλεοπτικές τους συνεργασίες από τα πρώτα τους κιόλας βήματα. Μία εξ αυτών ήταν και η παρουσίαση του «Πρωινός Καφές», του ANT1, που είχε αναλάβει η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Νίκο Μουτσινά. Μεταξύ των συνεργατών τους και η Katken, που τότε είχε εμφανώς σκουρότερα μαλλιά.

Barbiecore nails: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο girly manicure της σεζόν

Η 38χρονη οικοδέσποινα του Super Κατερίνα, έχοντας έναν μικρό διάλογο με το ακουστικό της και την αρχισυντάκτριά της Κατερίνα Πόθα, στην αρχή αστειεύτηκε πως δεν θα ήθελε να προβληθούν τα πλάνα από την εποχή εκείνη, λόγω του ότι η εξωτερική της εμφάνιση ήταν διαφορετική. «Αν κάποιος δεν ήξερε πώς ήμουν, γιατί να το μάθει τώρα» είπε γελώντας. Ωστόσο στη συνέχεια εξήγησε πως έκανε πλάκα και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

https://www.instagram.com/p/Ct6GFTMonJ0/

Έτσι, έπαιξαν κανονικά τα πλάνα από τη θρυλική πρωινή εκπομπή του ANT1, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει για τον κατά 15 χρόνια νεότερο εαυτό της: «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας; Είμαι μια γλύκα. Μια χαρά γλυκό κοριτσάκι, φυσικότατο. Να σας πω την αλήθεια, κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε». Η αλήθεια είναι πως τα πλάνα αποδεικνύουν ότι είχαμε να κάνουμε με ένα όντως γλυκύτατο κορίτσι, φρέσκο και δροσερό, με πολλή όρεξη και πάθος για δουλειά.

Η φράση αυτή έχει συζητηθεί αρκετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες μιας και το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων είναι για πολλούς ακόμη ταμπού. Ωστόσο, αυτό που έχει πραγματικά σημασία, είναι να θυμόμαστε πως κάθε μας εκδοχή είναι όμορφη αρκεί να αρέσει σε εμάς τις ίδιες. Οποιαδήποτε αλλαγή θελήσουμε να κάνουμε στην εμφάνισή μας, είναι θεμιτή αρκεί να προέρχεται από δική μας επιθυμία, ώριμη σκέψη και φυσικά έρευνα.

Καινούργιου, Χρηστίδου και Μαγγίρα έχουν την ίδια γνώμη για το λάθος της Μαρίας Κορινθίου

Το ίδιο ισχύει και για την Κατερίνα Καινούργιου που μετά τη δημόσια αυτή παραδοχή της, μας έκανε να ανατρέξουμε σε παλαιότερες φωτογραφίες της, προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε πως ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Το χρώμα μαλλιών, το μέγεθος μύτης και χειλιών, αλλάζουν εύκολα. Αυτό που έχει πραγματική σημασία και απαιτεί πολλή προσπάθεια προκειμένου να βελτιωθεί, είναι η εσωτερική ομορφιά.

Ας θυμηθούμε λοιπόν μερικά παλαιότερα στιγμιότυπα από τηλεοπτικές ή και μη, εμφανίσεις της παρουσιάστριας.