Ο Νίκος Μπάρτζης είναι το «greek dream» λέει το Twitter μετά τη μεγάλη απογοήτευση στο Survivor

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι το «greek dream» λέει το Twitter μετά τη μεγάλη απογοήτευση στο Survivor

Ανάξιος και όχι ισάξιος, λέει το Twitter για τον Νίκο Μπάρτζη τα τελευταία εικοσιτετράωρα και ξαφνικά η αποδόμηση του δημοφιλή παίκτη του Survivor μόλις ξεκίνησε.

«Έχω αποδείξει και το 2021, όταν έφυγα μόνος μου, έχω πετάξει ατομικές ασυλίες από τα χέρια μου και μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι από το 2021. Πώς γίνεται μόνος μου να στήνω τα πάντα», είχε πει ο Νίκος Μπάρτζης στο ξεκίνημα του Survivor All Star σε μια από τις επικές διαμάχες του με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Και τώρα, που φτάσαμε ένα βήμα πριν τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, ο Μπάρτζης πέταξε ακόμα ένα παιχνίδι, τα παράτησε κόντρα στον Σάκη και δεν χάλασε τις δυνάμεις του όπως τόνισε, αφού ήταν αδύνατο με τόσες ζωές που είχε ο Κατσούλης να τον κερδίσει.

Το κοινό, τις ημέρες αυτές, που οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα, έχει αρχίσει μια διαδικασία αποδόμησης του Μπάρτζη. Τυχαίο θα πεις; Μπορεί και όχι. Τα σχόλια είναι πολλά και χαρακτηρίζουν τον Νίκο από «ανάξιο» ως greek dream:

«Έχω καταλάβει γιατί αρέσει ο Νίκος στο κοινό! Αντιπροσωπεύει τπ μεγάλο ελληνικό όνειρο. Ο δημόσιος υπάλληλος! Έχει μπει με τις λιγότερες ικανότητες/δεξιότητες, παραπονιέται για το παραμικρό κ στο τέλος δεν κάνει τπτ και τσεπώνει το βδομαδιάτικο! The Greek Dream», έγραφε ένα σχόλιο στο Twitter και δεν ήταν το μοναδικό.

Είναι ο Μπάρτζης ο ίδιος παίκτης του Survivor 2021;

O ίδιος ο Μπάρτζης υποστηρίζει πως είναι και ακολούθησε όλους αυτούς τους μήνες στον Άγιο Δομίνικο την ίδια ακριβώς στρατηγική απομόνωσης που είχε και το 2021 με τον James Καφετζή στο πλευρό του. Δεν είναι όμως ο ίδιος παίκτης αλλά ούτε το Survivor All Star, είναι το ίδιο παιχνίδι.

Το 2021, ο Μπάρτζης υπήρξε το alterego του James, κι όταν ο Καφετζής αποφάσισε να αποχωρήσει μετά την παράταση του παιχνιδιού και τον Ιούλιο, ο Νίκος βρέθηκε μόνος και τραυματίας με την προοπτική πια να βγαίνει διαρκώς υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα του. Τότε, ο Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει, γιατί ούτε από ριάλιτι ήξερε, ούτε έλεγε όσα έβλεπε.

Το 2023 ο Μπάρτζης δεν είναι ίδιος παίκτης. Το 2023, ο Νίκος και δεν έχει κανένα σύμμαχο και δεν χρειάζεται κανέναν σύμμαχο, πλην του Ατζούν.

Ήταν ο Νίκος αυτός που οδήγησε την Ασημίνα και τη Δαλάκα στην αποχώρηση, ήταν ο Νίκος αυτός που είδε τον Μάριο κοντά στην Ελευθερίου, ήταν ο Νίκος αυτός που ήρθε κοντά με τον Στάθη προτού ο Σχίζας αποχωρήσει οικειοθελώς. Κι αν ο Μαρτίκας ήταν λίγο πιο πονηρός Survivor, θα γινόταν ο νέος James Καφετζής στο πλευρό του Μπάρτζη και θα έφταναν μέχρι και τον τελικό στο Γαλάτσι παρέα.

Είναι ο Μπάρτζης ο ίδιος παίκτης του Survivor 2021; Ένα twitter είπε την αλήθεια και για τον Μαρτίκα