Γιατί ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κινδυνεύει να χάσει για δεύτερη φορά τον τίτλο του Survivor

Γιατί ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κινδυνεύει να χάσει για δεύτερη φορά τον τίτλο του Survivor

:Πόσο ψηλά μπορεί τελικά να φτάσει ο «τρελός» Κύπριος του Survivor στο φετινό All Star και τι έφταιξε τελικά στην ήττα που φαίνεται να έρθει για τον Μάριο Πρίαμο.

Φτάσαμε στην τελική τετράδα του Survivor All Star και μπορεί τα spoilers να μιλούν για άνετη επικράτηση του Νίκου Μπάρτζη και του Σάκη Κατσούλη στον τελικό - χωρίς κανένας από τους δύο να προηγείται σημαντικά έναντι του άλλου- όλοι οι φανατικοί του Survivor από το 2017 ως σήμερα αναρωτιούνται:

  • Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο φιναλίστ του 2017 Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης;
  • Θα φτάσει ξανά στον τελικό ο τρελός Κύπριος ή θα κλείσει την πορεία στο Survivor All Star με την τρίτη θέση.
  • Θα είναι ένας ακόμα παίκτης (υπό την Καζιόλι οπτική) και ούτε καν φιναλίστ στο Γαλάτσι;
  • Και ποιο λάθος έκανε φέτος ο Μάριος και έχασε τον τίτλο που τόσο πολύ ήθελε να πάρει;

Μάριε εσύ lover:

Κόστισε τελικά τόσο πολύ αυτό το ερωτικό τρίγωνο- μην σου πω τετράγωνο- του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα (την οποία και θα πρόσεχε μέσα στο παιχνίδι όπως του ζήτησε ο κολλητός του Bo και φίλος της) και την Ελευθερία Ελευθερίου; Δεν ήταν τόσο το τρίγωνο που κόστισε στον Μάριο όσο ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε ο Πρίαμος τις δύο γυναίκες μέσα στο παιχνίδι για να παραμείνει ο ίδιος μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ψιθυρίσματα στα αυτιά της Καρολίνας, δηλώσεις εκτίμησης και αγάπης για την Ελευθερία Ελευθερίου και το συμπέρασμα μένει ένα: Ο Μάριος χρύσωνε το χάπι στις γυναίκες που μπλέχτηκαν μαζί του στο παιχνίδι, τις έβλεπε να αποχωρούν, έπαιρνε την απόσταση που ήθελε από αυτές και μας υπενθύμιζε πως δεν έχουν χώρο τα σοβαρά συναισθήματα σε ένα ριάλιτι επιβίωσης.

«Η Ελευθερία είναι σίγουρα ένας άνθρωπος με τον οποίο είμαστε κοντά. Την εκτιμώ, την αγαπάω όμως εδώ είναι το Survivor All Star. Εδώ το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα αγωνιστικά δεδομένα και κριτήρια του παιχνιδιού, το γνωρίζετε νομίζω όλοι. Προχωράμε κανονικά», είπε ο Μάριος έτσι απλά για την Ελευθερίου τραγουδώντας «Ώρες Μικρές» στο πάρτι ένωσης χωρίς να πιάνει καμία συχνότητα του πόνου.

Προφανώς ο Μάριος δεν είναι η ντροπή της Κύπρου, όπως τον κατηγόρησε η Ελευθερία, είναι όμως ντροπή για τον Κύπριο να μην δίνει καμία βάση στο συναίσθημα δύο γυναικών, είτε μιλάμε με έδρα τον Άγιο Δομίνικο Καραΐβικής, είτε στον Άγιο Αντώνιο Περιστερίου.

Ο Μάριος δεν πιστεύει στην στρατηγική αλλά μια χαρά την... δουλεύει

Στο ξεκίνημα του All Star, σε ένα από εκείνα τα επικά συμβούλια με τον στρατηλάτη φαρμακοποιό Σπύρο Μαρτίκα σε κρεσέντο είχε ακουστεί η ατάκα:

«Παίζουμε ένα παιχνίδι στρατηγικής, το 90% του παιχνιδιού έχει στρατηγικό χαρακτήρα. Πολλές είναι οι σκέψεις και οι ψήφοι δεν προέκυψαν ξαφνικά». Εκεί, ο Μάριος Πρίαμος είχε επιμείνει πως δεν θα κερδίσει κάποιος μόνο με στρατηγική:

«Έχουμε δει στα 5 survivor ότι στον τελικό δεν έχει πάει κάποιος που έχει 90% στρατηγική», είπε ο Μάριος - Πρίαμος χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε τα δικά του, την άποψή του, που είναι σεβαστή, γιατί είμαστε εδώ για να εκφέρουμε τις απόψεις μας, αλλά το να κάνεις πράγματα που εμείς και οι τηλεθεατές -ελπίζω- έχουμε καταλάβει ότι τα κάνεις για συγκεκριμένο σκοπό και αυτός είναι να ανακατέψεις τα πάντα και να βγεις εσύ ο κερδισμένος».

Mάριος Πρίαμος: Από Καζανόβας του Survivor σε «ήρεμη δύναμη» που κατευθύνεται προς τον τελικό

Και σοφά και όμορφα τα είπε ο Μάριος τον Ιανουάριο του 2023 μόνο που μέχρι τον Ιούλιο του 2023, ο Πρίαμος και στρατηγική ακολούθησε και δάκρυα έριξε για την 97χρονη γιαγιά του και την ψήφο του δεν την έθεσε μόνο αγωνιστικά.

Tα λόγια του 2017 με προβολή το 2023

«Μια πορεία που θα μείνει χαραγμένη στη ζωή μου για πάντοτε. Σήμερα που τελειώνει όλο αυτό με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο και αυτό είναι το πιο σπουδαίο για μένα», είχε πει ο Μάριος στον τελικό του Survivor 2017.

Φέτος, δεν μπορούμε να είμαστε καθόλου σίγουροι για το πόσο καλύτερος άνθρωπος θα βγει ο Μάριος από το All Star της ανθρωποφαγίας.

Όπως σοφά είχε πει το 2017 ο Ντάνος, πέρα από παιχνίδια και στρατηγικές, «Mόνο τον εαυτό μας μπορούμε να αλλάξουμε και να προσέξουμε». Και ο Μάριος δεν πρόσεξε τον εαυτό του. Και έπαιξε ακριβώς όπως και ο Κατσούλης με τον Μπάρτζη. Μόνο που οι δύο που μάλλον θα φτάσουν στον τελικό- την παίζουν στα δάχτυλα την στρατηγική και τους πάει. Ε, τον Πρίαμο το κοινό τον ήθελε το καλό παιδί που λείπει φέτος από το παιχνίδι και το καλό παιδί δεν ήταν εκεί τελικά.

10 αλήθειες για τις οικογενειακές ιστορίες στο Survivor με πρωταγωνιστές τον Μάριο & την Ελευθερίου